- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История за красивите жени ...
Знам че голяма част от вас тук може би няма да разберат смисъла на разказа но нека да видим какво ще се получи ... та да отидем на разказа
Здравейте съфорумници ... пиша тази тема защото пак ми влезе няква муха в главата за жените.
Онзи ден се запознах с една жена , която е на 32 години , и нейния брат е сменил сигурно към 10 жени , а и бил богат имал си собствен бизнес ... но една от тях е завлядала сърцето му (по нейни думи)
Тя ми разказа че преди 20 години бил влюбен в една жена която била красива като изгрева и залеза на слънцето ... но тя била толкова горда че едва ли не не стъпва по земята а ходи по облаците ... но той с хитрост я омаял и я спечелил , след време те се оженили ... всичко било нормално , но проблема бил там че тя все още "не била" готова да го дари с деца ... това било смисъла на живота му , да има деца .... а той и угаждал с всичко ... нищо не и липсвало ... след време се разделили защото тя му изневерила с някъв по-богат от него , след време се събрал с друга ... за негово учудване цялата история се повторила и той бил огорчен от живота ... и пак се разделил с новата си жена ... и един ден в неговата работа , дошла нова секретарка ... била обикновено момиче , не привличало много погледите , но била стриктна и сериозна ... това му направило впечатление и я наблюдвал ... един ден той осъзнал че
"Красивите жени са горди , самонадеяни и си мислят че с красота ще постигнат всичко".И признал пред момичето всичко което чувствал към нея ... харесвал я е и искал да бъде с нея , тя му отговорила на чувствата и след време на този свят са им са се родили близнаци , той бил толкова щастлив че незнаел къде се намира ... той неискал да обели дума за женитба защото разликата в годините между двамата била около 16 - 17 години и неискал да съсипва младостта и , но запазил хармонията на щастливо семейство.Един ден я попитал каква е нейната най-голяма мечта в живота и , тя му казала че винаги е мечтаела за мъж който да я обича и да я цени такава каквато е , но искала да следва право в чужбина , той за първи път чува жена да иска да инвестира в обучение ... а не като другите в красота и стил , дал и възможност да сбъдне мечтата си ... платил обучението и , но не с цел да я задържи при себеси с парите му , а искал поне веднъж в живота да направи нещо благородно защото това момиче нямало тази финансова възможност да си позволи обучението си.Минали години , те си живяли щастливо гледали си децата радвали им са се , но в един априлски ден момичето (вече станала зряла жена ) умира от автомобилна катастрофа , мъжът се съсипал от мъка и искал да погуби и неговия живот за да се събере пак с неговата половинка макар и в отвъдното .
Но се осъзнал че има за какво да живее на този свят имал 2 прекрасни момичета които растяли пред очите му , събрал сили и продължил напред ... от този ден , той никога не бил погледнал жена , за него имало само една която я е загубил завинаги ! Сега този човек е на 58 години , и живее в един български град далеч от болезнените спомени.Край
Тази история я пиша тук защото има много момичета които се мислят за принцеси , кукли и дрън дрън ... но те никога не се замислят до каде биха стигнали с тази тяхна гордост . И искам да се обърна към тези момичета :
Момичета , не всичко в този свят е гримове , пудри и очила тип мухата "Це-Це" , живота е изграден от чувства , любов , и всеотдайност. Благодаря на тези които са прочели цялата история.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Евала на дядо Х от село Y, бая красиви жени е опраскал.
Принцеси или не, всички гълтат ...
^принцеси или не ше го лапат за Бейлис,не за старовремски карети
Колкото и да се надуват красавиците,всички си имат слаби места.Аз лично немам проблеми с тях,просто ако се правят на голема работа ги свалям брутално и всичко си идва на мястото.![]()
Доста хубава история..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Определено,и на мен много ми хареса..Кратка,но с голяма поука.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Eвала, красавиците да видят малко как стои живота![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Насълзиха ми се очите и цялата настръхнах :С Много . . силна история.Това е истината повечето желаят парите на някого.Преди 2 дни чух едно момиче от моя клас да казва "Много ме обича, но мисля да го оставя и да тръгна с другия".Аз "Защо?", тя "Амиии по-сладък е, пък и има хубава кола.".Като го чух нищо не казах, а се обърнах оставих мислите си за себе си.Никога ама ниииииииииикога не бих оставила приятелят си, за някой по-красив или някой по-богат.Не съм му гледала парите, не е богат, не съм го избирала по красота, не е от тези "звезди", избрала съм го, заради характера му.Един на хиляди е.И е мой.И няма да го пуснаДори за милиони
![]()
Много смислена и хубава история, която доказва, че не всички жени са еднакви.Аз лично много държа на външния си вид, но никога не съм гледала парите на приятеля ми.Както казах в една друга тема, родителите ми са хората, които ще ме издържат до 18 годишна възраст, приятелят ми не е длъжен да ме издържа, да ми плаща сметките и т.н.С него съм защото го обичам и защото се чувствам обичана, материалистите много ще си вземат от живота![]()
Поздрав за всички : Над закона - Колко струва любовта !!!
Много смислена и хубава история, която доказва, че не всички жени са еднакви.Аз лично много държа на външния си вид, но никога не съм гледала парите на приятеля ми.Както казах в една друга тема, родителите ми са хората, които ще ме издържат до 18 годишна възраст, приятелят ми не е длъжен да ме издържа, да ми плаща сметките и т.н.С него съм защото го обичам и защото се чувствам обичана, материалистите много ще си вземат от живота![]()
Поздрав за всички : Над закона - Колко струва любовта !!!
Niceeeeeeeeeeeeeee![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хубава история![]()
REGGAE BOOM <3
историята е хубава.. но не трябва всички красиви жени да ги слагаме под общ знаменател.. дА им такива които мислят само за гримове ,козметични салони и как да се облекат но има други които оценят стойностите и истинския смисъл на живота.
Първоначално написано от anonimchetou
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
напълно праваПървоначално написано от anonimchetou
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
кажи ми само кой филм си гледал,че ми е интересно такива драми и по романтика няма.Става и на лично да ми пратиш да не те разконсперираме пред другите![]()
![]()
![]()
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Ако повечето момичета бяха като DevilWish и останалите който писаха до сега да бях се оженил за такова момиче...1 на 10 000 са станали тези момичета но пак по добре че ги има.Все пак доста се осъзнават като станат на по 23-25 но е късно ...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Пише от каде знам тази история ... явно не си чел отначалото на разказа...Благодаря .Първоначално написано от PePeLePew
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
пич не исакх да ти го казвам направи ама ЛЪЖЕШ и себе си и нас.Не ме карай само да обяснявам ЗАЩО И КАК ама ако правип другите на балъци и се кефиш.... УСПЕХПървоначално написано от Valento
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Добро е. Жалко за човека.
Temet Nosce
벨야카
Много красива история и малко тъжна.Евала на човека че никога не е погледнал друга жена,нищо лично неискам никой да ми се обижда от мъжката част на форума но сега мъжете или изневеряват или след връзката забравят след месец-два за жената и тръгват с друга.И отново евала на този човек!!! =D>
Да, много мъдро и поучително, ама не лъскаш на снимка на дипломата на еди-кое-си скромно, умно, възпитано и още не знам си какво момиче, а точно на снимка на такива "принцески". Да, споменчетата са хубави, заедно с разказите, филмите и другите там клиширани работи. Истината е грозна, обаче търсенето определя предлагането. В тоя ред на мисли... за всеки влак си има пътници.
п.п. Наблегни на езиковата си култура!
Много хубава и много човешка история.
А колкото до красивите жени,аз пък имам други наблюдения за тях.
Повечето са толкова комплексирани и уязвими,че често изобщо не осъзнават тежеста на живота от депресии свързани предимно с глупости![]()
Момичета , не всичко в този свят е гримове , пудри и очила тип мухата "Це-Це" , живота е изграден от чувства , любов , и всеотдайност.![]()