.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Приятелка ли ми е според вас?

Аз имам една приятелка,с която седим заедно на чин,разбираме се,но мисля,че тя не ме зачита до степен,до която би те зачитал един истински приятел.Когато една съученичка отсъства,тя веднага се мести при това момиче,което седи с нея и си говори с нея повече отколкото с мен.Мислите ли,че човек,който ме изоставя за нещо толкова малко може да се нарече фр?А и аз и показах че не ми е приятно и тя си стои при нея.Как да постапя да говоря ли с приятелката си или да си замълча и да се примиря с положението?

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Поговори с нея, ако не спре , значи не ти е истинска приятелка,щом не зачита нуждите ти ..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

примири се, по добре не се надявай много, щото после само ще се ядосваш. Свестните хора са все по-малко и по-малко, не знам, според мен я остави да си прави квото си иска и си намери друга приятелка. Апък ако тази ти "приятелка" наистина ти е такава, тя сама би се усетила какво прави, няма нужда да говориш с нея колкото да те съжали.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    следващия път ти седни до някое моиче,което по принцип тя ходи,изпревари я :P
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

благодаря за съветите и чакам още мнения

Град
    around the world !
    Това, че ти я зачиташ като приятелка, не значи, че и нейните чувства са такива.. За нея ти може да си просто съученичка, с която се разбира, седи на един чин,приказвате си и се получават нещата, но нищо повече. Нейните интереси може да са съвсем различни от твоите, а това, че ти си я приела като по-близка, не значи, че веднага тя трябва да ти отвърне със същото. Все пак всеки е с различен характер,разбирания, мисли и чувства, най-хубаво си поговорете за това като цяло. Дали е приятелка ? - Това само ти можеш да си прецениш, защото ние не познаваме момичето, нямаме наблюдения и от тази случка, че тя се мести като отсъства някоя друга, не можем да дадем точна оценка на нейното поведение и всичко. Успех

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    в 4 клас ли си
    Брях,брях

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Поговорете си..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Това, че ти я зачиташ като приятелка, не значи, че и нейните чувства са такива.. За нея ти може да си просто съученичка, с която се разбира, седи на един чин,приказвате си и се получават нещата, но нищо повече. Нейните интереси може да са съвсем различни от твоите, а това, че ти си я приела като по-близка, не значи, че веднага тя трябва да ти отвърне със същото. Все пак всеки е с различен характер,разбирания, мисли и чувства, най-хубаво си поговорете за това като цяло. Дали е приятелка ? - Това само ти можеш да си прецениш, защото ние не познаваме момичето, нямаме наблюдения и от тази случка, че тя се мести като отсъства някоя друга, не можем да дадем точна оценка на нейното поведение и всичко. Успех
    +1
    Неприлично Щастлива .. : )

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от fluffka1
    примири се, по добре не се надявай много, щото после само ще се ядосваш. Свестните хора са все по-малко и по-малко, не знам, според мен я остави да си прави квото си иска и си намери друга приятелка. Апък ако тази ти "приятелка" наистина ти е такава, тя сама би се усетила какво прави, няма нужда да говориш с нея колкото да те съжали.
    \/

Град
    Пловдив
    тва че сте приятелки не значи че трябва да говори само с теб
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Не се надявай напълно да ти е истинска фр.защото в днешно време рядко се срещат такива Ами относно положението,поговори с нея в точния момент..кажи и че не ти е приятно и ако може да не го прави повече..или просто се примири..а когато седне до друго момиче ходи при тях и си говорете..или при някои часове ако имаш възможност седни до тях така пак става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си