.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен

Много съм объркана

Историята ми е много объркана и сложна. Миналата година бях влюбена тотално в едно момче.Илизахме,но нещо не си допаднахме...Не сме ходили официално,но си останахме приятели.От едно училище сме,досега не ми е казвал дори едно "Здравей" . Но от около седмица започна да ми пише в скайп и то постоянно, в училище ми казва здрасти ала бала,усмихва ми се. Наистина съм много объркана. Преди не изпитваше никакви чувства,дори по едно време и приятелски ... А сега изведнъж започна да ми обръща внимание.Та, чудя се, да му се вържа ли и да го поканя да излезем или да сметна това за поредната игричка,защото той си пада малко лигльо, а и не е имал връзки по-дълги от 1 седмица.

ТОТАЛНО ме разби. т'ва че си казвате здрасти, к'во трябваше да значи? учтивите хора така правят - поздравяват. ако искаш се пробвай, ама ако момчето е умно и не е загоряло няма да те огрее.

дръж се приятелски с него и не се впускай изведнъж, защото може да избяга. Остави нещата да се случат от самосебе си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Излезте, но като приятели. Така хем ще се сближите, хем няма да си прекалено нахална.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не му предлагай срещи остави го той да води нещата, този път ти му бягай малко

Мега фен Аватара на Hilary_
    Излез с него и виж какво ще стане ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    ТОТАЛНО ме разби. т'ва че си казвате здрасти, к'во трябваше да значи? учтивите хора така правят - поздравяват. ако искаш се пробвай, ама ако момчето е умно и не е загоряло няма да те огрее.
    Хаха,явно не си прочел както трябва. До преди 1 седмица той даже не ме поглеждаше, а изведнъж започна да ми казва здрасти,да ми пише в скайп и т.н. ...

Иначе мерси много за другите съвети. Мисля да поизчакам,да видя дали той ще ме покани да излезем,ако не аз ще му кажа да излезем. Но си мисля,че е поредната му игричка.

ем представи си, че до преди 1 седмица не е знаел за твоето съществуване?!

а на мен що не ми благодари?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    а на мен що не ми благодари?
    много искаш пък ..

п.с. Авторке не тръгвай с мисълта "това е игричка" .. не е сигурно, не може да знаеш със сигурност какво е в главата му не си прави прибързани изводи, излезте няколко пъти .. не бързай, опознай го и тогава прецени ..

искам, естествено!

аз си дадох професионалното мнение и почти помогнах на едно момче, а тя.. 'благодаря на другите за мненията' ;\

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Това,че ти казва ''здравей'' сега а преди не го е правил,според мен нищо не значи .. Остави,той да действа.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    офффф прави каквото ти искаш, твой си е живота...
    за най- малките проблеми/ въпроси пишете теми...толкова ли не можеш сама да решиш какво да правиш...пфффффффффффффффф

?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ти да го каниш да излезнете ?
    От това, че ти казва `здрасти` и ти пише ?
    Толкова ли още си хлътнала и нямаш друга работа.. Това, че веднага си готова да му се `дадеш` няма да му хареса.. момчетата искат флирт, интрига, момичето малко или много да е `трудно` , а не лесно..
    Всъщност ако той иска нещо повече ще те покани.. Ако ли не няма.. Чакай си мирно преди пак да избяга,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    дръж се приятелски с него и не се впускай изведнъж, защото може да избяга. Остави нещата да се случат от самосебе си.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: Много съм объркана

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Историята ми е много объркана и сложна. Миналата година бях влюбена тотално в едно момче.Илизахме,но нещо не си допаднахме...Не сме ходили официално,но си останахме приятели.От едно училище сме,досега не ми е казвал дори едно "Здравей" . Но от около седмица започна да ми пише в скайп и то постоянно, в училище ми казва здрасти ала бала,усмихва ми се. Наистина съм много объркана. Преди не изпитваше никакви чувства,дори по едно време и приятелски ... А сега изведнъж започна да ми обръща внимание.Та, чудя се, да му се вържа ли и да го поканя да излезем или да сметна това за поредната игричка,защото той си пада малко лигльо, а и не е имал връзки по-дълги от 1 седмица.
    ХОРА ОСТАВЕТЕ ГО ТОЯ СКАЙП БЕ! пряк контакт, пряк контакт!!!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Ако много искаш може да направиме 1 пряк контакт ;д

По темата:Няма смисъл да му се навиваш,ти сама го знаеш.Ще си му интересна една седмица и след това ще влезеш в форума и ще пуснеш тема със заглавие "ХОРА ТОЙ МЕ ЗАРЯЗА КАКВО ДА ПРАВЯ?!:@:@"

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    аа..като е почнал да ти пише в скайп значи ли, че сега изпитва нещо..не знам но според мене не се надявай много..но пък ако си заслужава опитай, нищо не губиш
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен
    Окей, окей явно всички се хванахте за това по скайп, както и да е... С това,че написах,че той ме поздравява исках да кажа,че и си говорим..Общи неща, но е много по-различен от преди.И не само аз го забелязвам.

Може да заключвате темата.

Град
    Таити
    Сприятелете се и после ще видиш дали може да излезе нещо повече
    There is no right or wrong, only fun or boring

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Ако много искаш може да направиме 1 пряк контакт
    мии не
    I don`t care .. ;] ..

Голям фен Аватара на revolver
    "Много съм объркана" И аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си