.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Естествено, че им харесва! Но никога няма да си го признаят. Вървя си аз в коридора към стаята и изведнъж едно момиче от класа ми ме шляшва за задника. Аз съм потресен... Естествено и аз я шляпнах, ухили се и вече си бяхме в стаята...
    п.с. Малко момчета имат смелостта да ескалират физически контакт с момичето, което харесват. Точно там им е грешката. Колкото по-голяма смелост показват, в ескалирането на физически конткат, толкова по-добре!
    Има нещо вярно На момичетата им харесва даже много нооо казват че е просташко и дрън дрън дрън
    да ти кажа лично на мен ми е неприятно да ме удрят по задника(момчета) и освен че е просташко е и неприлично

Голям фен Аватара на revolver

Ти си на 13,нали ?

Град
    Знам ли и аз,майна
    Лошо е това удряне по задника пред други хора според мен.Иначе докато се шибате е яко шамари по дупето.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    да ти кажа лично на мен ми е неприятно да ме удрят по задника(момчета) и освен че е просташко е и неприлично
    Не казвам че няма изключения но повечето са така.. отричат, а в същност им харесва
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Малеее,кооолко си тъъъъп...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    браво, бе, романцити.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Що за дилема е била.. дали да я удариш или не
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на cookie_master
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Assshley сигурно ако те види тебе пак ще пита трябваше ли да я ударя по гъза за да тръгне с мен ....Кой знае вече блъска на снимката ти. 12 годишен ? WTF ? Ако ще и на 15 да е има мозък на 6-7 годишен ....
    уааааахХХАхххахаххаа
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Re: Удряне по задника?

Цитирай Първоначално написано от andrags
    Т... неска се прибираме аз, момичето което харесвам, нейна приятелка и мой приятел (всичките сме в 1 клас ) и моя приятел ми вика: "ай удария по гъза бе човек...", но аз не го направих... следователно той я удари, за да ми покаже, че няма нищо да стане (така и стана). Проблема е, че аз харесвам въпросното момиче и нещо ме кара да спра, а да не го направя. Редно ли е това или не или съм направил грешка като не съм я ударил

Дръж се ,като по-голям човек бе... Лапешки историй

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Бой, йебанье и албански танци му е майката
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Голям фен
    Не казвам че няма изключения но повечето са така.. отричат, а в същност им харесва
    да за това съм съгласна ама имам още един въпрос.Как разбираш на коя и харесва и на коя не?Или ги караш сичките наред без да ти мигне окото и без да те интересува дали на момичето и харесва или не?
    мога да ти кажа че по тоя начин убиждаш адски много момичета защото показваш че не ги мислиш за нищо друго освен за леки момичета
    замил се малко над поведението си

Град
    Пловдив
    стига уеее супер гадно ее !
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

М някои може и така да ги свалиш , Но други едва ли

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Хах.. мн тъп въпрос Съмнявам се,че момичето ще те хареса ако се държиш по такъв начин..удряш я и т.н.по добре се дръж естествено

Супер фен Аватара на Korrnyy
    За мен въпросното "удряне по задника" е СУПЕР селска постъпка Не си мисли, че така ще впечатлиш някое момиче... Най-много да го отблъснеш
    Трагедията е пълна...

Град
    Таити
    да за това съм съгласна ама имам още един въпрос.Как разбираш на коя и харесва и на коя не?Или ги караш сичките наред без да ти мигне окото и без да те интересува дали на момичето и харесва или не?
    мога да ти кажа че по тоя начин убиждаш адски много момичета защото показваш че не ги мислиш за нищо друго освен за леки момичета
    Аз не правя такива неща като си помисля за това и си представямнякво кръчме дет пиянките шляпат сервитиорките по дупенцата...

Голям фен
    Аз не правя такива неща като си помисля за това и си представямнякво кръчме дет пиянките шляпат сервитиорките по дупенцата...
    еми браво на теб =D>

Град
    million miles away (:
    и аз зат'ва се сещам.. и като кажат "може ли сметката,котенце??".. Не,сериозно,вярно си ее...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    ForSaken city (:
    абе ти прост ли си бееееее .. абе я напрао ако искаш.. иди и шибни един .. така че да се съвзема после 1 час .. и след като стане .. ако те разцелува явно и тя те харесва ..

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Хубаво си сторил, момичето сигурно не е някоя к*рва, която иска да бъде обарвана и удряна, но ако е такава просто не си прави трудът да се занимаваш с нея. Изумявам се, какъв приятел имаш, незнам дали той знае, че я харесваш, но ако знеа не е редно да те кара такива детински глупости.

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Искрено ме забавлявате ..

Айде сега си отговори на въпроса .. ако се държиш с нея просташки дали ще ти обърне внимание? Дали ще те различава от всички твои "приятелченца" .. Ебаси за к'во ти е тая глава ако не мислиш с нея ..
    нали си има долна глава горната за кфо му е хах тряя да я пази горната
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    и като кажат "може ли сметката,котенце??"..
    Най-вече заради това

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Ехххх простащината не познава граници.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ти трябваше да я ритнеш,за да покажеш на твоя прятел,че си по-корав от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си