- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откровено споделяне на чувства или не?
е зависи ,но по принцип аз винаги съм откровена
I can't stop myself from loving you <3
Твърдо против. Колкото по-късно, толкова по-добре.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Когато дойде момента. А не още на първия ден "миличкУуУу мЪъ лУубоФф мояя"... омг пригади ми се![]()
Колкото по-късно, толкова по-добре![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
аа добре ;д щото момиче на 10 години да го пита това.. щях да се застрелям ;д
В началото лично аз доста трудно бих споделила нещо камо ли откровено с него ..След време може би да ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като споделиш чувствата в началото има вероятност другия да се "уплаши" ... А пък и още аз не мога да разбера за къде е това бързане за споделяне ? Много по ефективно е да ги докажеш и когато вече има достатъчно доверие между двамата да се споделят .... Тва да излизате 2 седмици и единия да изръси "обичам те" си е бая грешка .. Трябва да усетиш нещата ...
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1 даже е доста вредно да го превишПървоначално написано от stylo
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Мдаммм.. и аз го мразя.. Ходиме от няма и месец и той ми ръсии `обичам те` и какво аз близалка ли да ти дам сега ?! За мене тези хора просто не знаят какво значи това !..Първоначално написано от Vichko0o
Та по темата : Ми различно е, попринцип като се замисля всички несериозни мои връзки /до 5 месеца/ при всичките съм споделяла всичко от начало /груба грешка/ .. А при сериозните ми след 6-7 месеца,, тъй че за мене си правя изводите, че не е хубаво да се разкриеш пред някой в началото,, После ще си му, като прочетена книгаа![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
По-добре късно щото тва такова да ти го кажат още на 1вата седмицаа ...![]()
Никога не бързам... първо искам той да си покаже /каже/ чуствата и после аз![]()
Трагедията е пълна...
Ъпсулютну та ПУТкрепям!Най-добре точно преди сватбата да признаеш чувствата си с цвете в ръка.Резултатът е гарантирано интересен.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
понякога прекалената изява на чувства отблъсква момчетата..те се плашатПървоначално написано от Dimana99
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
При мен пък се случи така,че най-накрая тръгнах с момчето,в което бях влюбена от 6 месеца някъде...И тогава ми беше по-лесно да му споделя всичко,просто защото бях на 7мото небе вече,не можех да повярвам,че наистина се случва,имах му доверие и etc. Обаче аз много добре си знаех,че той ме харесва съвсем отскоро и неговите чувства съвсем не са толкова силни,колкото моите..ии когато още на първата ни среща след като тръгнахме ми изръси 100 пъти "обичам тее" ми беше ясно колко смисъл влага в тия думи..и именно от тази стара случка съм си взела урок занапред.. .
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
откровен човек съм, но някакси не мога в началото на връзката да говоря за кой знае какви чувства, просто привличане, предпочитам да изчакам известно време, да опозная човека до себе си и чак тогава се разкривам напълно.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
За споделяне и откровеностти , мисля че в началото на отношенията е малко прибързано ... има такива хора с такъв характер че като им обясниш всичко че искаш по-сериозно се плашат и се променят ... мисля че всичко става леко по леко без да се дава много зор на нещата , и всичко си идва на мястото , в началото се радвайте един на друг и всичко е ток и жица ....![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
случвало ми се е при ранно споделяне на чуства човка до мен да започне да си прави квото иска щото знае че съм му в кърпа вързана. Но ми се случи и точно обратното човека до мен от това имаше нужда да разбере дали аз наистина изпитвам нещо силно ,реално, истинско което донесе адски много щастие в връзката ми.. така че е относително според мен.
Много голямо значение има и човека, с който си.И все пак не мисля, че апсолютно всичко трябва да се казва в самото начало.Винаги трябва да се споделя, но в рамките на нормалното.