.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    щот на никой не му пука пък и глупаците заслужават да мрът
    GTA Stunting

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    ^ к'во се заяждаш с него? Той ще промени света!!!
    Нали се сещаш, че когато мухите започнат досадно да жужат, някой трябва да стане и да ги убие...
    Тебе много отдавна трябваше да те премахнат от тоя форум .... Тука те подкрепям много си прав ! Ти си една жалка дразнеща муха която заслужава "BAN HAMMER"....
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Значи който пуши и пие е деградирал така ли? К`во да правят децата? Да седят по цял ден на компа и да зациклят яко като автора на темата ли?
    Не, но не значи, че токсикологията в Пирогов трябва да е пълна, защото децата "няма какво да правят." Майка ти и баща ти да не са пили по цял ден като са нямали компютър? Приятели нямаш ли? Излез виж се с тях, поговори, отидете някъде, разходете се - паркове колкото щеш. Прочети някаква книга - няма да умреш. Изгледай някой филм. Покани приятели у вас. Направете няк'ва идиотщина. Не всичко е пиене и пушене. Да не говорим, че 90% от пиещите и пушещите го правят, защото така е модерно, а не, защото им се пие или пуши. Мен това адски ме дразни - за какво трябва да се наливаш, ако не ти се пие просто? А като ще пиеш, поне не се прави на свиня. Кое му е якото? Махмурлукът?!!

Град
    Парка пред НДК ? Следене в парка ? Звънене по телефона ? Ти от кой филм си бе ? 1-во имаш мой телефон и непознат номер не ми е звънял от МНОООООГО време... 2-ро имаш ми адреса, не съм видял жалък Ямболски селтак пред къщата ми Казах ги загубеняко очаквам те с нетърпение да ми се появиш да видя на живо грозната ти мутра! Между другото като си ме "следял" кажи как изглеждам ? Каква кола карам ? Да обясни ! Не си наясно нали ? Между другото как мога да разбера като ми звъни непознат номер че си ТОЧНО ТИ ?Какво значи 00000 с 10 минуса ? Ако наистина си ме видял то те е хванало шубето и за тва не си смял да направиш каквото и да било ! Ти си путка и такава ще си умреш !
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Значи който пуши и пие е деградирал така ли? К`во да правят децата? Да седят по цял ден на компа и да зациклят яко като автора на темата ли?
    Не, но не значи, че токсикологията в Пирогов трябва да е пълна, защото децата "няма какво да правят." Майка ти и баща ти да не са пили по цял ден като са нямали компютър? Приятели нямаш ли? Излез виж се с тях, поговори, отидете някъде, разходете се - паркове колкото щеш. Прочети някаква книга - няма да умреш. Изгледай някой филм. Покани приятели у вас. Направете няк'ва идиотщина. Не всичко е пиене и пушене. Да не говорим, че 90% от пиещите и пушещите го правят, защото така е модерно, а не, защото им се пие или пуши. Мен това адски ме дразни - за какво трябва да се наливаш, ако не ти се пие просто? А като ще пиеш, поне не се прави на свиня. Кое му е якото? Махмурлукът?!!
    Не ми казвай само какво да правя.Най-малкото което е, че отдавна съм минал пубертета.Период в който, съдейки по постовете ти, едвам сега навлизаш...
    И какво правиш във форум за ТИЙН проблеми като си толкова пораснал?

И не ти казах какво да правиш, но явно не стопли. Дадох ти примери какво може да правиш. Има разлика...

И не съди много много по постове, защото по мислене повече от 16 не ти давам, макс 17. Сигурно си на повече.

Град
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не ми казвай само какво да правя.Най-малкото което е, че отдавна съм минал пубертета.Период в който, съдейки по постовете ти, едвам сега навлизаш...
    Ти си толкова гаден, че пубертета се е уплашил от тебе и просто те е подминал... В тялото си като 9 годишно момиченце...
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Бил си в София с още 4 човека и не си смял да се покажеш ? Макар и да си "знаел" кой съм ? Що не ми отговори на въпросите, които ти зададох ? Изложи се, покажи на хората как всъщност излъга за цялата история Между другото слабо ме вълнува мнението на хората тука ! Не бях писал от Юли месец тука, просто видях, че наскоро си се вясвал и реших да видя къде се изгуби тва шубе Ненормалника. Виждал съм те ! Бил си в София не си ме набил защо ? Шубето е голям страх нали знаеш...
    Мене ме има по улиците
    , а ти си интернет мишка.
    Ти си Ямболската курва знаех го ! "Нямаш топки" са го казали хората! Нищо не премълчавам ! Отговори на първите 2 въпроса и ще продължим разговора Щом е имало "някой да ме следи" трябва това да знаеш Докажи цялата история ! Умолявам те
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Не си поумнял и грамчец от последната ни "среща" в този сладък форум Никога не си струвал и никога няма да струваш Когато се осмелиш да ме погледнеш на живо и да ми говориш толкова смело ще разкажа във форума ква си сила. Но с изказванията си до сега се доказваш само какъв нагъл, лъжлив страхливец си !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Темата се усра от деградирали лъжливи комплексари. Ако има желание модератор да я локва трие квото и да е
    De-Phazz - Anchorless

95-ти съм и съм правил секс и не ми дреме кой к'во мисли..Всеки сам си решава какво ще прави и какво не,,никой не ви пита дали ви харесва или не!

Град
    Я си дай номера, че ми стана интересно кой номер ми е звънял Да ти звънна да те чуя какъв си "мъж", че жена ми ще заплашваш Чакам отрепке ...
    De-Phazz - Anchorless

Искат да пораснат по-бързо, а за тях явно секса е начин да се покажеш,че вече си голям

А тука ли е мястото да си изявявате къвгите ? Скайп е чат програма, пробвайте я
    Имах мечта да имам часовник. Сега имам часовник, но нямам мечта ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Не си поумнял и грамчец от последната ни "среща" в този сладък форум Никога не си струвал и никога няма да струваш Когато се осмелиш да ме погледнеш на живо и да ми говориш толкова смело ще разкажа във форума ква си сила. Но с изказванията си до сега се доказваш само какъв нагъл, лъжлив страхливец си !
    След последната ни среща тука си изядах баНана заради тебе, но не защото си ми доказал нещо друго освен колко насран комплексар си, а защото Мачока има навика да защитава по-слабите като него.А това дали струвам или не ще го разбере приятелката ти.Както искаш така го разбирай! Предполагам че е доста простичка и лесно ще ми върже щом се е хванала с такъв ДЕБЕЛАК като тебе.

П.С: Още ли си сигурен, че наистина не са те следяли и не са видяли на живо всъщност какво представляваш
    П.С: токущо се издаде сладур Когато се хранех с тебе постнах стари снимки. Скоро ще стане година както не съм дебел Бях много си прав бях дебел, но нещата се промениха коренно от последния Януари Освен това което си видял на снимката едно време, нещо друго ? Нито каза ква кола карам, а между другото имам отличителен белег, който хората забелязват винаги, твоите "тайни агенти" видяха ли го ? С право Мачока ти е сложил банана в гъза ти си мазен и долен лъжец ! Наслаждавай се на мизерния си изпълнел от скука и самота живот Когато пожелаеш дай ми гсм-а ти аз ще ти звънна Специално за да те чуя що за леке си
    А щом на жена ми искаш да налетиш, то просто доказваш, че си един путьо Може и наистина да си бил в София и най-вероятно след като сте ме "видели" кой съм да сте се посрали няма да се учудя ако е така Няма да си първия спокойно Единственото нещо което можеш ТИ е да заплашваш... Всичко останало е една голяяяяма лъжа Чакам телефон...
    De-Phazz - Anchorless

Re: Сексуална необразованост ?

всичко е въпрос на разбиране.. поколението е по разли4но..
    Обичам Андриан

Град
    Вечерта в парка на НДК ... Ще знаеш, че съм аз Чакам телефон ! Дай ми телефон, че нямам време да се разпправям с тебе по разни форумчета... Стига се прави на мъж в тоя форум ма хвани си довлечи грозната мутра в София и ми ги кажи тея неща в очите !

НАПИШИ МИ ТЕЛЕФОНА ТИ СТРАХЛИВЕЦО !!!!!!!!!!
    De-Phazz - Anchorless

Град
    in the reality : )
    Eгати екшъна дето стана в тоз форум..

По темата : Добре де , аз съм на 15 години и съм правила секс няколко пъти с един човек - приятеля ми. Няма да казвам, че го обичам, за да не ме нападнете, но наистина много много го харесвам и реших, че съм готова пък и ме гонят хормоните, а и него също. Не мисля, че съм тъпа, даже хич... И не го направих, за да се похваля, защото всъщност знаят точно двама човека за това, все още ми е неудобно да говоря пред всички мои познати, защото това си ми е личния живот и нямам желание да говоря неща като "оо, той ме язди всеки ден"! Не съм го направила, защото смятам, че ми е късно вече и че съм стара мома - много добре знам, че на 15 години си още малък и има време за всичко. Направих го, защото така реших и защото знам, че няма нищо лошо в това да правиш секс с човек, на когото вярваш и когато знаеш, че и двамата сте достатъчно умни и образовани и знаете как да се предпазвате... без да стават гафове.... без простотии... без страх да ме скъса, защото не съм му пуснала ! ... просто желание... Тъй че има и такива хора, които правят секс не от комплекси и от простотия. Аз съм пример.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Как точно се изразява "любовта" при 13-14 годишните ? Нека едно 13-15 годишно лапе ми обясни "що е тва любов" ?
    (Казват, че правят секс по любов нека обяснят как ги разбират тея неща)

При нас 13-15 годишните има яко привличане ддз дали ми се ебе или ми се пикае,ама в часовете едвам се удържам да не хвана някое момиче пред мен,на което му се гледат прашките мн се възбъждам + тва не мисля че обичам някое момиче,защото аз ги гледам дали са готини,дали имат големи цици и въобще не ме интерасуват други подробности около тях :P

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Lettuce ...Ти май наистина се взимаш мноого на сериозно...Не се мисли за много велик с глупавите си "закачки".И какъв изобщо е смисъла да се изявяваш по този начин във форума?Нищо друго не правиш освен да си трупаш коментари.Май не можеш да се погледнеш отстрани и да видиш колко си смешен.Имаш доста пропуски в историйката си за преследване и какво ли не...Недей да се изживяваш като герой от някой екшън.По-добре си трайкай и си стой мирничко в ямболеца.Не влизай много много в морето,защото там винаги ще има по-големи риби от теб
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Вечерта в парка на НДК ... Ще знаеш, че съм аз Чакам телефон ! Дай ми телефон, че нямам време да се разпправям с тебе по разни форумчета... Стига се прави на мъж в тоя форум ма хвани си довлечи грозната мутра в София и ми ги кажи тея неща в очите !

НАПИШИ МИ ТЕЛЕФОНА ТИ СТРАХЛИВЕЦО !!!!!!!!!!
    Виж си личното което ти пратих плъх такъв.Нямаш време да се разправяш с мене по разни форумчета ама иначе много ти знае устата тука, a? Ако си поне 1% толкова отворен на живо ще ми е малко интересно като ти пукам дебелето шкембе пред грозната ти приятелка...
    Толкова устат по форума, а все още не смее да ми се обади и да се разберем по телефона Тая снимка дето си я сложил - отвратителен си ! Очаквам с нетърпение жалката ти мутра да се вясне пред мене ! Един път барна ли те на живо повече в тоя форум няма да те видят
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Ей селски бек имам 1 питане за тебе Казваш, че не съм поствал мои снимки (което не е вярно но все тая), сега ми пишеш на лична, че не знаеш какъв ми е адреса (макар да ти го написах на лична), чул си от някъде, че съм "дебел" и това спамиш, друго не знаеш за мене При нещата, които ти НЕ ЗНАЕШ как така си ме следил идея си нямам Продължавай с филмчето си Жалко, че в тоя мизерен Ямбол нямам приятели (то и за кво са ми като сте все 1 дол дренки изкуфели комплексари) та да ти набарам грозната мутра Ма ще те изчакам да видя дали 1 година ще ти стигне да стигнеш до София Вече мина повече от половин година от както ти ме заплаши аз все още чакам
    De-Phazz - Anchorless

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    По желание на автора темата се заключва.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Не съм посрал. Ти си шубе !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Каквото пожелаеш това постни ! Много говориш, а нищо не вършиш ... Щял да ми звънне когато най-малко очаквам ! Това в кой филм го чу бе ?
    De-Phazz - Anchorless

Ниска обща култура, влияние от по-големи приятели/приятелки, безотговорност на родителите или липсата на време да обърнат внимание на подрастващите си деца
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    опа

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си