- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Въй...от мисли в главата ми чорба..![]()
Брях,брях
Гаден,тъп лед![]()
Днес ще се наложи да изляза или с ниски обувки или с маратонки заради тъпия ледИ честно казано не ми се мисли как ще вървя на ниско
![]()
Е поне ще се видя с мъжО ми![]()
![]()
![]()
Оффф и като знам,че утре съм на даскалоНаправо не ми се мисли
Що пак не завали един хубав сняг и да ни разпуснат бе
![]()
Както и да еЗахващам се с тегленето на музика,после мисля да си преинсталирам Уиндоуса на лаптопа и на компа,а след това почивка докато моя не се прибере в града
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Имам толкова много за учене за понеделник, а така ме мързиииии![]()
Три дни преди ваканцията сме.. как може да ни дават домашно ?
Аз съм във ваканционно настроение, не ми се пише !
И спря да се върти за миг земята..
ЗлеЛетището е затворено в момента
Дано мога да летя днес
![]()
още 1 ден без този и ще видя сестра си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а сега трябва да си науча за утре и да ходя да си празнувам малката Коледа с приятели![]()
![]()
![]()
![]()
Сънена... въпреки че съм станала преди 3 часа.![]()
Искам да изляза и да се полигавя, ама от тоя студ най-вероятно ще се събиламе у нас. Тц-тц... несправедливост!![]()
Ам нищо де, какво ми пречи да направя усилие да събера шайката следобед?! Да правиме снежни човеции![]()
Кеф кеф кеф... зима!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
объркана![]()
Просто аз
Опитах се да се излъжа,че не ми пука ама не е така ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
нищо не е наред,
само с една дума обърках всичко ..
защо съм такава ..
наранявам всички около мен ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Дам,нито един самолет не е отлетял от сутринта.Аз имам близки,които полета им е днес в 20 часа от Брюксел и не се знае дали ще успеят да се приберат.Ти попринцип в Брюксел ли живееш?Първоначално написано от DevilWish
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Чувствам,че трябва да се изкъпя,да се оправя и да изляза макар,че вали като изведро и може да се удавя в центъра,защото не се издържа в къщи и майка започна да ме вбесява ужастно ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Самичка съм у нас.Чувството е страхотно,набивам си W.A.S.P. Take Me Up и ще слушам това докато не се прибират нашите.Иначе душевно погледнато не съм добре.Липсва ми човека,който топлеше душата ми,а най-лошото е,че си казахме Сбогом завинаги.Просто имам нужда някой да е до мен,защото не мога да го преживея отново сама.Това ме убива отвътре.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Коледнооооооо...Коледааалеле как ме е обзел коледния дух
![]()
Тази година беше непослушна и нередовна съфорумничка,така че не очаквай подаръциПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
По темата:Моя отиде до болницата,Бобчо излезе от скайп,бати го няма ... На края ще си вляза в стария скайп басиСкучно ми е,трябва да си изправям косата ... Като за капак моя иска да ходим на РД на няк'ъв негов приятел,а на мен не ми се ходи ...
Пффф усещам как след малко ще си изключа телефоните и скайпа и ще се отдам на релакс![]()
![]()
оох,хайде да ме заразиш и мееен.. Моля?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
Да знамПървоначално написано от 3oPuTy
беше няква шантава година и не ми оставаше време за милия форум
:Д нищо идва нова година,нов късмет :Д А ти как си,какво става тука във форума,че съм многоо назад с клюки,ала бала :Д
Зън зън зънн Коледа е вънПървоначално написано от danyrenesmee
![]()
[/img]
ехаа..каква голяяяяма картинка,само за моя дух![]()
мерсии. ..
![]()
![]()
Нетърпелива и развълнувана![]()
Пак заповядайПървоначално написано от danyrenesmee
![]()
UGH!! Стига бе хора, стига с тая коледа, писна ми... само някви смотани комедии дават, дето всяка година ги дават, някви превъзбудени хора гледам бързат за някъде, да купят нещо, мислейки, че най-важно е да подариш нещо скъпо на важен за тях човек.. и точно там се разваля духа на празника.. пф, нали уж тоя бог учи да не се гледа материалното, а да се цени духовното... кви християни сте, да ви се чуди човек... ей затова съм си атеист и ми е добре![]()
Миии готините спамери вече ги нямаПървоначално написано от aka6a_vamp
Темите са все еднообразни и тъпи
И така ...
По темата:Гледам един смешен филм по НоваТВ и такаМоя още е с малката при лекаря и кой го знае кога ще се прибере
Дано поне тя да е добре
![]()
Тцтцтцттц Гринч такъв... :ДПървоначално написано от Tempest
А Зори,да и аз това забелязах всички за изчезнали,дето бяхме една група спамерии Стефан вече го няма
![]()
Стефан,Стефан ...Първоначално написано от aka6a_vamp
Никнейм да кажеш
![]()
А иначе Бобчо беше предложил наскоро да поспамим амааа нещо не ни се получиха нещатаТряя някой път да се съберем и да си припомним миналогодишния спам
![]()