.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град

подаръциии

Здр, искам да попитам, какъв е идеалният подарък за момиче, което харесвам. Тя скоро има рожден ден и искам да и взема нещо, да добавя, че тя незнае че е харесвам и чрез подаръка искам да и го кажа.
    П.С. ако кажете че не е подходяшо чрез подарък да и го кажа няма да го направя

Мега фен Аватара на Hilary_
    бляяя от къде да знам какво ще й хареса бе лелееееееееееееее .... Ти си я познавасш най - добре ебаси ..

Град
    million miles away (:
    Ами,ако имате някакъв стойностен спомен заедно,можеш да й купиш нещо не толкова голямо,но свързано по някакъв начин с това преживяване...Както в една тема едно момиче искаше да подари един сърцевиден камък,защото го намерили на първата им среща..нещо такова..Не казвам да й подариш камък,де..Импровизирай за нещо такова,по-стойностно ще е от някой огромен плюшен мечок ...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Ами,ако имате някакъв стойностен спомен заедно,можеш да й купиш нещо не толкова голямо,но свързано по някакъв начин с това преживяване...Както в една тема едно момиче искаше да подари един сърцевиден камък,защото го намерили на първата им среща..нещо такова..Не казвам да й подариш камък,де..Импровизирай за нещо такова,по-стойностно ще е от някой огромен плюшен мечок ...
    Какво лошо му има на камъка. Аз казах, че искам с подаръкът да и се обясня в любов. Може нещо плюшено, като пеещо мече, или говорещо и да казва "I love you" ууууу замечтах се

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Какво лошо му има на камъка. Аз казах, че искам с подаръкът да и се обясня в любов. Може нещо плюшено, като пеещо мече, или говорещо и да казва "I love you" ууууу замечтах се
    ми купувай плюшената играчка и си готов,щом само това ти идва на ум.. ;X
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен
    напротив един голям плюшен мечок ще изрази много добре, това което искаш да покажеш. след това, когато вече имате стойностни спомени заедно подаръците ти могат и е по хубаво да бъдат по емоционални и не толкова материални

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    На плюшки,почти всички се радват

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    напротив един голям плюшен мечок ще изрази много добре, това което искаш да покажеш. след това, когато вече имате стойностни спомени заедно подаръците ти могат и е по хубаво да бъдат по емоционални и не толкова материални
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    моя сибствен град
    пояти се решин на мечок, даже намерих в нета голям и говорещ

Плюшката е малко банална ..но пък всички се радваме на плюшки..въпреки, че бившия ми подари неква голяма мечка и са се чудя кво да я правя сестра ми си играе с нея и не дава да я махам на някъде..не че не ми харесва, просто ме дразни
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си