Цитирай Първоначално написано от DNJ
Ако човек е истински, влюбен....кви са тия глупости, то няма да се влюби ИСТИНСКИ за няколко срещи, най-често се случва вече след като сте заедно и то като е минало поне месец или два, от много неща зависи.
Тогава да не и беше казвал, че се влюбва в нея. Иначе по твоята логика - че не можеш да се влюбиш за няколко срещи ( с което съм съгласна), я мотае щом и го е казал.
Не съм видял за това че бил казал че се влюбва.

В такъв случай да, просто иска да е с някоя да не е сам и да има в предвид че ще и тегли шута в момента, в който или бившата му ще и скимне да се съберат(щото това се случва почти при всички яко дълги връзки- аз със мойта бивша от 2 седмици за 2 години 4 пъти късаме, 3 пъти се събираме и за 4 дена намери друг) или в момента в който намери някоя по която изперка.

Сори, @авторката на темата, ама провери го, говори с него, не му звъни веднага, само ако не те потърси скоро, обади му се разберете се, вижте се.
Постави му некои въпроси ребром и го слушай и наблюдавай внимателно как ще ти говори и как ще се държи и ще ти е ясно.
Успех и ако не се получи работата, пиеш 1 супена лъжица "майната-му" и му показваш пътя.