- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удряне по задника?
съгласна съм. Къв е той ще ме обарва. Щее му счупя ръчичките гадни ако се наложи..да си ги държи в джобовете и да знае къде им е мястото.Първоначално написано от vikitolove
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ти не обичаш ли допира на мъжката ръка по задника ти ?Първоначално написано от sladur4etyYy
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от kukli4kata001
Е теб не те кефи... ама малките чочита си умират някой да го шляпне по дупенцето![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
е не тая тема определено ме навря под бюрото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от s7uFx
абе,коте
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
лололол прочетох "ние сме в 1ВИ клас"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
Тцтц..Трябва да спра да влизам във форума.. убивате ме с тъпизмите, простотиите и ограничените си разбирания..
![]()
Това че тия двамата са били на един акъл и момичето се е впечатлило от завидния талант на тоя твой приятел да зарибява, не означава, че момичето, което харесваш много ще хареса това да я удариш по задника..Първоначално написано от andrags
А тоя твой приятел вместо да ти показва, че "нищо няма да стане като я удариш по задника" му кажи да си държи ръцете по-далеч от нея... Не вярвам да ти е много приятно твойто другарче да бара момичето, което харесваш.
Не знам защо изобщо си правя труда да ти пиша романи на тема "Как да се държим с едно момиче" ....![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
момичето(а и аз) иска да каже,че на момче което не му е позволено да ни обара няма това право,а и никой нз дали на нея и харесва допира на мъжката ръка по задника йПървоначално написано от kidwestern
![]()
а и дявол да го вземе замислете се малко колко неуважително изглежда това отстранисе пак ако не си или не са ти разрежили(става въпрос за момчетата)нямаш или нямат правото да те удрят по задника
![]()
Pedophile critically hit you in the ass for 1 hit point.
Pedophile got a boner.
You have been ass-raped.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Олеее, и ти не я удари по задника???Такаа лии???Олееееее
Каква грешка,изпълнена с трагедия и брутализъм..Трааше напрао да я рейпнеш отзад .. как можа да не го направиш ?! Простак !
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
ии за мен удрянето по задника е много просташко.... просто някой идиоти с детски акъл си мислят че така привличат внимание от момичето...________________ амъ не3е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()