.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Проблем с Пениса или с нещо друго

Здравеите на 16 години съм и имам някакъв проблем не знам точно гъбички ли е или какво е но от 2-3 месеца на сам имам проблем с пениса всмисал някои път ми излизат червени пъпчици и ме сърбят доста и понякога щипе дори и е доста неприятно не знам от какво е и 1-2 преди 1 месец в урината забелязах че ми е доста тъмничка доста тъмно жълта а преди 2-3 месеца при 1 уриниране ме пареше но после отмина това самосебеси такаче ако може някои да ми помогне някои път ме боли и корема мислия че близо до бъбреците но основният проблем ми е че имам някакви червени пъпчици които ме сърбят много е неприятно и искам да знам от какво може да е скоро мислия да ходя на лекар защото ме е страх много да си кажа честно и ме е страх да не получа някаква болест която може да доведе до фатален краи за това моля помогнете !!!!!

НЕ съм правил секс все още нито пия нито пуша

Никои ли неможе да ми помогне ако някои иска да каже от какво може да е ако може тук или

Супер фен
    Град
    Sofia
    Водиш ли сексуален живот и имаш ли основание да се притесняваш ако да? Определено ще трябва да направиш нчкой изследвания за да се разбере проблема! за тази цел - е нужно да посетиш лекар! Нещата не звучат "фатално " но определено изискват проследяване от лекар!!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Не не съм правил все още секс

Супер фен
    Град
    Sofia
    A случва ли ти се да се къпеш и миеш?
    Аз питам заради червените пъпчици за които говориш, но относно тъмната урина - може да е свързана с бъбречни проблеми като песъчинки, камъни, физическа травма свързана с удар, падане или някаква друга намеса, може да е свързана с чернодробен проблем или с някакъв възпалителен процес на пикочните пътища или мехура. Много други състояния също се проявяват с подобни симптоми, но при положение, че не си имал сексуални игри или други действия, които могат да ти докарат инфекция - мисля за редно да посетиш личен лекар!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    Пропуснах да питам дали пиеш достатъчно течности и особено вода?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Урината може да е по-тъмна заради недостиг на течности,а миеш ли се обилно със сапун? И при мен се появяват тези неща когато доста се мия със сапун... Ходих на лекар и ми даде някакво мазало и ми каза със сапун да се мия някъде 2-3 пъти на месец само,а иначе само с вода да се мия през другото време. Не е добре да се ползва сапун за тези места. Пробвай само с вода да се миеш и до няколко дена би трябвало да изчезнат. А най-добре отиди се консултирай с лекар!
    Станислава

Да мия се с сапун а това с урината мислия че трябва да пия повече вода

Значи избягвай сапуна щом като ти излизат малки язвички (пъпчиците стават на нещо като язвички) по-рядко се мий със сапун и пий повече течности,трябва да се оправиш
    Станислава

Аз се си мислия че може да съм болен от рак на пикочния мехур и ме е много страх

Голям фен Аватара на stelit0
    охх хора писна ми да виждам теми от рода на "проблемче" , "вапросче" , "помогнете" "...?" и тн. заглавията на темите трябва да бъдат описателни и къде по дяволите са модераторите?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    Аз се си мислия че може да съм болен от рак на пикочния мехур и ме е много страх
    Аз си мисля, че си тежко болен от хипохондрия! Как изобщо ти хрумна подобна диагноза????? Много ми е любопитно.
    Ако искаш да коментираш нещо лично - пиши ми лично съобщение!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    охх хора писна ми да виждам теми от рода на "проблемче" , "вапросче" , "помогнете" "...?" и тн. заглавията на темите трябва да бъдат описателни и къде по дяволите са модераторите?
    Решението според мен е да не се пуска нито един отговор на подобна тема, т.е. БОЙКОТ докато не се уточни въпроса!

Не знам какво ми е но мислия скоро да отида на лекар защото мислия че е нещо заболяване не съм сигурен но се притеснявам доста защото не разбирам много от какво може да е но нито пуша нито съм правил секс само спортувам

...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от albertog
    омг.. стига сте си филмирали ве

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си