- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- затапки..
Какъв е вашия начин на затапване?!..С какви думи затапвате някой който ви дразни?![]()
Обливам го с 0рина...
немаш право да си толкoва тъп/а![]()
аз?Първоначално написано от clever
не ми отговаряй знам, че не е за мен :d
едит: да се еба къде бях турил запетайката хахах
и кфо ако е така?! тфа не е твой проблемПървоначално написано от clever
![]()
ти нали си мн умен\умна..откога Фсички станахте толко важни бее?!..нямам думи простоПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
![]()
леко само да не ни затапиш, че няма да го преживеем, моля те ; (Първоначално написано от danibebi
на колко 13 години си, недоразумение мило?
За момче - "спокойно не се преитеснявай и аз харесвам гейове ..." и потупване по рамото ... и до бой се е стигало![]()
тоз па по-стара е мн ... с тия лафове и опити от лятото на 65 ...Първоначално написано от iLovePussyJuice
И аз много го казвам.Първоначално написано от Co0kieGirl
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
М'че,оригинален си като турски Адидас със четири раета.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
що ти да не си мн голям\a? Само не разбирам кФо се заяждате без да има защо бе?!Първоначално написано от iLovePussyJuice
Аз просто казвам " Ехх не ти е лесно.... " И му/й оказвам съчувствие![]()
Това е част от темата.Извинете ме,наистина помислих че е за менПървоначално написано от danibebi
Ужас!Страшно ми е неудобно
наистина извинете...
Лесно ги затапвам, ако някой нещо се направи, ама повечето носят на бъзициНо иначе ако ми кажат нещо, най-често думите им ги обръщам срещу тях и още няколко думи, защото много ми знае устата и са готови.
Лесно се оправям и НЕ ползвам "яките" лафчета като 'най-мразя кифли като теб да ми се правят на кроасани" ..
![]()
"Ти май имаш само 2 мозъчни клетки...от които едната е в кома..апък другата вече е умряла"![]()
туй докато го кажеш,аз ще съм забравил за ко си говоримПървоначално написано от 87439876534
![]()
" Кво гледаш като абортирала гугутка" и " Престани да ме гледаш като коза пила дезодорант със сламка" (обаче това второто много рядко го казвам щото е дълго)
Ба,хора,не можете ли да си съчинявате сами,ами трябва някой да ви ги пише,че после да ги повтаряте като папагал?![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
"Умен си като двама тъпи залепени с плюнка"![]()
![]()