- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
смях,въй мн е зле(пак видях Киро,гледаше се в огледалото и с праеше,хоише,кат паток0 нищо чудно под слънцето,ми аз ям сладко и слушам мойта песен
ХОРА,някой да знае някъв сайт,искам да си дръпна едно клипче![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Амии как прибрах се, наядох се, уморена съм много искам да влезна да се изкъпя и да ям кисело мляко.Ще прочета тея списания, че седят с месеци иначе =))
Пффф сега трябва да си напиша по френски най-напред :#
Аууу невероятно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Защо винаги така става ..
Нещо хубаво = големи последици.
Това да ти кажат да се откажеш от нещо,
на което 5 години си държал е просто ..![]()
Няма такава болка ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Мразя всички .. обградена съм само от интриганти и клюкари ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Офф с всичко съм готова, но полудях просто, така се ядосах, разревах и на пук направих каквото трябваше де, въпреки всичко.
нова надежда
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отивам да вечерям, нещо ми е лошо.Надявам се да ми се оправи като се наям :С
изпълена с надежда[/i]
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
тъпо.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Наядох се, но не се оправих изядох 2 хапки и спрях, лошо ми става :# Уморена съм.Искам още сега да си легна и нищо друго не ми трябва :#
Всички откачиха в тоя шибан град.![]()
![]()
![]()
Ние в Софийския ние е по-късно сесията,вие вече сигурно сте в такава,макар че нз от къде си :P ама да минава бързо хаха,чр много напрежение и никакво ученеПървоначално написано от LofYou
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Оффф ...мен ми е някво скапано пък тоз идиот ми се обяснява в любов![]()
и то по скайпа
![]()
![]()
ай сиктир да ми се маха от главата че нз
![]()
тъпо ми е,и ме боли врата.въпреки че вече по-малко
и ми липсацифра
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
и тоя чукся трябва да навивам да излизе с мен приятелката ми (чука и приятелката ми са гаджета де) и тоя
![]()
може ли някой да ми каже едно меко отказване,демек д аму кажа че не го харесвам?
плис нямам сили повече да го търпя
Повече от тази вечер не са ме ядосвали от над половин година.
Страшно тъпо се чувствам. Ядосана съм и нямам желание за абсолютно нищо.
И спря да се върти за миг земята..
бивам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Екстрааааааа![]()
![]()
![]()
дам имам познат социология и има изпит на 13Първоначално написано от LofYou
![]()
Tolкова ми е лошо :С Ще ям ябълка дано се усвежа. И след малко заминавам директно към леглото :С
ааааадски ми се спи, а утре ше ме изпитват по математика и не съм пипвала от о/о месец..не знам как ще се оправям, ама ще го измисля. иначе горе- долу бивам.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)