- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
ох.
какво си причиних снощи ;д
мух мух
днес се очертава много ако....
по зип оная ше ме изкорми, по математика 2та часа по 2 задачки - контролно... и после по литеракура ше ме изпитва.. just perfect!
ОФффф уморена съм, изпитите ми минаха зле, отивам да уча за утре, трябва да ям и после съм на доктор, а трябваше да се видя с милото :# Полудявам направо :#![]()
![]()
Прибрах се от даскало и ми се спи като за световно,а трябва да уча здравата по физика.;// Много се амбицирах за тея университети ама трябва да започна да ходя на уроци пак,защото иначе няма да стане работата и няма как да си взема изпита за сертификат. Довечера ще разгледам сайтовете и ще говоря с майка .Очаквах по-ниска оценка на контролната по математика .. доволна съм.Днеска ще чакам лайното ми се обади или да ми пише в скайп и да ми каже най-сетне какво става,защото ми падна пердето,гръмна ми бушона,притесних се и т.н адски много за него ..
Даже си мисля да не спа след като си науча,за да не ме изтърве случайно в скайп ама ще видим .. адски много ми се спи.
![]()
И времето е ужааааасно .. едвам съм се прибрала в тоя дъжд .. и майка я чакам от 1 час да ми се обади .. уфф .. само празни работи около мене.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Времето навън ме предразполага към тъжни емоции...
TIREEEEEEEEEEEEEEEEED![]()
Пф, имам да уча по физика и история, ама толкова много
ми се занимава. Като се прибера ще уча, сега
ще отида си потърся няква риза.![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тъпо ми е.Адски тъпоо.Снощи откарахме до 02.00 в разговори.Спахме като заклани след т'ва.Сутринта едвам сме станали от леглото.Беше у ж а с н о.
![]()
Ами в училище?!Контролното?!Класн ото?!Тцтцтцц,гледах всичко с половин око.Повръщаше ми се,защото не бях яла.Освен това ми падна кръвното и ми се вие свят сега.Абе направоо,ситуацията е много цветуща..Няма си що.
Като цяло съм добре.Особено емоционално.
Щастлива съм.
Много го обичам.![]()
Пък и времето се оправи,най-после.![]()
Мале от тея дни до нова година ше са баси дните![]()
![]()
![]()
Направо ще се разцепяя...ууухх,мали пък тоя петък![]()
![]()
![]()
Ляляляляяяя....![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Безразлично ми е.........![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Оффф ужас всичо ме боли за по-малко от час отидох на доктор и си свърших цялата работа, обаче имам мазоли просто умрях :# Ся ще ходя да си взема една вана, че съм разпадната :#
мн ми се спи
и времето е ужасно
и тряя да си стоя в нас
и ми е скучно
яко сдух
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Ам добре![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
нервя са на тая по физика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неска 2 контролни-физика и информационни (шот преподаа по 2 те - опазил ва господ ! ) и се некфи дет си ги изкарала от...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и са сички 2 на бас
![]()
ма класната ни знай кфа е умница иии може да я гонят :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф до ся си почивахххх още съм уморена ама отивам във ваната да релаксирам.....
Така ми липсва милотоооооооо =( Ще умра вече :#
Ходих на лекар ...
После на пазарКупих си само два чифта дънки,нооо к'во да се прави
Толкова ми беше зле,че нямах сили да меря обувки,палта и т.н.
Утре мисля да хвана моя и да го разходя по магазините
![]()
Само не знам как ще си намеря палто или колан в същия нюанс на сивото като цвета на ботите,които си харесах![]()
![]()
Оффф сега трябва да се оправям,че моя ще дойде след около час и половина,а аз трябва да си суша косата,да я изправям,да измисля к'во да облека ... Ехеее![]()
![]()
Като за капак и хапчета имам да гълтам ... Пффф ужас
Айде бягам да се оправям![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
оф тва тъпото класно![]()
почти сички ша сме с двойки
ебаси седя си в час и се опитвам да се сетя кво още пишеше в тетрадката ми
(разбира се не се сетих
)и съм егати умницата,няма що да си напрая пищова отзад на тетрадката дет писак съчинението
![]()
само да го види и съм мъртва
![]()
![]()
абе нищо
Искам да го видя .. <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много съм зле.Как ме налегна тая настинка наведнъж,ужас.Цял ден спя,и тоя дъжд,толко хубавичко ме унася.А имам да уча по химия,литература и математика.По доста от всичко.Оо,да,и биологията не е изключение.
Абе,не мога да си обясня,как могат да ни напукат 3 разказвателни в един ден,и то биология,химия и физика.Освен това два часа математика и оставам за 8ми и 9ти час,пак МАТЕМАТИКА.![]()
![]()
Ужасно е в Четвъртък.
Мда... и те така![]()
Изкъпах се и се занимавам с братчето, гоня котките, малко се ядосах на милото, но се извини.След малко ще вечерям, но нито ми се яде нито нище толкова ми е уморенооо![]()