- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога повече..
ние от къде да знаем кво има пича в главата си ?
ПРОСТО Е ПИЯН ОТ ЛЮБОВ КО ТОЛКО!
Time is all I got
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Детска му раота,като си допадате кво чакате.Всеки чака другия ..Първоначално написано от elsZ
Първоначално написано от sladkish_14
Като прочетах заглавието на темата си викам че е поредната ЕМО-тема![]()
Та вземете излезте малко,ако искаш да се получи нещо трябва да е в real life какво искаш да прави по скайп да ти праща мечоци и да ти пише колко те обича?Любовта се показва не е само на думи и емотиконки...ако искаш връзка направи нещо по въпроса но не по скайп...![]()
мисля че сте много тъпи и двамата...
абе как са навъждат толкова тъпи теми тука бе
пп:скайп та,скайп...и аз тука се чудя да му пиша ли ама се отказах щот така и така утре ше го видя и мога да му кажа квот искам и ше съм сигорна че ше ми отговори![]()
Брях,брях
Според мен те върти и то доста здраво :# един път ти говори мило, след това ти казва, че тея прегръдки са за друга.За какво не си изтриеш тая дебилна програма скайп.ПффМного се дразня.Аз моя скайп даже не го помня, направих си нов да конктактувам с 1-2 момичета, но нищо повече. :#
Първоначално написано от Sladurcho
Така е .. по скайп всеки може.
![]()
Най вече аз нали.. тцтцтцПървоначално написано от izlishna
There is no right or wrong, only fun or boring
ами ако ти е неловко просто му напиши бележка или го питай направо дали иска да е с теб или не не трябва да позволявяш някой да те върти на малкия си пръст или просто му кажи последно искаш ли да сме заедно или не това е последната ти вазможност ти избираш ако каже не тогава вече дцно съм сигорна че, ще има и други момчета с които да си пишеш по скойп
!
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Еми, и аз ще подрекрепя останалите!
Когато излезете навън поговорете, нищо, че и другите са там.. Когато седнете някъде и тихично говорите едва ли целия свят ще ви чуе.. Пък и вярвай на скайп, мила.. и до никъде няма да стигнеш..! И вече щом ти каже навън какво иска, какво чувства към теб.. може да ти кажем нещо ПО..
Но така, едва ли ще чуеш какви да е съвети..
не не не не авторката просто...![]()
![]()
![]()
![]()
скайп е най-големия враг на тийнерджърските връзки в днешно време
![]()
REGGAE BOOM <3
оф мамка му ся тъпия му брат ме зарибява.. иска да излизаме![]()
едно момиче ми каза да изляза с брат му.. в смисъл .. да ревнува този който искам аз !! какво да правя хора ?!?!?!!?
![]()
![]()
![]()
най-доброто, което можеш да направиш, е да си деинсталираш скайпа![]()
Тоя е някакав мега мощния сваляч женкар гъзар и адидасър. Що не му ебеш майката? Ти някакво самочувствие имаш ли? Щото от това, което разказа не си пролича. Бахти ти му ходиш подир гъзъ пък той те върти на малкия си пръст. Я се вземи в ръце!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
В главата имаш ако.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
стига сте се мъчили да философствате, хич не ви се отдава. скайпа няма нищо общо с цялата работа
това е единственото правилно мнение в темата. авторке, не е зле да го дразниш, но пък точно с брат му не мисля, че ще се получи.Първоначално написано от Sladurcho
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аман от тоя скайп.....
Иначе що не пробваш да го целунеш? Не му налитай с отворена уста де - просто 'невинна' и кратка целувка по устните. А ако се дръпне просто му се усмихни и му кажи "Нали ме обичаше?"![]()
Едва ли ще ти е трудно, като все те прегръща.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
днес ходих до тях с едно момиче.. щяхме само да стоим на една пейка ама тя ме накара да викна досадника.. ;ддд обаче брат му го нямаше у тях а главната цел беше да видим тоя който искам аз и да го питаме за брат му![]()
![]()
Според мен това момче не е много зайнтерасовано от теб или по-скоро е много срамежлив , защото щом ти е казал или намеква, че те харесва защо ще пише за друга![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
а аз разбрах за тая целувка дето била за друга.. не била за никоя просто така я бил написал![]()