- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Преди няколко месеца се запознах с едно момче, излизахме няколко пъти с други хора като приятели.. Скоро излизахме пак на кафе - аз, той, моя приятелка и негов приятел. Той ми призна, че ме харесва, но скоро скъсал със сериозната си приятелка, с която били заедно отдавна и каза, че го е страх да се влюби отново.. Но наистина ме харесвал и започвал да се влюбва в мен. Писахме си , ала бала, той каза че ще ми звънне да се видим на другия ден и това беше.. чаках го да ми звънне - никакъв го нямаше, писах му - не ми отговори.Сега се чудя защо го направи? Може би е искал да си отмъсти по някакъв начин чрез мен? Искал е и на някой друг да му е гадно освен на него? Не знам, искам съвет, да му звънна ли и да го питам какво е станало и дали иска да излезем пак на кафе? Или пък да го оставя да си живее живота?
You say I'm fixed, but I still feel broken..
Ако искаше да си отмъсти с теб,щеше да си остане само с излизането и едва ли щеще да задълбочава нещата,като ти казва,че се влюбва в теб постепенно...иначе кой знае какво му става в главата в момента,че не ти се обажда..може би преживява някакъд период...ддз.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Звънни му, но нали знаеш че има възможност и да не ти вдигне щом не ти е отговорил.. ако стане така остави го може пък наистина да има някакви проблеми .. но искам да те питам дали и ти го харесваш![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
Според мен момчето се е сдухало ... щом наскоро се е разделило . Не е искал да отмъщава или други подобни простотии .Едва ли ти прави мръсно та ако го харесваш пробвай пак да се свържеш с него или просто го остави малко и ако наистина е започнал да се влюбва (трудно се влюбваш след няколко виждания) ще те потърси .
Харесвам го откакто се запознахме.![]()
не му звъни!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
защо пък не.. нищо няма да загуби .. пък ии със самочувствие в този случай нищо не ставаПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Играе те, прави се на вървежен и чувствителен с тея истории, че го е страх било да се влюби пак. Манипулира те на 100%!
еми той и е казал, че не иска сериозна връзка, ако тя му звъни, може пък той да си помисли, че работата става сериозна и да се отдръпнеПървоначално написано от Kittyyy
според мен по- добре да не му звъни, когато той е готов ще и звънне и не е сигурно, че иска да прави мръсно на някой друг
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Напротив, той ми каза, че иска сериозна връзка, но се се страхува да не бъде наранен. Иска на някой да му пука за него.И предложи да излизаме по-дълго време, да се опознаем, но нещо се обърка..
![]()
Точно!!! Няма такова нещо като страх ако си хлътнал много ...ако някой е истински влюбен мисли само за въпросния човек.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
- Бабче, не разбирам какво става, той изведнъж, без обяснения просто изчезна. Всичко вървеше добре, а после...Вече не го виждам, телефонът мълчи, и вече не се срещаме дори случайно. Може да се е случило нещо? Или все пак съм го обидила с нещо, може би си струва да му се позвъни и да се поговори, да се изясни, какво все пак става?
- Дъще, не си струва, повярвай ми. Нали и ти самата знаеш отговора, само че не искаш да си го признаеш. Той не звъни, защото не иска - много е просто. Запомни, дете, докато мъжът се интересува от жената, той няма да изчезне. Ще счупи телефона да звъни, ще обикаля около входа, ще организира случайни срещи. И никакви причини, дори най-жестоките, няма да станат причина той да не е до нея, ако той иска именно това. И ако ти не искаш да го караш в отговор на твоя въпрос Защо е изчезнал от живота ти, да ти казва, че е бил много зает или е имал много работа, то по-добре не питай. И ако не си търсиш излишно повод да си причиниш болка като чуеш истината, по-добре не питай. Нали и така знаеш отговора.
Още мисли за бившата си, не че го е страх да се влюби.Първоначално написано от DNJ
Страх го е да не се прецака работата и пак да е сам.
Поговорете, изчакай малко време, ако не те потърси го потърси ти и поговори с него, не по телефона и не по скайпове и такива простотии ами излезте.
Може да не те играе, не се забравя лесно дълга връзка.
Ако човек е истински, влюбен....кви са тия глупости, то няма да се влюби ИСТИНСКИ за няколко срещи, най-често се случва вече след като сте заедно и то като е минало поне месец или два, от много неща зависи.
To The Threshold
Тогава да не и беше казвал, че се влюбва в нея. Иначе по твоята логика - че не можеш да се влюбиш за няколко срещи ( с което съм съгласна), я мотае щом и го е казал.Ако човек е истински, влюбен....кви са тия глупости, то няма да се влюби ИСТИНСКИ за няколко срещи, най-често се случва вече след като сте заедно и то като е минало поне месец или два, от много неща зависи.
Като човек скъсал съвсем скоро знам какво му е на момчето . Ако не е някой изрод (съжалявам за тази дума) 100 процента че е искрен с теб . Както каза някой по горе може би още мисли за старата си приятелка . Може да е привлечен от теб , но в никакъв случай влюбен . Поне не на този етап , ала кой знае ? Дай му време на момчето . Може и да тръгнете , а може и да не тръгнете , но пък сигурно чакането ще си струва .![]()
Не съм видял за това че бил казал че се влюбва.Първоначално написано от DNJ
В такъв случай да, просто иска да е с някоя да не е сам и да има в предвид че ще и тегли шута в момента, в който или бившата му ще и скимне да се съберат(щото това се случва почти при всички яко дълги връзки- аз със мойта бивша от 2 седмици за 2 години 4 пъти късаме, 3 пъти се събираме и за 4 дена намери друг) или в момента в който намери някоя по която изперка.
Сори, @авторката на темата, ама провери го, говори с него, не му звъни веднага, само ако не те потърси скоро, обади му се разберете се, вижте се.
Постави му некои въпроси ребром и го слушай и наблюдавай внимателно как ще ти говори и как ще се държи и ще ти е ясно.
Успех и ако не се получи работата, пиеш 1 супена лъжица "майната-му" и му показваш пътя.
To The Threshold
^Това с края на дългите връзки не си е работа, наистина е много кофти, особено ако разделите са по няколко пъти.
@Авторката, дано бъркам, от сърце ти го пожелавам... Говори с него и пиши какво е станало.
Ми да ако са няколко пъти, значи единия човек не иска да се раздели с другия и се случва неприятния момент, когато примерно момичето продължава напред а момчето страда доста дълго (и обратното) НО понякога много раздели значат нещо(че се пак тряа да са заедно, но не сега)Първоначално написано от DNJ
@Авторката : Успех имаш и от мене!!!!!! И не си длъжна да пишеш какво е станало, ние сме любопитниИ нахални и сами ще питаме в темата
по 30 пъти на ден
![]()
![]()
![]()
To The Threshold
Ясно е че по скайп и телефона няма начин да се разберете.Затова по-добре го потърси и се опитай да поговорите,да ти обясни какво точно иска.![]()
остави го, той ако наистина е имал някакво желание е щял да те потърси ..Първоначално написано от fakeSmileX
![]()
I don`t care .. ;] ..
Благодаря за съветите и подкрепата.Когато поговоря с него и се изясним ще пиша какво е станало.
Остави го той според мен ако искаше щеше да ти звънне .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
е няма как да знаеш при4ината,но просто го остави-ако наистина е изпитвал това,което ти е казал ще те потърси![]()
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от fakeSmileX
моля,ще чакаме..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Днес се престраших да му позвъня. Питах го как е, какво прави и дали е свободен след училище да се видим, но каза, че последните няколко дни имал много работа и затова не ми е звъннал. Пита ме какви глупости съм му писала по скайп(бях му писала защо не ми отговаря и т.н.) и така. Разбрахме се да се чуем тези дни и да се видим. Дано се получи нещо.![]()
емии значи е имал основателна причина.. не се притеснявай![]()