- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има една шибанаа
гадна , гнусна курва ! Мразете я и и се смейте многоо от мен.Да знаете , че е от хората дето могат да ви скъсат нервите и да се изсерат отгоре! Отврааат Мразете я !
Край.
който търси - намира . ^^
ок...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не трябва да се дава на сякви хора да имат влияние на нервите ви обачеее има някои които![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как да не даваш да ти късат нервите![]()
![]()
![]()
де да беше само една ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
![]()
същност , като се замисля бих убила човек без после да ми е гузно , ще си го убия с пълно хладнокръвие и после ще се чувствам все едно нищо не е станало , стига само да не ме заключат ... сигурна съм .
ууу... женски бой искам да зяпаааааааааааааааам ... Давайте по бельо и в кал![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
усъвършенствай се като сериен убиецПървоначално написано от balon4eeeee
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Акана такава пуууукак може такива олигофренски теми баш да се праят незнам .. явно може
И като българска неграмотна, изкуфяла, вдетинена кифлаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
.. нека,по-добре да напише тема,отколкото да си излее гнева чрез убийство ..Първоначално написано от DarkBass
![]()
Това беше целта ми с тази тема , но уви ... не стааааПървоначално написано от SoStarstruck
спокс..следващият път давай с убийството направо и не прави тема..Първоначално написано от balon4eeeee
![]()
Ето до какво води липсата на секс.![]()
е при мен не е чак така мисля..Първоначално написано от golqmumnik
![]()
..не гепи кабели,гепи кавъри...![]()
о, то да е само една...Първоначално написано от balon4eeeee
о те са много знам ...![]()
![]()
![]()
Каййте как да си пестиме нервите беее кАЙТЕ бее![]()
![]()
Ми в кухнята с ножа и вените.Друг начин май няма.
Напротив,има -Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Все още не съм се побъркала до толкова и никога няма да изперкам толкова . Но в заобикалящия свят е full с дебили като YouKnowImBetterThanYou които могат да се побъркат![]()