- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- затапки..
ами попринцип различно - зависи кой ми е насреща
но миналия ден един ми каза че все ме виждал на първокласните пътища ("...да не си почналада проституираш?") а аз му викам :
"Ми тей! Аз на първокласните а пък ти на селските"![]()
![]()
и такива разни най-често каквото ми падне
В фейсбук се появи ново - .."казала мухата и кацнала върху лайното .. " .. Аз използвам--> "Кой го казва"..На много умен ли са прайш?,Вземи си уее!! //ии още най-различни,ама то ти идва музата като тръгнеш да затапваш :ДД
Аз най - използвам една доста ефективно затапваща.
Примерно:
Той/тя-Ей изрод!
Ти-Изрод е майка ти!
Помага в повечето случаи.
Класика в даскало ...
Едно клипче Цък![]()
![]()
![]()
Знам , знам такъв е живота![]()
![]()
![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Контрираш го с факти. Караш го да се чувства тъп. Тогава почва да се обяснява, че се е*ава и така нататък... Ако му се вържеш и му отговаряш с глупости... нали това иска той?
Понеже съм момче,като ми кажат нещо от рода на "Ей п*дал" отвръщам -"Абе,з*дник,недей обижда баща си бе!"
амии незнам различнонапример днеска една кифла от моя клас пак гледа да се заеде със мене и накрая ме нарече патка или нещо подобно а аз и викам "ми то и лицата казала че гроздето е кисело като не могла да го достигне"
![]()
прочетох последната страница и се надявам някой да ви избави от мъките ви, възможно най-скоро
Най-якото затапване е когато някой тръгне да ти се заяжда и просто му се усмихваш и го игнорираш. Много се дразнят от това.
ами когато някой ме отекчи му викам:аве няма са занимавам с теб и лайното да ти навра в устата ще ми е жал за негоиначе по много начини но попринцип тапаците ги оставям сами да са тапят вместо да си натоварвам устата
Имам чувството, че де що има аутистчета във форума са се събрали и са се изсипали в тая тема...
Според мен един пренебрежителен поглед действа по- добре от всяка заучена фраза..показвате им, че не са достатъчно важни, за да им обръщате внимание)
не искам да ти правя затапки щото после няма да ми ядеш хуя на хапки
Темата е от 2009...
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Вие сериозно ли?