- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
ами чувствам се разЧЕТВОРЕНА о.О
колко е глупаво да не знаеш к'во става и с кого се случва това ..
и също така какво се случва и с теб -.-
(а това, което чух беше просто сърцераздирателно .. не се сдържах :х)
.. както и да е, ще мине всичко, НО с какъв край и кой ще остане накрая ?!
а днес в метрото .. БОЖЕЕЕЕЕ, през цялото време се бях изчервила като домат :Д
и в цялото вълнение само глупости дрънках ..
ама поне се смееше точно на тези простотии :Д
ИСКАМ И УТРЕ ПАК ТАКА ^^
а той е толкова чаровен, а как само ме погледна :О
останах като разстреляна на вратата .. и все пак му беше забавно да чуе всички идиотизми, които избълвах :Д .. а аз така плямпах, преплитах си езика, а той само ми се усмихваше и се взираше в мен .. като малко дете беше :Д
малко ми е кухо, защото утре имам класно, ама горе - долу съм се подготвила, така че би трябвало да изкарам нещо доста хубаво (Господи, моля Те .. подари ми една ШЕСТИЦА ^^)
и пак като се сетя, за това, което чух, просто ми идва да си изтръгна сърцето и да го хвърля някъде о.О
как може точно в такъв момент, всичко да опре до няколко глупави думички, които променят ТОЛКОВА много :х ..
.. все едно, спирам да мисля
ще чакам утре за нещо хубаво (то си знае какво трябва да е :Д)
понякога се чудя как може да съм такъв човек .. мисля за две коренно различни неща, едното може да съществува, само ако другото не съществува .. а аз се опитвам да направя така, че и двете да съществуват .. че ако може и третото и четвъртото да се случи о.О
добре де .. при положение, че тези неща, които чух са толкова верни ии ме карат постоянно да мисля за него
.. какво тогава ме кара да правя всичко възможно, че да не се проточват нещата, а всичко да е до тук ..
НО ако всичко свърши в този момент, ще бъде доста глупаво .. и аз не го искам
обаче глупостта ми продължава с това, че другото е супер завладяващо същество и не мога да се спра просто .. о.О
шокирах се като видях колко съм писала о.О
.. поне ми мина ии сега остана да задълбая в най - глупавото кътче на пещерата с мисли и да се опитам да проумея защо се случват тези неща и какво трябва да се случи .. и какво не :х
сега, след като написах всичко, се чувствам много по - добре ^^ .. (е, не толкова де, но поне малко по - добре .. )
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.