.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от TheX
    Е аз съм 94 ама не съм деградирал Вярно,има ги глупаци колкото щеш ама познавам много хора на моите години които са с акъла си!
    лелеееееееееее ... е поне да не го бях написала .. ама пак никой не гледааа ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    (и все пак има изключения да не вземат сега сички да ме нападнат) ..
    блаах айде поне един път да мине без да се копирам .. ебаси

Град
    Враца
    Ей момчето се защитава дай му възможност Все пак е прав от една страна не всички са зле , но повечето
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Още един допълнителен въпрос съм добавил
    De-Phazz - Anchorless

Всичко започва от родителите . Не се отделя достатъчно време на децата. В повечето семейства и 2мата родители работят, не намират време за да говорят с детето си на тези теми и проблемите се появяват сами. Защо мойто поколение (87ми набор примерно до 89 - 90ти) нямат толкова силно изявени проблеми ... защото се обръщаше по-голямо внимание на подрастващото поколение

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Сексуална необразованост ?

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    А чия вина е всичко това ?
    (Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")
    Сам си отговорил .. така, че мога само да те копна ..

Аз също не харесвам новата "модна тенденция" деца на по 13-14 да правят секс.Наричам го така,защото напоследък не се прави толкова от желание и обич ами ей така да не са по-назад от другите.Разбира се това си е решение на самия човек,но защо поне малко преди не го направят не се позаинтересуват на тази тема.Това ме дразни наистина много.Живеем във време,в което темата секс не е табу говори се нормално непрекаснато хората говорят за болестите за бременноста.Как може някои да са толкова незаинтересовани за собственото си здраве.И как после няма да има тука теми "бременна съм",боли ме тва, имам такова течение и подобни.Тва поколение на никъде не отива

Град
    89 набор съм и ще споделя нещо... Наще никога не са ми казвали за "птичките и пчеличките".. Никога не е имало разговор на тема СЕКС с тях и винаги съм бил затворен и те не са знаели много какво става в живота ми... И въпреки това винаги съм си имал 1 на ум, че всичко се случва в тоя живот... Особено сега когато на всеки 3-ти сайт има марки презервативи/контрацептиви как се слагат ТА ДОРИ И КЪДЕ СЕ СЛАГАТ МАМКА МУ... Въпреки това по мое време беше различно...

П.П. Още едно въпросче ще адна сега
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Враца
    (Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания")
    Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
    (Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)
    Вината е както на родителите , така и на телевизията и най вече на чалгата като начин на мислене ... иначе като музика нищо против нея нямам
    За любов според мен не може да се говори поне до към 16-17. На 13 години все още се цъка CS и SIMS за бога
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Според мен никой на тази възраст неможе да каже какво е любовта.Естествено сигурно някои "разбирачи" ще кажат когато си готов на направиш всичко за един човек,когато го видиш да чувстваш пеперуди в корема си и сарцето ти да бие лудо.Всеки си мисли,че като срещне първия/ата и това е голямата му любов.За мен не е така.На почти 19 съм и на този етап немога да кажа какво значи любов.Според мен изключително малко хора могат да си отговорят.И все пак за всеки чувството любов е различно и съответно всеки си го тълкува според себе си.

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    89 набор съм и ще споделя нещо... Наще никога не са ми казвали за "птичките и пчеличките".. Никога не е имало разговор на тема СЕКС с тях и винаги съм бил затворен и те не са знаели много какво става в живота ми... И въпреки това винаги съм си имал 1 на ум, че всичко се случва в тоя живот... Особено сега когато на всеки 3-ти сайт има марки презервативи/контрацептиви как се слагат ТА ДОРИ И КЪДЕ СЕ СЛАГАТ МАМКА МУ... Въпреки това по мое време беше различно...

П.П. Още едно въпросче ще адна сега
    Сварка за набора, за птичките и пчеличките и за живота
    Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
    Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сложна работа ей...
    Станислава

Град
    Малко са хората, които явно имат достатъчно акъл, че да отговорят на тея въпроси
    De-Phazz - Anchorless

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)

Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ? Аз знам!И ти знаеш най-добре...
    Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ? НЕ НА ХАПЧЕТАТА!ДА НА БЕБЧЕТАТА!
    Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството..... Аз не го правя,за да остана по-назад.Другите го правят от страх да не бъдат отхвърлени от малката си групичка "много добри приятели/ки"...Или поне тези индивиди,които аз имам "честта" да познавам...
    Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ? Преживяното е повече от това на другите ...
    Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ? Защото другите така й налагат(независимо от това какво тя мисли...в един момент другите контролират живота ти,ако не се усетиш навреме...) ...
    (Моя гледна точка, е че по-голямата част е заради немарливите и безотговорни родители.... а останалото е на "лошата компания") Не само това.Не само родителите,които в повечето случаи наистина нямат 5 минути да отделят на детето си (или просто нарочно избягват темата,защото тяхното чадо е все още малко...)...Главното е,че всички до някаква степен се поддават на медиите (просто защото така е по-лесно...някой друг да ти казва какво да правиш...)...
    Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ? То това животно "любовта" досега никой индивид не го е обяснил така,че после всички да се съгласят с неговите твърдения...Но въпреки всичко да се върнем към въпроса...
    (Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)Има преливане на хормони-има кой да ти пусне-има някакво привличане-излизате няколко пъти на "по една минерална вода"...-страшното хлътване...обсебване от човек,на когото дори не знаеш фамилията...казваш "обичам те",когато са минали едва няколко седмици...започвате да си викате "бебо"...и май ето ти го секса по любов ... аз поне това виждам,когато наблюдавам връстничките си...това казват и правят тези,които са около мен...на базата на цялата информация,която събирам от тях всекидневно,изразявам мнение...

Ако пък трябва наистина сериозно да отговоря на всичко...Ще ми отнеме доста време и нерви,а пък никой дори няма да се замисли,ако кажа нещо...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Защо по дяволите правите секс, когато не знаете да се предпазвате ? - Защото е яко уе пич

Защо по дяволите пиете "хапчета", когато не знаете за какво са и какво правят с организма ви ? - ем чакай бе,т'ва са бонбонки

Какво постигате като правите секс само за да не сте "по-назад" от останалите? Освен някой нов член на семейството... Ставам по-готин много ясно

Защо си въобразявате, че правенето на секс ви прави нещо повече от останалите ? - щото другите са девствени,а аз съм ебал и съм пич

Защо всяка девствена девойка над 16 годишна възраст трябва да се комплексира и да се мисли за "смотана" ? - С приятелката ми сме тоооолкова смотани,че направо не знам как живея

А чия вина е всичко това ? - мама,тати,обществото,медия а и прочие... Може и извънземните да са замесени

Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ? - Не съм на 14,че да ти обяснявам

други неудобни въпроси?
    Станислава

Град
    Като не ти изнася не пиши бе ... Като не можеш да дадеш смислен отговор по-добре си замълчи.. Като нямаш акъл да даваш читаво мнение проблема не е мой! Не е имало тема в която ти да не си писал нещо и то да НЕ е глупост... Разбрах, че си по зле и от 14 годишните... Като имаш хиляди комплекси изобщо няма да ти търпя лигавщините. Ходи си ги избивай с "връстниците ти", ако изобщо има кой да ти търпи деградиралия и лишен от хумор характер !
    De-Phazz - Anchorless

Ебахтии наредбите... ае като се замисля верно тез по-малките са по-отворени и от мен е.. бахти комплексират ме. Излизам от даскало прибирам се, ще паля колата гледам в градинката някви 7-8 клас пушат пият.. ебахти... Деградация пълна. Пък относно въпроси те по-горе се изразиха достатъчно точно и ясно.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Ебахтии наредбите... ае като се замисля верно тез по-малките са по-отворени и от мен е.. бахти комплексират ме. Излизам от даскало прибирам се, ще паля колата гледам в градинката някви 7-8 клас пушат пият.. ебахти... Деградация пълна. Пък относно въпроси те по-горе се изразиха достатъчно точно и ясно.
    С к'во те комплексират? С т'ва, че са брутално затъпели и "яки"?

К'во им обръщаш внимание въобще....аз кат' видя '95 и направо ги подминавам кат' децата в пясъчника. И без т'ва са на един акъл.

Вичко т'ва ся към мен ли беше отправено?! Ако знаеш колко си глупаво изглеждаш отстрани... Осъзнай се и се вземи в ръце! Ще ми пуска анкетка за малките лапенца дето не могат да четат още...
    Станислава

Град
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Вичко т'ва ся към мен ли беше отправено?! Ако знаеш колко си глупаво изглеждаш отстрани... Осъзнай се и се вземи в ръце! Ще ми пуска анкетка за малките лапенца дето не могат да четат още...

Аз ли да изглеждам глупаво и да не мога да напиша правилно 1 изречение ? Аз анкета не виждам ... Ти ако виждаш не е на хубаво Зададох 5 въпроса от чисто любопитство ти реши, че трябва да си "шута" на тая тема... Хабиш се няма кой да ти обърне внимание на смешните постове. Продължавай все пак аз повече отговор на теб няма да ти написа, достатъчно, че ти отговорих 2 пъти и ти паднах на така или иначе ниското ниво.
    De-Phazz - Anchorless

Да за малките деца,които не могат да четат ама могат да се е**т

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Значи който пуши и пие е деградирал така ли? К`во да правят децата? Да седят по цял ден на компа и да зациклят яко като автора на темата ли?
    А по-скоро трябва да приличат на грозния, комплексиран, загубен и жалък педераст като тебе ! Ти бате никога няма да се научиш, че твоето мнение е безлично в тоя форум както и във всякое твое общуване... Ти си природен отпадък. Нали щеше да идваш с "голямата тълпа" да ме биеш бе ? Още те очаквам да наместя размазаната ти мутра...
    De-Phazz - Anchorless

има си причина за изречението А и за какво друго ще се захванеш ми кажи? Да не би да се смяташ за последното величие което ще промени младежта? Тези които искаш да ти отговарят на темата си живеят живота и хич не им пука за хора като теб. Задал си въпросите и бля бля бля,за мен ти си поредният смешник който ще падне в боя. На такива теми като твоята отговарям с това което заслужава,да се осмее! И ако си прочетеш въпросите ще видиш,че адски много си противоречиш.
    Станислава

^ к'во се заяждаш с него? Той ще промени света!!!
    Станислава

Окей ве, аз едно не мога да разбера. Като една тема не ви харесва, за кво трябва да си налагате мнението и да я осирате.

На мен ми харесва темата, това са по-скоро риторични въпроси.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА

БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА БЛА х2 !!!!
    Естествено вината е в мен, че тебе е страх да излезеш от собствената си стая... Помня мноооого добре, че тебе те бяха оплюли какъв жалък, грозен охлюв си на снимките, а както и някои познаващи те на живо го потвърдиха ... Някой като тебе ? Че ти си НИКОЙ бе, ти си едно НИЩО, дори аз като "низш червей" съм повече от тебе... Кои са тея хора дето щели да ми дават урок ? Некви голи охлюви като тебе ? Дето във форума са "турбо гъзарите", а на живо лижат гъзове, да не ги бият 7мокласниците ? Не можеш да ги накараш да ме "сплашат" щото НЯМА КОГО ДА НАКАРАШ ! ТИ СИ ЕДИН САМОТЕН КУЧИ СИН И ТАКЪВ ЩЕ УМРЕШ ! НЯМАШ НИТО 1 ПРИЯТЕЛ И НИКОГА НЯМА ДА ИМАШ !!! Хората странят от тебе щото миришеш ! Миришеш на отрепка, на жалко създание което не може да даде нищо, а може само да дърпа хората надолу и да ги принизява към жалкото си съществуване. Думите ти не струват шубе такова! Ти си шибан страхливец !
    De-Phazz - Anchorless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си