- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Друго момиче
Гаджето ми много ме кефи и е супер маце,но аз харесвам друга която е супер сладка и е мн начетена.Незная как да постъпя да тръгна с нея и да зарежа моята или да си остана с мойта.Моля ви помогнете.
Аз ще те посъветвам, да послушаш сърцето си, и ако наистина обичаш другото момиче, да кажеш на гаджето си как стоят нещата, без да лъжеш. Ако тя е интелигентна ще те разбере и ще се разделите като приятели.
Но ако харесваш повече гаджето си, си остани с нея!
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
"Лакомо дупе - кръв сере" както имаше една страра поговорка. Ако не си сигурен, че ще стане с другата, остани си с тая дето си я имаш, че ако я оставиш няма начин тя да не разбере, че си го направил заради друга и е възможно никога да не ти даде шанс да се съберете пак. Но прецени си все пак възможностите сам, а не ни питай нас. Пишеш самовлюбено, сякаш си милсиш, че всичките мацки може да ги имаш, еми пич, не знам. Опитай се да не мислиш позьорски как да ги играеш, ами да се фокусираш върху по-зряло мислене и да... слушай си сърцето, а не други органи.
Първоначално написано от pubera
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Можеш и с двете едновременно.А ако имат и лесбииски наклонности,още по-добре
Ами ако наистина харесваш това момиче и го кажи няма да те изяде или поне да се надяваме. А пък ако мислиш че не си заслужава да загубиш гаджето си зареди нея я остави. Невярвам че някой може да ти помогнеосвен ти самия
Ако си умен добре ще си изиграеш картите а щом твоята е сладка уреди ми я на мене![]()
Аз съм сянка аз виждам хората а те мене не
Сря Ное 25, 2009
monikalubenova, сети се кога да го съветваш!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!