- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога повече..
такааам.. лятото се запознах с едно момче.. тогава не го харесвах.. но много ми допадаше като приятел !! ноо с всеки ден си пишехме все повече и повече.. забравих да спомена - от един квартал и и по късно станахме от една компаниятой беше наистина милл пращаше ми целувки прегрътки.. винаги когато не съм му писала ми пишеше.. питаше ме какво ми е когато ми е кофти.. и в края на лятото - аз го ХАРЕСВАХ и още де
!! когато сме вън той ме гушка.. абе сички приятели ми казваха че ме харесва.. и когато му казах че го харесвам получих страшен отговор : ок
продължи да се държи добре с мен.. нооо напоследък не пишее.. се ми се сърди за нещо.. преди няколко дни ми писа : аи кажи нещо.. и аз казах : кажи ти :P и тои аз те обичаааааам.. питах го ама ти кфо си пил бе ;д и той нищо.. и аз : аа ти си пиян от любов.. - да по теб и аз му изпратих просто ено ХЕПИ ;д и повече не си писахме.. та тоя само ме обърква някой да каже кво мисли..
![]()
ш са сетиш, че не можеш...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Тъпия скайп ви прецаква работата...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ами харесвате се,кво ви спира да сте заедно?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
и сяяя си е написал :* ама аз преди него бях написала (хъг) и му викам ее за кфо ме копирап бе и тои бе тфа е за една..![]()
кво да правя хора не издържам искам го много ама адски многоо..
Като спреш да се следваш,от т'ва колко 'гушки' и сърчица ..
ти е пратил в скайп,тогава ще разбереш нещата.
Недораслите им мозъци ?Първоначално написано от soul1199
Тва е 8956283654 тема която чета и която е така дебилно написана ! Поне като пускате теми пишете ги заинтригуващо, бе, дечорлига такива ... Като ви "поникнат" мозъци ще се вземетеДО тогава продължавайте да сте деца ...
De-Phazz - Anchorless
не се следвам от това колко гушки и сърчица ми праща а от това какво ми говори милаПървоначално написано от Kukumqvka
))
И аз съм много объркана ..![]()
Явно не е очаквал това от тебе, след като толкова много време те е ухажвал и не си му обърнала внимание сега му е дошло малко като гръм от ясно небе,, Спокойно щом ти е казал, че те обичае знак, че не те избягва, а просто още приема това, което си му казала..
Почни и ти да показваш чувства и интерес, а не на обичам те просто хепи...![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Що направо не го питаш може ли да стане нещо м/у вас и така .. ?![]()
Не ми разбра мисълтаПървоначално написано от elsZ
Та исках да кажа,че реалността не е в скайп (да,това го знаеш.добре)
Контакта фейс-фейс е най-добър.Това,че ти е казал нещо в скайп,не значи,че е истина!? ОК?
щото като излезем всички ще ми бъде много нелофко..Първоначално написано от SweetyyBaby
Еми ако те харесваше, мисля че на "харесвам те" щеше да отговори поне с "и аз теб"Спрял да ти пише, прегръдки за друга уж... Абе не знам... може просто да се прави на интересен
Или е малко тъпичък...
П.П - стига с тея скайпове бе хорааУговорете се, срещнете се някъде, поговорете, изяснете се... ОБЩУВАЙТЕ! Какво сте се забатачили с тея скайпове и какви са тея трагедии с целувките и мечките
![]()
Трагедията е пълна...
започвам да мразя ..СКАЙП!![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
апфф.. скайп.. :X
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
Не е в скайп проблема, ми в авторката, че си играе, вместо да помисли и във момчето щото се прави на интересен и във възраста.
To The Threshold
Според мен въобще не си наясно с игричка между вас и си си въобразила, че ти го играеш. Ти дори не очакваш да се получи нещо между вас, просто ти харесва да те харесват и както ти казаха въпреки, че отричаш от желание да се правиш на вървежна какичка, ти все още си на етап, в който "гушките", сърчицата, целуфките в скайп и всякакви други лигави имоушънки са от изключителна важност за теб. Убеден съм почти на 100%, че си имаш и импулсче. Не, моето момиче, просто си дай сметка, че взаимоотношенията между хората не са просто игра. И ти като се правиш на важна (все пак сподели, че на това, с което си му отвърнала на чувствата е било едно "хепи смайли") си изтърваш късмета. Май нямаш нужда все още от гадженца на живо ми се струва, предпочиташ си скайпа и това е май всичко. И да, проследих темата и всяко твое включване в нея, на базата на което стигнах до съответния извод - малка си. Порасни и както ти казаха, изчакай мозъка ти да поникне. (не се опитвам да те обидя). И да, смайлитата също нищо директно не значат и един тон такива да има![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Лека!![]()
токова сте умни че направо не сте прочели че :* и (хъг) присъстват и вън..не само в скайп ;дддд
аз написах, че започвам да мразя скайп защото всяка тема тук съдържа "той ми писа по скайп"Първоначално написано от elsZ
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Докато не си го отразявала си му била интересна след което ти си го харесала казала си му го и вече не си му била толкова интереснаАко ти каже очи в очи че те обича тогава вече може да се приеме че наистина го мисли... ама в скайп и аз мога да говоря на всички че ги обичам....
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
изчакай известно време, може би му е трудно да го приемеможе и друга да е причината, и на мен ми изглежда малко странна ситуацията...
за скайповете, съгласна съм с останалите, вече всички живеят в "скайп"![]()
![]()
![]()