- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Страховете в детството
В детсвото ви имало ли е анимационни филми или детски филми който са ви плашили и ако да кой.Спомням си,че като малък ме беше страх от едно детско по Cartoon Network.В него се разказваше как един се опитва да убие едно младо момиче по всевъзможни начини,ама накрая някакви джуджета все я спасяват.
оооо даимаше едно по Fox Kids часа,който го даваха по БТВ - беше с некви чудовища,игрално такова.мн ме беше страх
![]()
и от някои серии на Courage по Cartoon Network![]()
we are rockstars.
Гуугс Бънгс ли му се викашее??Първоначално написано от TrustNobody
..че ми проблясна нещо сякаш..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не беше ли Goose Bumpsили нещо подобно
![]()
we are rockstars.
Именно,не помна мн точноПървоначално написано от TrustNobody
..ама имам впредвид,че за едно и също нещо става на въпрос значи..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
^ това беше яко![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
То и "Семейство Защо,защо??"...![]()
Било те е страх от семейство защо,защо?Ама защо?Първоначално написано от SoStarstruck
Първоначално написано от thoronaro
неее,викам че и "семейство Защо,защо??" беше яко,иначе само от Гуус Бъмпс или както е там малко ме беше шубе..
![]()
не си спомням такова нещо ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Сетих се,че ме беше страх и от една серия на том и джери където том умира и отива в рая,но след това го пращат в ада или нещо такова,криех се под масата като почваше тази серийка.
Еми преди ме е хващало страх от някой епизоди на Иири Индиана,нещо такова беше
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз пък бях рабрала погрешно кои са Чук и Гек и си мислех,че вечер се разхождат на покрива и се канят да слязат да ме вземат..Първоначално написано от thoronaro
Аааа,и от дяволчето Фют ме побиваха тръпки..
![]()
Мен много ме беше страх от Снежанка и седемте джуджета - Дисни версията.. и дори понякога още ме е страх
![]()
Имаше един култов филм за един пясъчен човек , който се изнизваше през бравите на вратите и му помня и една от култовите реплики ако не се лъжа беше нещо от рода на "спи детенце спи"
Имаше една серия на Том и Джери, в която том го блъска пианои той умира, отива в ада,където е дявола и тн.. е след тая серия винаги будувах дълго..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Аз точно тази серия имах впредвид по рано.Винаги се криех някъде като почваше.Първоначално написано от Madn3s5
Тази серия я имам на една стара касетаПървоначално написано от thoronaro
![]()
Винаги ми е била интересна.. Особено в Рая, където имаше един видимо дебел котарак, който като мина се оказа дооста тъничъкПопринцип всички серии, които завършват по този начин между Том и Джери са ми интересни.
А иначе по темата, не се сещам нещо да ме е плашело..
И спря да се върти за миг земята..
goose bumbs![]()
Като малка мен много ме беше страх от Педя Човек Лакът Брада..спомням си един път го гледам (като малка де ) ии майка ми е била на едния край на масата аз на другия и мен ме е било страх да я заобиколя![]()
mene me be6e strah ot baba qga![]()
Мен пък от никое не ме е било страх или поне не си спомням![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От филма "Батман" и "Жената котка" нз колко са детски тези филми, но като малка ги гледах и много ме беше страх след това.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
АУ ТОВА ДЕТСКО БЕШЕ УЖАСНО!Имаше една серия,където едно момиченце го убиваха куклите му,защото то ги биеше...Още ме е страх като се сетяПървоначално написано от TrustNobody
![]()
http://video.google.com/videoplay?do...12528995101902 ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ ПООТРАСНАЛИ ФЕНОВЕ НА goosebumps(Настръхнала кожа)![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
мен много ме беше страх от Courage![]()
но впоследствие започна супер мн да ми харесва ^^