- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 9
Брат ми цяла вечер е ревал, заради зъбките, не съм спала, след малко трябва да тръгвам на даскало имам още 1 час де ама това е малко.Трябва да си оправя косата и тн пък ме мързи искам да си седя на компютъра просто =)))) Важното е, че после милото ще идвааааааааа![]()
oправям се,след малко ще ходя на дск,имам 2 пред часа![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
От сутринта ми вдигнаха нервите ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
SH- SH- SHAKE DAT ASS, GURL
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Неска никва тренировка не стана ... макар че съм доста изморен легнах си късно сега ми се спи.. гладен съм мързи ме да си напрая нещо... Имам немски.... имам и контролна а не съм учил. Общо взето никъв ден.. добре че поне ще на пуснат по анг...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
боли ме главата;( днес ще пропусна даскало и след малко сядам да учааааа
Хммм доспа ми се
Мисля да си легна за малко,а после айдеее на лекар (пак)
След това ще си попиша с мойто диване,а довечера ... Хммм довечера още не знам к'во ще правя
Сигурно ще изляза малко с него
или ще си легна рано
Абе общо взето ме чака един спокоен ден![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
чувствамс е страхотносутринат малко не ми се ставаше,после класната ме накара да се почувствам малко зле но сега като почнем мача след малко вс ще забравя и ще мисля само за играта
![]()
стискайте палци да ги разгромим
![]()
![]()
ми дорбе съм за сега .. малко ми се спи деи имам да уча по история и биология миналия път се измъкнах едва от изпитване
... липсват ми в.к.н.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
утре ще си ги видя
![]()
Пхахах .. сърца раутии ..Да си я гледа ве .. дреме ми вече .. пфф на мен ми писна да се чувствам като плужек заради някви егоистични лайненца .
Изобщо толкова ми е криво и толкова много ми се спи,че след малко си лягам и нищо не ме интересува .. ии без това да не седя да му гледам тварещия скайп.
Тая и тя дебелогъзата колко е явна направо нямам думи ..
![]()
Прости дечица. ;]]] Поне в даскало беше лудница днеска ..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Изпита беше ужасно лесен. Утре е последдния и 3 седмици ваканцияяяяяя![]()
![]()
Яде ми се рохко яйце![]()
и още 2-3 часа и милото е при мееен![]()
ммм... яко е... добър мач напрайхме с лапетата на снега... бихме 3:2... добре е![]()
Болнааа съм, сега и този келеш ми се нацупинапрово ще го захапя ако го видя
искам да го видяяя
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ся пак тряа ходя на даскало.. пфууууууи то при оная мишка
![]()
Тая по химия днес ни опрости изпитването.Ама по историяя..нъц.Хич не й мигна окото.
Абе тия учители не се ли научиха,че още от 1ви сме със саканционно настроение и не трябва да ни го прецакват с тъпите си контролни и изпитвания?!
![]()
![]()
Малко ми е тъпо.Снощи се скарахме,а днес ми се мазни.Ахх..Ще го оставя да подерзае малко и да се поизмъчва.Няма винаги това да бъда аз..
Пфф скукааа +) Не мога да чакам вече =))) Още час-два и съм в прегръдките муууууу =)
хубава тренировка се получи ..
така съм изморена, точно когато легнах
да спя ми се развъня телефона![]()
Дано да продължим да тренираме с тях,
иначе само ще си губя времето ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Прави ми се на интересен и се изнервяммммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+ Довечера ще си преинсталирам Уин-а![]()
- Моя никакъв го няма в скайпУсещам как като ми звънне ще ми каже,че след снощи се е разболял и той
![]()
![]()
+ Имах 50 и няколко лева сметка на телефона,а платих само 6 и няк'ви стотинки(връзкарка съм бе как ...)
- Още не съм ходила да си регистрирам другите две карти![]()
+ Взех си дебитната карта![]()
- Чак утре ще мога да тегля пари![]()
![]()
+ Болничен съм до края на седмицата![]()
- Усещам как довечера ще се прибера с празно портмоне![]()
![]()
Миии като цяло т'ва е![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Охх,омръзна ми от тея лекари...А сега трябва и да уча.Пфф,толкова мразя физика,може би, защото учителката ми ми е много омразна.
Много е лошо като се зарибиш по някакъв сериал да зарежеш всичко, за да го гледаш... xD
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."