- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се отказа от приятелите си,за да бъде с мен
Знам,че така ще се радвам на по-голямо внимание,обаче аз като излизам с моите дружки и като пътувам той остава съвсем сам,без да има с кой да говори или да излезе.Не,не съм го карала да го прави и дори ме притеснява товаКарах го да си говори поне с приятелите му от класа,обаче той пак отказва...обядва сам през голямото междучасие,а аз съм с приятелки...(ние сме в един клас) Не мога да разбера как трябва да реагирам на това,защото досега не е имало такъв проблем
![]()
|
![]()
Той си обядва сам ,а ти вместо да отидеш и да си с него само гледаш отстрани и се притесняваш
Ми като за начало можеш да разговаряш с него на темата и да обсъдите проблема.Също така можеш да се постараеш да прекарваш повече време с него![]()
--------------------------------------------------------
Ти да не си мойто гаджеПървоначално написано от mmm_sweet
Наща ситуация е същата !!!
![]()
Първоначално написано от UNITED
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
АхахаххаПървоначално написано от UNITED
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Спокойно не се притеснявай, не си е зарязал приятелите заради тебе, просто явно не е имал такива по начало.Първоначално написано от mmm_sweet
да ти имам проблема...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не го оставяй сам... има нужда от теб
поговори с него и го питай защо няма приятели и не излиза с никого и му обясни че се притесняваш за него
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Замисли се и виж той какво прави за теб и го оцени![]()
;]
Изяснете си нещата,защото явно за теб това е проблем.Отделяй му повече внимание или просто го кани да излиза и с вас понякога.
Ти поне си добре. С бившия ми се зарязахме заради приятелите си![]()
Не го оставяй сам, обясни му, че нямаш нищо против да излиза с приятели. Поговорете лице в лице и му кажи, че не ти е приятно да стои сам, когато ти си с приятели, а вече ако не иска... не знам. Може би не ги харесва или нещо подобно.. би трябвало да има и друга причина..
Успех.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Ебати тъпанара, как ги мразим такива.![]()
ми с бившия ми беше почти по същия начин, обаче аз също не общувах много с приятелките ми смисъл през часовете си бяхме залепени един за друг и междучасията..не си спомням аз да съм го карала да се отказва от приятелте си просто бяхме заедно нон-стоп и от време на време с останалите.. и така 3 месеца само , че аз бях с него.. не го оставяй да е сам .. гадно е да си сам![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от UNITED
ot varna li si![]()
|
![]()
http://www.zamunda.net/details.php?id=20497&hit=1 За всички които още пишат на латинеца![]()
Точно! Предпочитал е вместо да се размотава с разни празноглавци, да е с теб, защото компанията ти му е приятна. Аз не схващам 'що си врътваш задника през междучасията с дружките ти, вместо да го попиташ дали не иска да дойде с вас. Може ли чак пък толкова да не се усещаш на моменти?Първоначално написано от GrIp
![]()
Щото сега е модерно такаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Не знам защо, но в главата ми изплува гледка на окаян младеж, който максимално се е забил в чина и си боцка от една пластмасова кутия, а приятелката му е изискана госпожица с костюм, която обядва на широка маса, в тузарски ресторант с приятелките си снобки и естествено, накрая тя плаща цялата сметка.Първоначално написано от SaintLucifer
![]()
Аз си представях горе-долу същото, само че колегата вместо от пластмасова кутия ядеше сандвич увит в амбалажна хартия пред входа на ресторанта, в който мацката хапва.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
... А след като си е изял сандвича, й е драпал по стъклото, гледайки я как яде агнешки котлет.![]()
Или по-скоро е нещо такова.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Смей се, ама на него не му е смешно! А тя, горкото момиче, какво да направи? Той е зае*ал всички заради нея, и си стои сам, е*аси дилемата! Какво, какво, какво да предприеме?Първоначално написано от mArMaLaDkA
Да му метне парче от агнешкия котлет. 'Ма мъничко, че да не вземе да нахалства после.