.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

не мога повече..

такааам.. лятото се запознах с едно момче.. тогава не го харесвах.. но много ми допадаше като приятел !! ноо с всеки ден си пишехме все повече и повече.. забравих да спомена - от един квартал и и по късно станахме от една компания той беше наистина милл пращаше ми целувки прегрътки.. винаги когато не съм му писала ми пишеше.. питаше ме какво ми е когато ми е кофти.. и в края на лятото - аз го ХАРЕСВАХ и още де !! когато сме вън той ме гушка.. абе сички приятели ми казваха че ме харесва.. и когато му казах че го харесвам получих страшен отговор : ок продължи да се държи добре с мен.. нооо напоследък не пишее.. се ми се сърди за нещо.. преди няколко дни ми писа : аи кажи нещо.. и аз казах : кажи ти :P и тои аз те обичаааааам.. питах го ама ти кфо си пил бе ;д и той нищо.. и аз : аа ти си пиян от любов.. - да по теб и аз му изпратих просто ено ХЕПИ ;д и повече не си писахме.. та тоя само ме обърква някой да каже кво мисли..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ш са сетиш, че не можеш...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Тъпия скайп ви прецаква работата...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами харесвате се,кво ви спира да сте заедно?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

и сяяя си е написал :* ама аз преди него бях написала (хъг) и му викам ее за кфо ме копирап бе и тои бе тфа е за една.. кво да правя хора не издържам искам го много ама адски многоо..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Като спреш да се следваш,от т'ва колко 'гушки' и сърчица ..
    ти е пратил в скайп,тогава ще разбереш нещата.

аз го харесвам проблема е че той си трае и нищо не казва..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ами харесвате се,кво ви спира да сте заедно?
    Недораслите им мозъци ?
    Тва е 8956283654 тема която чета и която е така дебилно написана ! Поне като пускате теми пишете ги заинтригуващо, бе, дечорлига такива ... Като ви "поникнат" мозъци ще се вземете ДО тогава продължавайте да сте деца ...
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    не се следвам от това колко гушки и сърчица ми праща а от това какво ми говори мила ))

И аз съм много объркана ..
    Явно не е очаквал това от тебе, след като толкова много време те е ухажвал и не си му обърнала внимание сега му е дошло малко като гръм от ясно небе,, Спокойно щом ти е казал, че те обича е знак, че не те избягва, а просто още приема това, което си му казала..
    Почни и ти да показваш чувства и интерес, а не на обичам те просто хепи...

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Що направо не го питаш може ли да стане нещо м/у вас и така .. ?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от elsZ
    не се следвам от това колко гушки и сърчица ми праща а от това какво ми говори мила ))
    Не ми разбра мисълта
    Та исках да кажа,че реалността не е в скайп (да,това го знаеш.добре)
    Контакта фейс-фейс е най-добър.Това,че ти е казал нещо в скайп,не значи,че е истина!? ОК?

Цитирай Първоначално написано от SweetyyBaby
    Що направо не го питаш може ли да стане нещо м/у вас и така .. ?
    щото като излезем всички ще ми бъде много нелофко..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми ако те харесваше, мисля че на "харесвам те" щеше да отговори поне с "и аз теб" Спрял да ти пише, прегръдки за друга уж... Абе не знам... може просто да се прави на интересен Или е малко тъпичък...

П.П - стига с тея скайпове бе хораа Уговорете се, срещнете се някъде, поговорете, изяснете се... ОБЩУВАЙТЕ! Какво сте се забатачили с тея скайпове и какви са тея трагедии с целувките и мечките
    Трагедията е пълна...

Не ми разбра мисълта
    Та исках да кажа,че реалността не е в скайп (да,това го знаеш.добре)
    Контакта фейс-фейс е най-добър.Това,че ти е казал нещо в скайп,не значи,че е истина!? ОК?
    окей

Re: не мога повече..

започвам да мразя ..СКАЙП!
    I don`t care .. ;] ..

"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

апфф.. скайп.. :X
    (l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)

Град
    Hate City Sofia
    Не е в скайп проблема, ми в авторката, че си играе, вместо да помисли и във момчето щото се прави на интересен и във възраста.
    To The Threshold

Според мен въобще не си наясно с игричка между вас и си си въобразила, че ти го играеш. Ти дори не очакваш да се получи нещо между вас, просто ти харесва да те харесват и както ти казаха въпреки, че отричаш от желание да се правиш на вървежна какичка, ти все още си на етап, в който "гушките", сърчицата, целуфките в скайп и всякакви други лигави имоушънки са от изключителна важност за теб. Убеден съм почти на 100%, че си имаш и импулсче. Не, моето момиче, просто си дай сметка, че взаимоотношенията между хората не са просто игра. И ти като се правиш на важна (все пак сподели, че на това, с което си му отвърнала на чувствата е било едно "хепи смайли") си изтърваш късмета. Май нямаш нужда все още от гадженца на живо ми се струва, предпочиташ си скайпа и това е май всичко. И да, проследих темата и всяко твое включване в нея, на базата на което стигнах до съответния извод - малка си. Порасни и както ти казаха, изчакай мозъка ти да поникне. (не се опитвам да те обидя). И да, смайлитата също нищо директно не значат и един тон такива да има .
    Лека!

Повече от фен Аватара на Nich
    :* (хъг) (х) ?
    :Д не не.... АЗ не издържам

токова сте умни че направо не сте прочели че :* и (хъг) присъстват и вън.. не само в скайп ;дддд

токова сте умни че направо не сте прочели че :* и (хъг) присъстват и вън.. не само в скайп ;дддд
    аз написах, че започвам да мразя скайп защото всяка тема тук съдържа "той ми писа по скайп"
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Таити
    Докато не си го отразявала си му била интересна след което ти си го харесала казала си му го и вече не си му била толкова интересна Ако ти каже очи в очи че те обича тогава вече може да се приеме че наистина го мисли... ама в скайп и аз мога да говоря на всички че ги обичам....
    There is no right or wrong, only fun or boring

изчакай известно време, може би му е трудно да го приеме може и друга да е причината, и на мен ми изглежда малко странна ситуацията...

за скайповете, съгласна съм с останалите, вече всички живеят в "скайп"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си