- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пестене
как да спестя малко пари
Пътувам всеки ден до град ,който е на 20 мин от нашия имам лекции и ми тряват пари а не мога от мама да искам вечно
А работа не мога да захвана защото нямам време от лекции-почти всеки ден съм до към 6-7 часа
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Ако дават джобни просто си ги спестявай-не си купувай некфи простотии за ядене.. взимай си храна от вкъщи.
Стипендия не те ли лови?
Сега има и eвропейски стипендии http://eurostipendii.mon.bg
Ако се впишеш в изискванията - кандидатствай!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Амии... примерно за някакви намаления автобусни и т.н. ти с какво ходиш до другия град? щото имам познати които използват влака и дават по 2-3лв на ден за транспорт
There is no right or wrong, only fun or boring
Ходи пеша![]()
Почни да крадеш
Ако не е много далеко и това е вариант. Хората са казали, че трябва на ден да се изминават 10 км. Ако града е на 5 защо неПървоначално написано от OldSchoolH8
Това е доста тъпа идея.
Тръгни ти по магистралата да вървиш пеша.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
еми подадох си документите за стипендия и за двете даже
Макар че шансовете ми са малки ама все пак.Иначе университета ми е на 15 мин от гарата и ходя пеша
Еми то ти нито уточняваш с какво се предвижваш нито нищо пеша ходиш от гарата то университета ама до гарата с какво стигаш ?Първоначално написано от vesinka899
еми с влакПървоначално написано от Sladurcho
картата за 1 мес ми е 19 лв
Еми дано да стане тогава варианта със стипендиите. В моя университет има някакви стипендий от европейския съюз за по 200лв.А освен стипендиите единственото за което се сещам е еврофутбол да пускаш
ти в кой университет учишПървоначално написано от Sladurcho
Професор д-р Асен Златаров :PПървоначално написано от vesinka899
Първоначално написано от clever
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..