- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
пак сме си дваматаПървоначално написано от soul1199
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Като за първи ден след ваканция днес в училище беше доста забавно.Не го очаквах определено.Всички си разказвахме как сме изкарали ваканцията.Иначе не мога да кажа,че съм зле,напротив - сбогувах се с Единственияи някак си ми е по-леко,а и май си харесвам едно момче от 12ти клас.Ние с него се познаваме от 3 години вече,но в последните 2-3 седмици си пишем и си говорим нон стоп,от негова страна има някакво привличане и не е от сега,но при мене чак сега идва.Е нищо.По-добре късно отколкото никога.Ще видим какво ще стане,все пак искам да го опазная не само по скайп,но и сред приятелите му,въпреки че цял ден той си отвисна със мене през междучасията.Охх да май го харесвам
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Уфффффффф ..... еми май съм добре.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Трябва да изляза да взема малко въздух и да изпуша една цигара,защото главата ми ще експлодира и след малко ще се разрева усещам го.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
по-добре недей,само ще се събирате и разделятеПървоначално написано от awerw
казвам ти от личен опит
а иначе ми идва да отида в др стая и да убия сестра си![]()
имала класно в четвъртък
(ми и аз имам ама нищо не казват
и то защото ще имам малко повече време да се подготвя) и зарад нея ся няма да ходим във варна еми хубаво
![]()
тя ша иска нещо ,ша види тогава
![]()
знам бе,ама,акк се паднахте една зодия,не е истинаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
аз по готин просто
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е тва е ясно,пък и той не ставаПървоначално написано от haritov
ся по темата:ми слушам музика и тъпня
![]()
абе хора не искаме да ви нарушаваме щастието ама вече ни писна всеки път да ви молим да се преместите в скайпаПървоначално написано от soul1199
Първоначално написано от LofYou
спокойно вече го направихмеПървоначално написано от vikitolove
![]()
![]()
то се питат хора, които разбират от дума, а не ретарди.Първоначално написано от vikitolove
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
какъв е въпросаПървоначално написано от PsychologicalDisorder
да, де... не питат, а молят
whatever
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
и аз какво да направя?Първоначално написано от PsychologicalDisorder
ИСКАМ ПО-МАЛКО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧЕ, Е ТАКА!![]()
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Oф прибрах се от доктор, трябва да взимам нов антибиотик по-силен и ако не се оправя, на специалист трябва да ходяУжас :С Моля те Боже, моля те
![]()
[hug]Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Поне за малко съм щастлива... Най-важният човек в живота ми ме накара да се почувствам много по-добре![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
самотна![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
абе утре пак съм на дск,ще видим,кви филми ще стават,пък и трябва да си зема ботушки и да си търся нов мъж(искам някой свестен мамка му)
Ако сте към Бургас може се измисли нещо по въпросаПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
По темата - пфффф снощи почти не бях спал (40 минути ако трябва да бъда точен...) иии днес като се прибрах още в 5 заспах ииии до сега спах ама като гледам след малко отивам пак да спяСупер отпаднало се чувствам...
искам по-яко слушалки... да ми кънти главата... и да ми се свива стомаха от магическите звуци на музиката.. пък само за нея си мисля![]()
Чувствам се ,като бебе![]()
Отново се хванахме на бас за поредната глупост..![]()
Аз ще спечеляяя!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!