- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- обяснете ми .......
здравейте може ли да ми обясните по подробно как жена може да свърши ии какво представлява оргазамът и какво значи да мастробираш съжалявам за тъпите въпроси ноо ...![]()
Аууу...жена да свърши - че то възможно ли е бе![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
не съм казала нищо просто попитах какво представлява как свършва
Ама аз не съм казал, че си казала...просто съм потресен от новините, който излизат. Както казва един мой любим герой - светът не е същия откакто жените започнаха да изпитват удоволствие от секса...
А по темата - разрови се малко из форумо и потърси. Не за друго, ама понеже темата е дълга и разисквана много пъти едва линякой ще седне да си чеше пръстите да обяснява за какво иде реч![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Сълзят й очите,текат й сополи,опикава чаршафа,излиза й пяна от устата,почва да пее песни на Ъпсурт,неприятна работа дагоеба.Първоначално написано от miloto95
![]()
Като се роди поредното ти бебенце тогава ще изпиташ оргазъм![]()
Станислава
аз нямам бебенца бе идиот / ka да не съм като тебе бебенца да имамПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Първоначално написано от miloto95
Първоначално написано от miloto95
като гледам времето на пускане,явно от доста време правите секс,та защо по дяволите питаш бе?! Или се правиш на интересна?!
Станислава
fake acc ftw ;d
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
май всички го знаем това отдавна...Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Станислава
Тъп опит, мацка, много тъп.
К Л Ю Ч.
![]()
Авторке това, че си 95 не ти дава право да псуваш наред, защото нещо не ти изнася .. или се съобразявай или не се прави на интересна като си мислиш, че чрез псувни си много повече .. блах ..
По темата:
+++Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
golqmumnik голяма сии селянка знаеш ли?! Ама като гледам май не .... ?!Първоначално написано от golqmumnik
По темата: оргазъм-кулуминативният момент на завършителната фаза на човешкия копулативен цикъл, обикновено наричана плато.
мастурбация-самозадоволяване, ръчното стимулиране на половите органи, най-често с цел постигане на сексуално удоволствие и евентуално — получаване на оргазъм.
свършване (при жените) - Ами хубаво е усещането А как ще познаеш... Ами по зачервените бузки, виковете (ако е по тиха - стоновете), разширените зеници, широката усмивка след това... Съмнявам се, че няма да разбереш, ако момичето ти свърши![]()
vij v google![]()
ако почне да тръска като стара пералня покраи теб. ти си човека
Big cock is here