- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Баштатко спа при мен.До мен.НА ЛЕГЛОТО,точно до мен.![]()
Прибра се човечеца към 00,тъкмо бях заспала и той ГРЪМВА телевизора без хич да му дреме за задрямалата му щерка.
Както и да е.Не се наспах.То с такова хъъъркащо същество до теб наспива ли се?Е,към 01:00 се преместих в другата (СТУДЕНА) стая,завих се с 4 завивки и си гледах Блейд до 2-3.Поспах,пъ тати идва да ме завива с 5та завивка.
Абе циркове.
Странното е,че не съм сънлива,чувствам си се супер,свежарка.Стягам се сега,сядам си на трибуквеника и се залавям да уча,че имам да оправям сумати оценки.![]()
Спи ми се..ама имам да уча,че тия оценки ме притесняват.
posleden denne iskam da se vru6tam!!!6te trqbva da xodq na u4ili6te i otnovo starata istoriq
![]()
pone 6te mina po magazinite dnes da si zema ne6ti4ko![]()
Ми спи ми се, ама се чудя дали да лягам .. при положение, че трябва да излизам по-късно с майка ми по магазините и ся трябва да я чакам да ми се обади. А пък като си знам късмета ... ще ми се обади точно като заспя![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ау не мога да я намеря,а имам чувството,че ако у кажа ще ме убие,че не мога да я намеря и по магазините![]()
ако не ме убие,ще спре да ми говори
айде че имам и да уча,да е** и късмета си
тва само на мен може да се случи...
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
имам да уча ама ме мързии
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Бивам,като всеки ден.Е,днес ми е необичайно готино.![]()
![]()
скучно ми е ..![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Вчера не можах да заспа, и не днеска ми се спи супер многоДано днес заспа по-рано
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми в момента бив6ата ми като бяхме в даскало ми дава6е знаци пак да ходим не питайте кви знаципросто намеци е разбрах ги
ама и едно друго мом4е пък тър4и след нея и тя дава и на него и ся незнам да се захва6там ли пак
а и ми трябва някой як филм да си гледам може да напи6ете
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пф болна и уморена.Отивам да си взема вана, после пак съм на доктор :#
Боли ме главата още от обяд.Мислех си,че ще мине-уви,болката се засилва![]()
ох скучно ми е.Преди малко се събудих и трябва да уча за конт по мат.Ох малко се срънкахме с мечоо
![]()
Оффф криво ми е![]()
Първо с моя щяхме да ходим да търсим подарък за бебето,но той духна от даскало по-раноПосле си легнах да спя и 100 пъти ме будиха
В болницата щяхме да ходим за да видим малкото и майка му,но и това няма да стане ...
Е поне онова диване се прибра в БГ ... Най-после ще си го видим![]()
![]()
Направо нямам търпение
Само не знам моя как ще го успокоявам след това,защото съм сигурна,че като отидем в заведението веднага ще се лепна на врата на оня и ще си го разцелувам и гушкам (все пак от 2 месеца не съм го виждала) ... Е ще измисля нещо ... Надявам се
Както и да еОтивам да хапна,че днес не съм яла,а после ще се чудя к'во да обличам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много ми е странно на стомаха :#
И след малко тръгвам на доктор :$
Сетих се,че след 5 месеца имам бал и бях хепи,но после се сетих за матурите преди бала и сега съм депресиран![]()
![]()
давам но какво получавам вярвам и какво виждам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Най-сетне тръгвам на доктор . . да видим този път какво ще ми има . .
Пффф .. супер съм бясна . И тва ми били приятелки .. ама да си говорят не ми пречат аз си знам какво е всъщност . .Само боклуци покрай мене !
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ядосвам се на бившия ми много ме нерви еййй ... 2 дена се държи мило обеща да се обади има още 2 дена преди да изтече обещания срок,дано поне тва да стане ... А сега си лепнал на скайп колко много жените го обичали и все след него тичали ... Зе да ме нерви и май-май пак ще прекратим всякакви взаимоотношения![]()
ами тва бе всичко м/у нас,той дори незнае,4е го зарязвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
неска трябваше да ходя на изпит, ама автобуса за Русе 4 часа не вървеше и се отказах. Мързи ме, но ще отида на следващия изпит. И без това само глупости учим до гуша ми дойде 3 година. Изпих една бира и ми светна - вчера не бях пила. Но лошото е, че ми се отвори глътката. Май ще се напия сама с виното от хладилника.