- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Prosto ne se ponasqme?
Hora, moje i da imatakiva temi mnogo...syjalavam akos epovtarqm. I taka da mina napravo na vyprosa. Ne znam kakvo da pravq ve4e, s maiak mi ne mojem da se gledame, ne se ponasqme izob6to. Ot 3 godini samo se karame i si vikame...daje se biem ( ne vednyj sym q udrqla i az),nz kak e pri drugite, no prosto imam 4uvstvoto, 4e do kraq na jivota mi 6te sme v takiva otno6eniq...Q daite nqkakyv syvet pls!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Hei hei kak taka 6te udrq6 maika si?Az tva ne moga da go razbera!Normalno e da se karate,no da q udrq6??????
Kolkoto i da ne se razbirate po-dobre ne q slu6ai mnogo kakvo ti govori,otkolkoto da q bie6!tq ti e dala jivot-taka li i se otblagodarqva6???
Q sednete da si pogovrite malko s neq za6to taka se polu4ava,otkade idvat pri4inite,no bez boi i karanici
![]()
Как може да удряп майка си ве???
Велвет, би ли била така любезна да престанеш да изравяш тези стари теми?!?
Щом ме молиш-разбира се.Сега те уверявам,че няма да вадя теми,макар да е забавно,особено с дървената ваканция..Първоначално написано от Yancheto
![]()
дървена ваканция?!Първоначално написано от welwet
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
2006 тема.... wtf!!!!![]()
Но нееееее....никой не може да бие момичето, което изкара тема за рд, от 2007, а по-късно същия ден и още една
![]()
Тая тема е пусната преди 1 ден, да не си помислите нещо друго.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
това момиче сиг вече е пребито до смърт от майка си вече..![]()
2006 !![]()
1.ПРОСТО пиши на кирилица
2.КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ,ПРЕСВЕТА ДЕВО ЩЕ УДРЯШ МАЙКА СИ ????!![]()
АР Ю У РЕД ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пфуу кво толкова не се траете бе ? !![]()
не можете ли да седнете като ХОРА и да си поговорите ? !![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ахахах,нали...Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аз ако ти бях майка изобщо нямаше да седиш при мен копеленце такова![]()
![]()
![]()
или обратнотоПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ей ей как може да удряш майка си..немога да разбера?!седнете и поговорете като нормални човешки същества..не е нужно да се карате и да се биете като животни..
![]()