- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Чувствам се премазана .. Спи ми се,главата ме боли,като прибавим и ужасната меланхолия и самосъжеляването от един месец насам просто се РАЗПАДАМ !![]()
Най-хубавото е,че утре е Петък и после ще си почина два дена ..
И ми липсва .. много .. ;[[
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
очакваше се да има и нещо добро днес... причината заради смотаното ми настроение беше премахната успешно![]()
Аз не се наспах, е така
Направо нЕма такова животно като мен.
Искам да легна и да се събудя след месец, е така. 'Баси якото ще е. Дано тогава да съм се наспала и да съм доволна.
Иначе ми е тъжно, но...
What i`ve Done
I've faced myself
To Cross out what I’ve Become
Erase Myself
And let Go of What I’ve done
Нещо такова...
П.П.Каке, утре надявам се ще се засечем![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
оф дразня се.... що всички си мислят, че трябва някой да им търчи по гъза?! ТЪПИ МЪЖЕ
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !
Бате,нищо не мога да обещая,защото утре съм на лекар,по магазините,с моя (евентуално),вечерта с класа или с другите на кръчма и така ...Първоначално написано от valdesbg
По темата:С моя днес не се видяхме,утре също може да не се видим,но в събота вероятно цяла вечер ще съм с него![]()
Нямам търпение да го видя и направо лудвам
Както и да еОтивам да лягам,че утре рано трябва да ходя при личната,после на покупки (евентуално) и така
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мдаааа ожениха се форумците
Ние си умираме стари ергени.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
![]()
![]()
![]()
![]()
пие ми се![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Insomnia ...Кофти работа ;/
Не.. няма такива животни в живота ми напоследъкАмааааааа взех да огладнявам и става още по-лошо...
![]()
Аз за себе си не мога сготвя ти за 2ма искаш хах... Пък и ще събудя нашите ако отида в кухнята, punk'd от всякъде ти казвам хъх. И няма с кого да чукна един лаф. Откачам ако и тази вечер не заспя ще станат 3 поред юпиии![]()
Мани не знам к'во ми става не мога да заспя... Почвам си мисля да не е нещо болестно ще се побъркам сериозно и умирам от глад хахаха
Катоо изключим тва,че съм болна и подсмърчам , съм добре![]()
Твоето е въпрос на гледна точка.Първоначално написано от Nellynka
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Имах предвид емоционалноПървоначално написано от haritov
![]()
Аватарааааа Джааааааааааааааак![]()
Ако си изпера главата в някой ръб дали ще заспя ?![]()
Мани джаки сумати време го гледам свиди ми се да го отворяПървоначално написано от Nellynka
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не рискувай ;>Първоначално написано от FromAutumToAshes
опитай с един изпитан метод - лягаш на леглото, завиваш се и затваряш очите ;д