- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
неска много рожденици![]()
две момчета от класа ми
един фр
госпожата по музика и имаже още един двама човека с бонбони
а на сичкото отгоре било и андреев деназ пак нз
![]()
защо не помня имени дни?
ами нормално след като си забравям двата мойте ко ли остава за другите
![]()
![]()
иначе съм страхотно![]()
днес бях на първата си тренировка по волейболсправих се добре
само да ни оправят и салона и вс е ОК
![]()
Хмм чудя се какво да правя .. Исках още малко да си поприказвам с лайното ама може би довечера като се прибере . ;// Много си го бичам ужас .. ;ss ;dd .. Гледах American Pie 7 .. ебаси простутията .. по-тъпа част не можаха да направят. Само си загубих времето ама пък и без това нямам какво правя .. [/i]
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
добре сАм, горе-долу.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
![]()
![]()
Няма,НЯМА,Н-Я-М-А по-щастлив човек от мен!!!
![]()
![]()
![]()
Писах си с шматката и ми каза,че към 15-ти - 20-ти ще се прибира в България и няма да се връща в Гърция![]()
![]()
![]()
Лелеее не съм го виждала от седмица и 4 дена,а така ми липсваМного свикнах с него последния месец и нямам търпение да го видя
![]()
Като за капак и другото ми диване е в скайп и отново си се лигавимМалко ме е яд,защото бил близо до нас,а не ми се е обадил да се видим,но аз така или иначе нямаше да мога да изляза,защото спинках
Хах утре като си го видя ще има семейни скандали
(пффф,а после се чудя що почнаха да ни базикат,че тряя се вземаме
)
Сега остана любимия ми съфорумник и бати да се прибере и просто ще съм на десетото небе![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Уморена.
И малкото плаче и полудявам, отивам да го приспя, че баща му е неподготвен както винаги :#
I LOVE YOU ENOUGHHHHHHHHHH TO LET YOU GOO![]()
Край, разпях се.![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
И добре и зле.
Добре защото неска правим 4 месеца с моито съкровище![]()
![]()
![]()
Зле защото утре има родителска среща и ще говорят само простотии за мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Красота.Бях на аеробика,най-после.Чудесно,толкова сладка умора не бях изпитвала от седмица.Сега остава само да допрегледам задачите и да лягам,че ми се затварят очите.Изчаквам дискографията на Accept да ми се свали и директно в леглото.
Подаръкът за Коледа,за Йохи се получи супер.Направо много се радвам,че така спонтанно реших и го взех.Дано се зарадва.![]()
Владко,успех с търсенетоПървоначално написано от valdesbg
И на работа ,и на мацка
Какво става при тебе-как е живота?
Мале ,напоследък толкова положителни емоции около мен,чее...много близки хора за мен наммериха щастието в лицето на човек до себе си и не знаят как ми пълнят сърцето-щастието е навсякъде просто![]()
едни емоции отделно ме тресат ама ще видим как ще свърши всичко-оставям нещата да станат без пришпорване..
аа тая събота ще съм сиг на пейнтбол с приятели и ще ми е за 1ви път-да видим дали няма да успея да ги отстрелям![]()
мааму, и аз не знам ко искам... може би заслужавам нещо повече... ама не мога да си го отработя.. може и щото ме боли мноо главата ся... и затва да си мисля така, амаа... не знам, не знам
Лелееееее човече цяла вечер гледам Saw... Почнах ги от първата част в момента чакам четвъртата да се изтегли. Мега зарибяванката хахахах xD
Малко съм уморена, но няма как след 2 минути потеглям)))))
![]()
![]()
Приятно училище на всички![]()
спи ми се, няма начин.. ама поне си пия кафенцеи днес е един дълъг и тъп ден... имам литература
![]()
1 седмица след като изпратих моето лс "ама как защо" получавам следното "Какво що?Какво как?Забравих какво съм ти писал" и толкова брутално се изхилих не е истина
![]()
иначе добре върви декември е тук...остана малко до дядо Коледа цяла година бях толкова послушна че мисля да му пиша имейл какво искам и да вмъкна на мама и тати имейлите![]()
лошото е че мисля че се влюбвампоследния път толкова много ми се прииска да го гушна че направо изтрещях
http://vbox7.com/play:0dafbb16![]()
![]()
![]()
Аз се наспах, не много добре ама пак е нещо. Ся ми е ОК, ама за малко щот 13h съм на даскало![]()
![]()
![]()
Въх не тоз психопат как ще ми звънне в 9 сутринта е..Ужас... Боли ме главата
Отивам да ги накажа на CS
![]()
Щастлива,защото по-късно ще се видя с мъжа ми и в същото време изнервена,защото закъснявам пак за училище, а имам да върша куп работи.![]()
КОЙТО НЕ МЕ ХАРЕСВА ДА СИ НАБИЕ ЕДИН ФИШЕК В ГЪЗА!!!
неска нз от къде да започнапърво до 15;00 трябва да съм си научила,да съм се преоблякла,да съм се подготвила,да съм си занесла обувчиците да ми ги оправят,в 3 и нещо трбва да съм на едно място цял час ша кибича там и после да ходя на центъра и трябва да съ едновремено с танцовата и червения и в пет да минавам от нз си къде и да бъда нз си къде и ако ми кажат че трябва да съм още си някъде да зема да се разделя на 10 части
![]()
не е истина просто
айде чао че трябва да бързам
![]()
иначе съм весела :P
![]()
Върнах си старата приятелка и се полигавихме като за последно
To destroy him right?... ЬьььЬьь![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
грррррр .. тея конторлни :>
поне следобеда ми е свободен .. и съм и на тренировка, ууу супЯр ;D
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
Пфууу....... |(
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
На 4.50 съм доволна,Господи.Само толковаа..Добре мина класното,горе долу,ама дай да не разправям много много,че винаги така се прецакват нещата.А и какъв съм си кЪрък,знаех всички задачи на другата група..
![]()
Подаръкът напредва.Така де,получава попълнения,което е супер.
Довечера съм на концерт на Сигнал и направо много се кефя.![]()
А сега,сега сядам да учаа..![]()
грррррррррр, аплодисменти за моята 'най-добра' приятелка ..![]()
на какви хора все попада,бе, писна ми ..
S says: ne trqbvashe da hodq .. cqla vecher ti mi beshe v glavata :*
![]()
I’ve been here before,
I’ve imagined it all,
супер![]()