.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Естествено, че им харесва! Но никога няма да си го признаят. Вървя си аз в коридора към стаята и изведнъж едно момиче от класа ми ме шляшва за задника. Аз съм потресен... Естествено и аз я шляпнах, ухили се и вече си бяхме в стаята...
    п.с. Малко момчета имат смелостта да ескалират физически контакт с момичето, което харесват. Точно там им е грешката. Колкото по-голяма смелост показват, в ескалирането на физически конткат, толкова по-добре!
    Има нещо вярно На момичетата им харесва даже много нооо казват че е просташко и дрън дрън дрън
    да ти кажа лично на мен ми е неприятно да ме удрят по задника(момчета) и освен че е просташко е и неприлично
    съгласна съм. Къв е той ще ме обарва. Щее му счупя ръчичките гадни ако се наложи..да си ги държи в джобовете и да знае къде им е мястото.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    баси злетата сте. страшен подход имате с твоя приятел за ''забиване на мацки''.
    ти не обичаш ли допира на мъжката ръка по задника ти ?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    съгласна съм. Къв е той ще ме обарва. Щее му счупя ръчичките гадни ако се наложи..да си ги държи в джобовете и да знае къде им е мястото.

Е теб не те кефи... ама малките чочита си умират някой да го шляпне по дупенцето
    There is no right or wrong, only fun or boring

е не тая тема определено ме навря под бюрото

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от s7uFx
    е не тая тема определено ме навря под бюрото
    абе,коте
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    лололол прочетох "ние сме в 1ВИ клас"
    GTA Stunting

Тцтц.. Трябва да спра да влизам във форума.. убивате ме с тъпизмите, простотиите и ограничените си разбирания..

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolH8
    Ти трябваше да я ритнеш,за да покажеш на твоя прятел,че си по-корав от него!

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от andrags
    Е да, ама един приятел точно така тръгна с 1 момиче... ходеше да я бара тук-таме и тръгнаха и вече 3 месеца ходят.
    Това че тия двамата са били на един акъл и момичето се е впечатлило от завидния талант на тоя твой приятел да зарибява, не означава, че момичето, което харесваш много ще хареса това да я удариш по задника.. А тоя твой приятел вместо да ти показва, че "нищо няма да стане като я удариш по задника" му кажи да си държи ръцете по-далеч от нея... Не вярвам да ти е много приятно твойто другарче да бара момичето, което харесваш.

Не знам защо изобщо си правя труда да ти пиша романи на тема "Как да се държим с едно момиче" ....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    баси злетата сте. страшен подход имате с твоя приятел за ''забиване на мацки''.
    ти не обичаш ли допира на мъжката ръка по задника ти ?
    момичето(а и аз) иска да каже,че на момче което не му е позволено да ни обара няма това право,а и никой нз дали на нея и харесва допира на мъжката ръка по задника й

а и дявол да го вземе замислете се малко колко неуважително изглежда това отстрани се пак ако не си или не са ти разрежили(става въпрос за момчетата)нямаш или нямат правото да те удрят по задника

Guest
    Pedophile critically hit you in the ass for 1 hit point.
    Pedophile got a boner.
    You have been ass-raped.

Град
    Пловдив
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Олеее, и ти не я удари по задника??? Такаа лии???Олееееее Каква грешка,изпълнена с трагедия и брутализъм..Трааше напрао да я рейпнеш отзад .. как можа да не го направиш ?! Простак !
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

ии за мен удрянето по задника е много просташко.... просто някой идиоти с детски акъл си мислят че така привличат внимание от момичето...________________ амъ не3е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си