.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Град
    Тепетата
    ние от къде да знаем кво има пича в главата си ?

ПРОСТО Е ПИЯН ОТ ЛЮБОВ КО ТОЛКО!
    Time is all I got

Супер фен Аватара на cookie_master
    тояяя скайп ще ви съсипе живота
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Re: не мога повече..

Цитирай Първоначално написано от elsZ
    такааам.. лятото се запознах с едно момче.. тогава не го харесвах.. но много ми допадаше като приятел !! ноо с всеки ден си пишехме все повече и повече.. забравих да спомена - от един квартал и и по късно станахме от една компания той беше наистина милл пращаше ми целувки прегрътки.. винаги когато не съм му писала ми пишеше.. питаше ме какво ми е когато ми е кофти.. и в края на лятото - аз го ХАРЕСВАХ и още де !! когато сме вън той ме гушка.. абе сички приятели ми казваха че ме харесва.. и когато му казах че го харесвам получих страшен отговор : ок продължи да се държи добре с мен.. нооо напоследък не пишее.. се ми се сърди за нещо.. преди няколко дни ми писа : аи кажи нещо.. и аз казах : кажи ти :P и тои аз те обичаааааам.. питах го ама ти кфо си пил бе ;д и той нищо.. и аз : аа ти си пиян от любов.. - да по теб и аз му изпратих просто ено ХЕПИ ;д и повече не си писахме.. та тоя само ме обърква някой да каже кво мисли..
    Детска му раота,като си допадате кво чакате.Всеки чака другия ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    И аз съм много объркана ..
    Явно не е очаквал това от тебе, след като толкова много време те е ухажвал и не си му обърнала внимание сега му е дошло малко като гръм от ясно небе,, Спокойно щом ти е казал, че те обича е знак, че не те избягва, а просто още приема това, което си му казала..
    Почни и ти да показваш чувства и интерес, а не на обичам те просто хепи...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като прочетах заглавието на темата си викам че е поредната ЕМО-тема

Та вземете излезте малко,ако искаш да се получи нещо трябва да е в real life какво искаш да прави по скайп да ти праща мечоци и да ти пише колко те обича?Любовта се показва не е само на думи и емотиконки...ако искаш връзка направи нещо по въпроса но не по скайп...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    мисля че сте много тъпи и двамата...
    абе как са навъждат толкова тъпи теми тука бе
    пп:скайп та,скайп...и аз тука се чудя да му пиша ли ама се отказах щот така и така утре ше го видя и мога да му кажа квот искам и ше съм сигорна че ше ми отговори
    Брях,брях

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Според мен те върти и то доста здраво :# един път ти говори мило, след това ти казва, че тея прегръдки са за друга.За какво не си изтриеш тая дебилна програма скайп.Пфф Много се дразня.Аз моя скайп даже не го помня, направих си нов да конктактувам с 1-2 момичета, но нищо повече. :#

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Докато не си го отразявала си му била интересна след което ти си го харесала казала си му го и вече не си му била толкова интересна Ако ти каже очи в очи че те обича тогава вече може да се приеме че наистина го мисли... ама в скайп и аз мога да говоря на всички че ги обичам....
    Така е .. по скайп всеки може.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от izlishna

Така е .. по скайп всеки може.
    Най вече аз нали.. тцтцтц
    There is no right or wrong, only fun or boring

ами ако ти е неловко просто му напиши бележка или го питай направо дали иска да е с теб или не не трябва да позволявяш някой да те върти на малкия си пръст или просто му кажи последно искаш ли да сме заедно или не това е последната ти вазможност ти избираш ако каже не тогава вече дц но съм сигорна че, ще има и други момчета с които да си пишеш по скойп !
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Еми, и аз ще подрекрепя останалите!
    Когато излезете навън поговорете, нищо, че и другите са там.. Когато седнете някъде и тихично говорите едва ли целия свят ще ви чуе.. Пък и вярвай на скайп, мила.. и до никъде няма да стигнеш..! И вече щом ти каже навън какво иска, какво чувства към теб.. може да ти кажем нещо ПО..
    Но така, едва ли ще чуеш какви да е съвети..

не не не не авторката просто... скайп е най-големия враг на тийнерджърските връзки в днешно време
    REGGAE BOOM <3

оф мамка му ся тъпия му брат ме зарибява.. иска да излизаме едно момиче ми каза да изляза с брат му.. в смисъл .. да ревнува този който искам аз !! какво да правя хора ?!?!?!!?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

най-доброто, което можеш да направиш, е да си деинсталираш скайпа

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тоя е някакав мега мощния сваляч женкар гъзар и адидасър. Що не му ебеш майката? Ти някакво самочувствие имаш ли? Щото от това, което разказа не си пролича. Бахти ти му ходиш подир гъзъ пък той те върти на малкия си пръст. Я се вземи в ръце!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    В главата имаш ако.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Sофiiя City xD
    оф мамка му ся тъпия му брат ме зарибява.. иска да излизаме едно момиче ми каза да изляза с брат му.. в смисъл .. да ревнува този който искам аз !! какво да правя хора ?!?!?!!?
    да ревнува от брат си? просто ше те зaебе и тфа ше е..

Цитирай Първоначално написано от SweetyyBaby
    Що направо не го питаш може ли да стане нещо м/у вас и така .. ?
    щото като излезем всички ще ми бъде много нелофко..
    "извинявай, може ли да дойдеш за една секунда да ти кажа нещо? няма мн се бавим, плс?? само да те питам нещо?" ...

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен
    стига сте се мъчили да философствате, хич не ви се отдава. скайпа няма нищо общо с цялата работа

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Докато не си го отразявала си му била интересна след което ти си го харесала казала си му го и вече не си му била толкова интересна
    това е единственото правилно мнение в темата. авторке, не е зле да го дразниш, но пък точно с брат му не мисля, че ще се получи.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аман от тоя скайп.....

Иначе що не пробваш да го целунеш? Не му налитай с отворена уста де - просто 'невинна' и кратка целувка по устните. А ако се дръпне просто му се усмихни и му кажи "Нали ме обичаше?" Едва ли ще ти е трудно, като все те прегръща.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

днес ходих до тях с едно момиче.. щяхме само да стоим на една пейка ама тя ме накара да викна досадника.. ;ддд обаче брат му го нямаше у тях а главната цел беше да видим тоя който искам аз и да го питаме за брат му

Според мен това момче не е много зайнтерасовано от теб или по-скоро е много срамежлив , защото щом ти е казал или намеква, че те харесва защо ще пише за друга
    Цветослав Радков

а аз разбрах за тая целувка дето била за друга.. не била за никоя просто така я бил написал

Град
    Sофiiя City xD
    а аз разбрах за тая целувка дето била за друга.. не била за никоя просто така я бил написал
    оф да аз "ше ти таковам майката" го пиша като здрасти, ей така

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си