- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да е с мен заради самата мен
Здравейте!значи почвам да се отчайвам от мъжката част.Първо бившия ми искал пак да се съберем,защото не можал да наебе оная. Момчето,което харесвам искал да е с мен само за едното ебане...отделно и едно момче,което смятах за приятел,а той мн добре знае,че съм девствена..просто искам някой,който да е с мен заради самата мен,а не да му пусна и после да избяга,искам малко любов или поне щастие.Чувствам се адски някво такова и аз не мога да определя.....ако може да ми дадете съвет,ще съм адски благодарна
![]()
Не се отчайвай не само на теб се е случвало а предполагам и на много други момичета. А след като тоз бившия ти иска да е с теб щот не успял да нае*е няква си шматка не си го слагай толкова присърце. Ще се намери човека който да не гледа теб като пърче месо а да те оцени заради това което сии аз преди си мислиш че всички момичета са тъпи прости к*рви ама се намери и момичето за мен
Успех
There is no right or wrong, only fun or boring
Спри да хленчиш и вземи малко живота си в ръце ! Стига рева, кой какво направил, а вземи ти направи нещо смислено и разумно и почни да ползваш тва на раменете ти дето хората му викат главЪ ! Такива са мъжете ... Мислим с пишките и така стават нещата...
De-Phazz - Anchorless
Еми sadfaec...търси други,море дълбоко,риба много. :)
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
не всички искат само да те н**бът но повечето само за тва мислят тъси по усилено и ще намериш... :]]]Първоначално написано от NamelessRomantic
"Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."![]()
![]()
А защо винаги ни слагате под 1 знаменател.... Ся ако оня бившия ти е такъв и аз ли тряя да мисля само как да те мина ? Не си попаднала на такъв.Имаше една тема има ли свястни момчета.. виж там имаше доста хора направили си самореклама![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз съм свестен,но само към свестните моми.За останалите не ми пука.![]()
подбирай си гаджетата и приятелите по-внимателноПървоначално написано от byby0202
![]()
REGGAE BOOM <3
Оф , аз съм в същото положение . С разликата ,че си имам приятел на 2000 км от мен . Много е грозно и тъпо . Въпреки ,че знаят ,че имам приятел пак получавам и предложения и какво ли не . Не мога да разбера как има толкова тъпи същества . Отвратена съм . Ти не се отчайвай . Игнорирай ги и продължи напред .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
не търсиш на подходящото място явно... или потърси не просто външност.. а малко характерПървоначално написано от byby0202
![]()
за съжаление пове4ето мислят само за това,Но не вси4ки....просто си попаднала на такива.Зависи и от вазраста....на колко години са тези мом4ета???
бившия ми сега ще прави 18,момчето,което харесвам е на 16,а `приятеля` който мислех,че ми е само приятел е на 19Първоначално написано от ivcheto0o
иначе благодаря на всички за мненията
![]()
Пусни ситото и отсей приятели ,и момче на което може да разчиташПървоначално написано от byby0202
Дай са гаджосаме двамата.На 16 спортист съм(плувец) 1.73 висок.. Skype : давам при ЛС
P.P Поста не е ебавка
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
от 18-19 годи6ни какво друго да се о4аква,все пак са на такава вазраст 4е си имат нужди,НО не мисля 4е това ги оправдава.Не са занимаваи с тях,по-добре сама отколкото в неподходя6та компания.Първоначално написано от byby0202
Не всички са такива - просто за момента попадаш все на такива келешчета... Бъди сигурна, че ще дойде момент, в който подходящото момче ще се появи. Трябва да бъдеш търпелива, а до тогава ги разкарвай такива като твойте "приятели" без изобщо да се замисляш...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
стани лесбийка...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Да, търсете свестни момчета и после като намерите някое го подминете и пак ревете че нямало свестни момчета![]()
"You were deceived"
Та ние ако бяхме осъзнали, че е свестен, нямаше да го подминем бе, съншайн.Първоначално написано от Luci
Две очи не са достатъчни, за да видим изцяло душата и подбудите на човека до нас...
all day... all night... what the fuck?!
Не попадаш на добри личности.Избягвай такива малоумници..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Еми тези, които те имат само за "парче месо" просто ги игнорираш и това е... Какво толкова му се чудишСвестни момчета на тоя свят много
И за теб ще се намери, спокойно
![]()
Трагедията е пълна...
НЯМА да е скороПървоначално написано от byby0202
съветът ми е не се надявай, рядко се срещат такива..
I don`t care .. ;] ..
всичко си идва с времето...някой ден и ти ще бъдеш обичана ама до тогава доста път имаш![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
+1
На тази възраст всички момчета мислят само за СЕКС ,но до 1-2 години нещата ще се променят![]()