- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Пак почна с мрасотиите![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мойта красавица ме подлуди тая вечер![]()
Ще изгориш![]()
П.С I Love You S <3![]()
Някой ден ще разбереш какво си изгубил![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ужасно...![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
объркана..![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Изненадана ... и сънлива. Man,IW.A.S.P.!!!
Просто не мога да си представя едно моя сутрин без тях.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Хахаха как го събудих ;/ чак ми стана гадноНо все пак беше важно да разбера ли, ще правим ли кафе днес, че да знам в колко да си хващам автобуса
и сега отивам да закусвам
![]()
и ся, щото не можем да се видим заради шибаното даскало, когато съм там не спирам да мисля за нея... поне знам, че рано или късно всичко ше излезе наяве... решен съм и няма да си променя решението.. а сега - сега трябва да ходя на даскало - ставам рано и съм до късно.. кое му е якото, бахти![]()
Тренировката беше ужасна ????Имам и класно...имам и темите на тела
прибирам се по рано :P вечерта ще си почина добре
утре тренировката няма да е толкова гадна
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
добро утро
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
мразя го това време-2 часа съм се прибирала от английския като пътя ми е 30 мин обикновенно..освен товва ме надуха,намокри и просто ужасно се чувствам-та просто се залоствам в нас днес и не мърдам и те така....сега да пия ччай трябва и да хапна ,че съм ужасно гладна![]()
добро утро
Ти май продължаваш да караш на добро утро-ама то лошо няма..Първоначално написано от haritov
![]()
айде добро утро и от мене![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
добро да е![]()
Гадна тренировка вчера, днес през междучасията дори
не ни даде да играем, 'баси ..
Днес нямам толкова да уча, освен по Биология, ама
ми е супер скучна, а и няма да ме изпитват => няма да уча.
Tv => Climbing => Tv => PC => Movie => Sleep
Искам го, е така!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
сваляха ме по скайпаеи тва не ми се беше случвало
както и да е
![]()
имам да учаразбира се отново по английски
![]()
преместиха ми класното от четвъртък на петъктова поне е нещо
няма да ходя във варна![]()
нямам тренировки
репетициите ми са ужасни
а една приятелка иска да гледам от добрата страна на нещатае то аз принципно съм си оптимистка,но дефакто съм реалистка
![]()
да иба искам ресрта бе![]()
вселена 1 ще я закриват![]()
a на 26ти януарииии не ми се мисли,нищичко още не знамПървоначално написано от LofYou
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
тя ми предложи да живеем заедно във варна![]()
![]()
![]()
![]()
Леле егати гадният сняг...и отново закъснях за физика, аз всъщност изобщо не се появих, защото два часа пътувах с трамвая...Както и да е, все пак съм радостна, защото научих нещо, което знаех, че е така, ама все пак![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
защо го правят о двамата![]()
мразя така![]()
тя го плуе,той я плуе,а въобще някой от двамата да се замисля как се чувствам
![]()
тя ми е приятелк а би трябвало на нея да повярвам,но мразя да ми се месят в живота,по дяволите защо го прави![]()
защо му казва тези неща (ако въобще са верни)
с него се познаваме от 2 или 3 дена,а вече иска да ходим![]()
защо въобще го правят?
![]()
![]()
п.п. не искам съвет просто няма на кого да го кажа,за това го пиша,защото ми е гадно![]()
![]()