- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мизлите за това?
В днешно време да...
Счита се за нормално за мен не е, защото момчето ще иска едно .. момичето друго (макар, че на последък и в това почнах да се съмнявам) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Що не си ги каза направо 13 и 16?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Хайде,хайде в днешно време момичетата го искат повече от момчетата на тази възраст...ако говорим за едно и също де ;д
Не, късайте !![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
еми точно за мен това НЕ е нормално (говорим за възрастта 13-14) ..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Времената се менят,мисленето също.Ясно че за някои от нас не е нормално,но през техния поглед не е така.Сещате се хормони,пубертет ;д като отмине тоя период може би осмислят нещата (повечето) но иначе е така...И все пак 14-17 не е толкова фрапиращо,по-добре е от 14-27 например![]()
Ми да,всеки ден виждам такива двойки-повечето 14годишни изглеждат по-големи от мен![]()
да![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не мисля, че има нещо странно в товаПознавам 1 дето се занимава само с 13 14 годишни
![]()
П.С. скоро ще прави 19![]()
ми да,защо да не е нормално...то сега ги има на 13 дето се мъкнат с 20 и кусур годишни,така че по-добре така 14 със 17 годишен,отколкото с някой чичко да си го кажеммакар че всъщност си зависи и от момчето и момичето и характерите им и вижданията им и и т.н.,но по принцип според мен е допустимо.
Нормална е .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Нормално е разбираве
There is no right or wrong, only fun or boring
еми миЗля, че е нормално -.-
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ае спрете да гледате годините имат си значение но според мен по важно е колко мозък имаш в главата си и докъде осъзнаваш някой неща а не просто едни числа !!!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
нормално..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
За връзката не знам, но това, дарлинг, наистина е ненормалноПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
..ма направоо да си помисли човек,че чак нарочно е написано така ...Първоначално написано от ScarletBite
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Зависи от момичето, зависи и от момчето .. (:
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
С първото ми 'официално' гадже бяхме на по точно толкова.![]()
Бяхме цяяял един месец заедно!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от cookie_master
"You were deceived"