- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
смотано влюбена ;((((((((((
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Прекрасен филм, просто няма такъв друг!![]()
След малко ще играят Тренто.
Go Go Казийски!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Цял ден вися в нас и като някой дебил само пуша и ям всевъзможни глупости.. залепнах за тоя фотьойл![]()
![]()
![]()
Чакам моя и излизаме
![]()
![]()
![]()
Оффф да идва по-бързо,че нямам търпение да си го видя![]()
![]()
После имаме среща с едни приятели,защото искат да почерпим и така
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не,не,неее ... Не искам на училище утре!А най-лошото е,че май се разболявам,а задължително трябва да съм на училище тази седмица,ако искам следващите седмици да са ми по-леки и да уча за по-малко предмети.И все пак ...
Не ми се ходи.Насторението ми е някво никво.
,което още повече ме кара да се чувствам кофти.Ама какво да се прави това е живота ...
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
чувствам се по МНОГО НАЧИНИ
деба,мразя да е тка
сега ми е спокойно някво и бас хващам,че след около час пак ще ме завладее чувството,че не мога да се справя с тая простотия дето последно реших,че трябва да я свърша..
и ме е страх да не се разбере,щото ще ме бият наште хех
НО ми е спокойно най-вече защото си научих по вси-чко хах
тва е в момента
Чувствам се ужасно тъпо.Не ми се ходи на даскало, даскалото разваля всичко.Толкова съм болна искам просто да си седя в нас.
оная шматка как успя да ме заведе на рожден ден на някъв сиоще съм шокирана
и то да беше някой хубав рожден ден,ама нетова беше най-ужасния рожден ден на който съм била в досегажния си не толкова голям живот
![]()
само едно единствено момче с което да си кажа две приказки на кръст
![]()
загубих флашката,а утре трябва да му я върна(само се моля да не му трябва)и разбира се ще измисля някоя малка невинна лъжа и ще му я върна в др ден(разбира се когато я купя) голям съм карък
![]()
'Баси лудия коментатор - "ОЙОЙОЙОЙ"![]()
Великолепни Казийски и Златанов.![]()
Все пак съм за Тренто. Утре дано да има трен,
толкова ми се играе. От миналата година не съм.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Пфф тоз Sweet November![]()
как да не се разреве човек :/
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Пфф трябва да си избера дрехи за утре и да си оправя чантата![]()
![]()
Не ми се ходи на даскало.
Ех, да имаше още една седмица ваканция..
Преядох![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
най-накрая...пак ми писа..ясно е чe,не ме е забравил...не очaквах да ми пишe той..лафим си като преди.. много съм радостна
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Ааааааа......![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
беш ли маааму
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
определихме играта в булфа сега ги доизпипваме
остава да видим кой ще испищи по средата на рунда че не му харесват
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бясна :С Тъжна, че това го дават в Белгия.Браво на българите![]()
![]()
Ооф,утре пак училище,бляя.Не стига,че ми е ТЪПО,ами преди малко ми се откърти МНОГО ВАЖНА пломба,което означава,че този зъб или ще се вади,или ще му се прави мост.На 15 съм,мамка му,какъв мост на 15?!!?
![]()