- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мода 2009-2010
каква е модата тази зима
:P
да си рошаФ![]()
..
Просто аз
Първоначално написано от Neopitom3na
+7847
Че тфа си е от миналата зима ;дддд
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Е, то б*си яката мода тогаваАма без фешани моля, моля
![]()
Та какво е значението каква е модата? Да може всички да сте еднакви лиНе виждам смисъла просто.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Докато луксозната бохемска модна линия копира елементи от Cossack, навлиза и друга: по-остър милитари стил за сезон есен – зима 2008/2009. В нея откриваме малко военна, малко рокаджийска нотка, но в същото време е лъскава и луксозна.
Как се носи
Златни аксесоари и богато украсени с нашивки, заедно с изрядна добре пригладена военна подстрижка. През 2009 има редица разнообразни стилове, които можете да носите – от рок през крайно женствен до бохемски.
Рок шик
За ултимален шикозен рокаджийски стил, не забравяйте прилепналите или лъскави панталони са перфектното допълнение. Носете ги с убийствено високи токове и убийствен поглед.
Женствен
През 2009 всемогъщото милитари палто също може да допринесе за женственото излъчване. Да вземем например Ралф Лорен – червено палто с милитари излъчване, комбинирано с дълга до земята мантия, украсена с пера.
Бохемски лукс
Нищо не е в състояние да прехвали бохемски лукзозния стил. Ботушите над коляното на Гучи с тесни панталони и строго военно палто за подсилвне на бохемския стил.
Източник: http://bg-moda.com
Което е за миналата зима. Браво!Първоначално написано от heiress
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
модерно е лилавото![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
То май почти всяка година е на мода,като тръгнат с едни лилави клинове...ужасПървоначално написано от ameli
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
то си е до вкус ... аз не бих тръгнала така, колкото и да е модерноПървоначално написано от billytalent
а и лилавото се утвърди като цвят, не като клинпреди беше модерен клинът, какъвто и да е цвят, а сега просто лилавото ...
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от billytalent
силно подкрепям,повърняя и половинаа
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
о аз имам![]()
подарък ми е , ама не съм го носила
единствено признамва черния клин. много обичам да джъткам по него![]()
и сребрист и златист (може би, макар че не обичам златистото) за някое парти тва онова![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Особено хора с големи задници, с целулит, големи баджаци.... Пуууу кеф да ти стане като ги видишПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от SunSmile
Леле повечето ,които го носят са такива![]()
и то с ОРИГИНАЛЕН АДИДАС !![]()
ужас ,аз много рядко нося клин ,само ако имам туника ,от по-дългите![]()
пък и много не обичам да ми е описано .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
На бас, че Майкъл Джексън миналата година беше жив :PПървоначално написано от heiress
с какво си носиш клина ?Първоначално написано от POLLINA
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Защото се радваш, че ти нямаш нали?Първоначално написано от SunSmile