- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли сериозни намерения или не...
Здравейте на всички,нова съм във форума и тъй като ме заинтригува реших и аз да споделя проблема си..Съжалявам ако не е за този раздел, но сметнах, че тук ще е най-удачно...Та да мина направо към въпроса..Наскоро се запознах с едно момче (държа да отбележа, че не е лапе на 15/16, а мъж на 20 и кусур) и така с въпросния човек сме се виждали няколко пъти, като той още отначалото започна да ми хвърля погледи, закачаше се с мен,абе изобщо имаше по-специално отношение към мен, проблема е , че не си даде номера, намекна нещо, но не си го дадеСлед няколко дни по стечение на обстоятелствата се свързах с него и си говорихме по тела..държеше се приятелски и намекна, че пак можем да се видим и така се заприказвахме и той изобщо не бързаше да затвори телефона, а се опитваше да завърже разговор.От тогава не сме се чували нито виждали, дори не знам има ли ми номера, а казах вече, че обстоятелствата са такива, че едва ли ще се видим пак ако той не направи нещо
И така искам да знам и Вашето мнение..Според Вас харесва ли ме, има ли някакви сериозни намерения или просто иска секс?Аз мисля, че достатъчно съм му намекнала, че имам симпатии към него и сега той трябва на направи нещо..но ето че нищо не прави..Просто исках да споделя и да чуя и някое друго мнение
Благодаря предварително на всички, които си направят труда да прочетат историята ми!
Не Ми ПуКъ За ВаС мОмЧеТа,Не Ми ПуКа За ТъПаТа ЛюБоВ
аЗ СъМ ПрОсТу ЕдНа КуЧкА бЕз СъРцЕ,щОтО ЕдИн НеЩаСтНиК мИ гО ВзЕ!
аЗ СъМ ПрОсТу ЕдНа КуЧкА бЕз СъРцЕ,щОтО ЕдИн НеЩаСтНиК мИ гО ВзЕ!![]()
![]()
![]()
ми на този етапа както сте неможе да се каже че иска само секс вижте се поговорете и то ще си покаже какви са му намеренията[/b]
Ето това е.Не вярвам да е "любов от пръв поглед"Първоначално написано от Vipkuchka89
И все пак не можем да знаеме какво става в главата му на 100%
Ако се чуете пак наклони темата към тази насока и може би ще разбереш
![]()
Само заради ник-а и подписа ти няма да ти отговоря ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина ли не можеш да си отоговориш сама ?Ако те харесваше нямаше да спира да ти звъни и да те търси...а да не говорим пък какво щеше да прави ако имаше сериозни намерения![]()
Първоначално написано от c0ci
мхм+
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
показала си,че имаш симпатии към него и че го харесваш-топката е в неговото поле вече...ако не направи нищо,а те е харесвал след време ще го е яд,че те е изпуснал...а ти ще знаеш,че не си искала да бъдеш с пъзльо ,който не може да си покаже чувствата![]()
понякога намеците на жените са непонятни за мъжете и така ни обърква още повече, някои даже се отказват.Това е голямата грешка на момичетата даже и на повечете момчета че като уж дават намеци си мислят че те ще бъдат възприети както ти си го мислиш, но не е така.Думите са злато.
На същото мнение съм !Първоначално написано от glymo14
![]()
Напълно съгласнаПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
не те харесва! какво любов от пръв поглед бе, той не ти звъни изобщо а ти се надяваш на нещо.. хора бе ставате все по заблудени понякога ИМА ЗНАЦИ ама вие почвате да си ги съчинявате измисляте, дори в повечето случаи не знаете за какво говорите!!!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Просто е възпитан и се е държал приятелски или си няям раута та сте си говорили.. Щом нищо не прави и не те търси - не те иска !
щом казваш,че не е момченце.. а е зрял мъж на 20 .. изобщо не се надявай,ако не контактува с теб.. и това "След няколко дни по стечение на обстоятелствата се свързах с него" ми звучи,като че ли си му издействала тела.. и си му звъннала.. а той от чисто възпитание е разговарял с теб.. просто щото съм сигурна,че е с няколко (4-5) години по-голям от теб..![]()
И.. подписа ти простоо.. КъРррти,кЪррртии..
![]()
![]()
Като няма да ми отговориш не пиши в темата, казах изрично, че благодаря на всички, които си направят труда да ми прочетат темата, насила никой не съм карала да пише..Първоначално написано от Hilary_
Направи ми впечатление друго - някои много несериозно се отнесоха и дори не вникнаха в смисъла на това, което съм казала в историята си.Четох някъде, че бил правил тва от възпитание, а тва, което аз съм написала твърди друго.Може би не съм задала правилно въпроса си..че има интерес към мен тва е ясно, но какви може да са причините да не ме търси, да не ми звъни?Едва ли тва да ми подарява неща още на втория ден са приятелски отношения и въпрос на възпитание![]()
ХХахха..
випкучка
кой знае сигуно си изкуствена като неква марионетка.
с разредител си сваляш грима.
Като не пишеш по темата не спами излишно, ще си пиша ник какъвто аз искам, какво те засяга тойПървоначално написано от w0sh
![]()
смешно ми е как очаквате разбиране от другите, като иматетакова високопарно виждане за себе си.
И къде го видя тва високопарно вижданеПървоначално написано от w0sh
В момента го виждам в теб по начина, по който се държиш..
point taken.
Както гледаме на себе си, така гледат и на нас.
кво ти е подарил? кажи- има значение. ;дПървоначално написано от Vipkuchka89
а щом не те търси, явно интересът му не е достатъчно голям. но и зависи каква е разликата в годините ви.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми аз мога да ти кажа, че изобщо нямам високопоставено мнение за себе си, не съм няква по-висша от Вас или пък с повече интелект от Вас и аз също съм човек и искам мнение, не може ли?