- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуална необразованост ?
щот на никой не му пука пък и глупаците заслужават да мрът
GTA Stunting
Тебе много отдавна трябваше да те премахнат от тоя форум .... Тука те подкрепям много си прав ! Ти си една жалка дразнеща муха която заслужава "BAN HAMMER"....Първоначално написано от Lettuce
De-Phazz - Anchorless
Не, но не значи, че токсикологията в Пирогов трябва да е пълна, защото децата "няма какво да правят." Майка ти и баща ти да не са пили по цял ден като са нямали компютър?Първоначално написано от Lettuce
Приятели нямаш ли? Излез виж се с тях, поговори, отидете някъде, разходете се - паркове колкото щеш. Прочети някаква книга - няма да умреш. Изгледай някой филм. Покани приятели у вас. Направете няк'ва идиотщина. Не всичко е пиене и пушене. Да не говорим, че 90% от пиещите и пушещите го правят, защото така е модерно, а не, защото им се пие или пуши. Мен това адски ме дразни - за какво трябва да се наливаш, ако не ти се пие просто?
А като ще пиеш, поне не се прави на свиня. Кое му е якото? Махмурлукът?!!
![]()
Парка пред НДК ? Следене в парка ? Звънене по телефона ? Ти от кой филм си бе ? 1-во имаш мой телефон и непознат номер не ми е звънял от МНОООООГО време... 2-ро имаш ми адреса, не съм видял жалък Ямболски селтак пред къщата миКазах ги загубеняко очаквам те с нетърпение да ми се появиш да видя на живо грозната ти мутра! Между другото като си ме "следял" кажи как изглеждам ? Каква кола карам ? Да обясни ! Не си наясно нали ? Между другото как мога да разбера като ми звъни непознат номер че си ТОЧНО ТИ ?Какво значи 00000 с 10 минуса ? Ако наистина си ме видял то те е хванало шубето и за тва не си смял да направиш каквото и да било ! Ти си путка и такава ще си умреш !
De-Phazz - Anchorless
И какво правиш във форум за ТИЙН проблеми като си толкова пораснал?Първоначално написано от Lettuce
И не ти казах какво да правиш, но явно не стопли. Дадох ти примери какво може да правиш. Има разлика...
И не съди много много по постове, защото по мислене повече от 16 не ти давам, макс 17. Сигурно си на повече.![]()
Ти си толкова гаден, че пубертета се е уплашил от тебе и просто те е подминал... В тялото си като 9 годишно момиченце...Първоначално написано от Lettuce
De-Phazz - Anchorless
Бил си в София с още 4 човека и не си смял да се покажеш ? Макар и да си "знаел" кой съм ? Що не ми отговори на въпросите, които ти зададох ? Изложи се, покажи на хората как всъщност излъга за цялата историяМежду другото слабо ме вълнува мнението на хората тука ! Не бях писал от Юли месец тука, просто видях, че наскоро си се вясвал и реших да видя къде се изгуби тва шубе Ненормалника. Виждал съм те ! Бил си в София не си ме набил защо ? Шубето е голям страх нали знаеш...
Мене ме има по улиците, а ти си интернет мишка.
Ти си Ямболската курва знаех го ! "Нямаш топки" са го казали хората! Нищо не премълчавам ! Отговори на първите 2 въпроса и ще продължим разговораЩом е имало "някой да ме следи" трябва това да знаеш
Докажи цялата история ! Умолявам те
![]()
De-Phazz - Anchorless
Не си поумнял и грамчец от последната ни "среща" в този сладък форумНикога не си струвал и никога няма да струваш
Когато се осмелиш да ме погледнеш на живо и да ми говориш толкова смело ще разкажа във форума ква си сила. Но с изказванията си до сега се доказваш само какъв нагъл, лъжлив страхливец си !
De-Phazz - Anchorless
Темата се усра от деградирали лъжливи комплексари. Ако има желание модератор да я локва трие квото и да е![]()
De-Phazz - Anchorless
95-ти съм и съм правил секс и не ми дреме кой к'во мисли..Всеки сам си решава какво ще прави и какво не,,никой не ви пита дали ви харесва или не!
Я си дай номера, че ми стана интересно кой номер ми е звънялДа ти звънна да те чуя какъв си "мъж", че жена ми ще заплашваш
![]()
![]()
![]()
Чакам отрепке ...
De-Phazz - Anchorless
Искат да пораснат по-бързо, а за тях явно секса е начин да се покажеш,че вече си голям
А тука ли е мястото да си изявявате къвгите ? Скайп е чат програма, пробвайте я![]()
Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта ...
П.С: токущо се издаде сладурПървоначално написано от Lettuce
Когато се хранех с тебе постнах стари снимки. Скоро ще стане година както не съм дебел
Бях много си прав бях дебел, но нещата се промениха коренно от последния Януари
Освен това което си видял на снимката едно време, нещо друго ? Нито каза ква кола карам, а между другото имам отличителен белег, който хората забелязват винаги, твоите "тайни агенти" видяха ли го ?
С право Мачока ти е сложил банана в гъза ти си мазен и долен лъжец ! Наслаждавай се на мизерния си изпълнел от скука и самота живот
Когато пожелаеш дай ми гсм-а ти аз ще ти звънна
Специално за да те чуя що за леке си
![]()
А щом на жена ми искаш да налетиш, то просто доказваш, че си един путьоМоже и наистина да си бил в София и най-вероятно след като сте ме "видели" кой съм да сте се посрали
![]()
![]()
няма да се учудя ако е така
Няма да си първия спокойно
Единственото нещо което можеш ТИ е да заплашваш... Всичко останало е една голяяяяма лъжа
Чакам телефон...
De-Phazz - Anchorless
всичко е въпрос на разбиране.. поколението е по разли4но..
Обичам Андриан
Вечерта в парка на НДК ... Ще знаеш, че съм азЧакам телефон ! Дай ми телефон, че нямам време да се разпправям с тебе по разни форумчета... Стига се прави на мъж в тоя форум ма хвани си довлечи грозната мутра в София и ми ги кажи тея неща в очите !
НАПИШИ МИ ТЕЛЕФОНА ТИ СТРАХЛИВЕЦО !!!!!!!!!!
De-Phazz - Anchorless
Eгати екшъна дето стана в тоз форум..![]()
По темата : Добре де , аз съм на 15 години и съм правила секс няколко пъти с един човек - приятеля ми. Няма да казвам, че го обичам, за да не ме нападнете, но наистина много много го харесвам и реших, че съм готова пък и ме гонят хормоните, а и него също.Не мисля, че съм тъпа, даже хич...
И не го направих, за да се похваля, защото всъщност знаят точно двама човека за това, все още ми е неудобно да говоря пред всички мои познати, защото това си ми е личния живот и нямам желание да говоря неща като "оо, той ме язди всеки ден"!
Не съм го направила, защото смятам, че ми е късно вече и че съм стара мома - много добре знам, че на 15 години си още малък и има време за всичко. Направих го, защото така реших и защото знам, че няма нищо лошо в това да правиш секс с човек, на когото вярваш и когато знаеш, че и двамата сте достатъчно умни и образовани и знаете как да се предпазвате... без да стават гафове.... без простотии... без страх да ме скъса, защото не съм му пуснала ! ... просто желание...
Тъй че има и такива хора, които правят секс не от комплекси и от простотия. Аз съм пример.
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
(Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)
При нас 13-15 годишните има яко привличане
ддз дали ми се ебе или ми се пикае,ама в часовете едвам се удържам да не хвана някое момиче пред мен,на което му се гледат прашките
мн се възбъждам
+ тва не мисля че обичам някое момиче,защото аз ги гледам дали са готини,дали имат големи цици
и въобще не ме интерасуват други подробности около тях :P
Lettuce ...Ти май наистина се взимаш мноого на сериозно...Не се мисли за много велик с глупавите си "закачки".И какъв изобщо е смисъла да се изявяваш по този начин във форума?Нищо друго не правиш освен да си трупаш коментари.Май не можеш да се погледнеш отстрани и да видиш колко си смешен.Имаш доста пропуски в историйката си за преследване и какво ли не...Недей да се изживяваш като герой от някой екшън.По-добре си трайкай и си стой мирничко в ямболеца.Не влизай много много в морето,защото там винаги ще има по-големи риби от теб![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Толкова устат по форума, а все още не смее да ми се обади и да се разберем по телефонаПървоначално написано от Lettuce
Тая снимка дето си я сложил - отвратителен си ! Очаквам с нетърпение жалката ти мутра да се вясне пред мене ! Един път барна ли те на живо повече в тоя форум няма да те видят
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ей селски бек имам 1 питане за тебеКазваш, че не съм поствал мои снимки (което не е вярно но все тая), сега ми пишеш на лична, че не знаеш какъв ми е адреса (макар да ти го написах на лична), чул си от някъде, че съм "дебел" и това спамиш, друго не знаеш за мене
При нещата, които ти НЕ ЗНАЕШ как така си ме следил идея си нямам
![]()
![]()
![]()
Продължавай с филмчето си
Жалко, че в тоя мизерен Ямбол нямам приятели (то и за кво са ми като сте все 1 дол дренки изкуфели комплексари) та да ти набарам грозната мутра
Ма ще те изчакам да видя дали 1 година ще ти стигне да стигнеш до София
![]()
Вече мина повече от половин година от както ти ме заплаши аз все още чакам
![]()
De-Phazz - Anchorless
По желание на автора темата се заключва.
Не съм посрал. Ти си шубе !
De-Phazz - Anchorless
Каквото пожелаеш това постни ! Много говориш, а нищо не вършиш ... Щял да ми звънне когато най-малко очаквам ! Това в кой филм го чу бе ?
De-Phazz - Anchorless
Ниска обща култура, влияние от по-големи приятели/приятелки, безотговорност на родителите или липсата на време да обърнат внимание на подрастващите си деца
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
опа