- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета
Ем .. ако те харесва ще си проличи по държанието й към теб ..![]()
Сърцето ми Тик - Так For you
Кажи й,че спешно си търсиш гадже,защото до няколко месеца ще умреш.Сподели й,че много я желаеш и готово...
нз от 1 склас сме и аз немога да спра да я виждам и мн я харесвам ама тя мен не
1 пат стоях на прозореца и гледах навън и тя доиде при мен и ме заговори пита ме дали имам гажеаз я питах ти имаш ли гаже тя каза да ама сме скарани
1 пат аз 1 поканих да останем след даскало и тя ми отказа каза че имала работа ...
а пак преди няколко дни 1 момиче и каза че я харесвам а тя отговори ЗНАМ ... ама си имам гаже
объркан сам незнам кво да мисля а пък е красика
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
аз и казах че нямам гаже
хубаво си направил че си и казал че нямаш гаЖе![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
е кво да направя да тръгна да я лужа или да кажа
От тоди момент нататък ДА
![]()
![]()
![]()
Ще я преживееш.. спокойно..![]()
Не като за начало научи се да пишеш грамотноПървоначално написано от godji3
гаДже се казва не гаже...
There is no right or wrong, only fun or boring
стига си се заяждал секи знае как се пише то е близко до акъла кво се правите на мн грамотни на не сам зъбар че да пиша сичко правилно с запетайките
Първоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не е нужно да си зъбар, за да пишеш грамотноПървоначално написано от godji3
![]()
Нов съм в форума ама всяка 2-ра тема има "как да разбера дали ме харесва" просто е - пътя, при момчето/момичето. "здравей, искам да те попитам дали имаш някакви чувства към мен", ако те харесва може би ще каже "да" , ако и ти имаш чувства към него/нея или го/я целуни по узата или му/и кажи, че и ти го/я харесваш. Толкова ли е сложно
подяволите
Да ви имам тъпите отговори.. деа селските..
П.Т.
Емии.. напримерно ако постоянно те гледа.. закача тее.. иска да и обръщаш внимание.. а ако се чудиш за по определено момиче.. случайно подпитваш некой твой приятел който е приятел и с нея.. аз напримерно.. като харесвам някой.. нон стоп сао за него намилам .. и като го видя се глътвам граматиката..![]()
ии се изчервявам .. ии хипер много се дразня ако не отразяя
![]()
Първоначално написано от gunnergirl
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
оо,и аз бях така!Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
Автора: Щом си мислиш,че трябва да си зубър(предополагам,че това се опитваше да кажеш), за да пишеш правилно,то тогава...![]()
![]()
няма нужда да се чудим вече на колко год си,едва ли си над 7ми клас,или просто си адски изостанал...
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
оставете писането темата не е как пиша и каде трябва да слагам запетайки
ама ти си по изостанал и от мен на 14 гоидини сам тръгнал сам на даскало на 7 и сега сам 8-ми клас
Супер вярно трябва да е някой - 6/7 клас. Не, че аз съм по-голям ама и сам мога да си разбера някой дали ме харесва или не. Или ще я питам или поведението, когато е близо до мен, само ще го докаже.Първоначално написано от SoStarstruck
А за граматиката и при мен някога е така, но само някога.
е мн ясно,не можем всички да сме зубъри, та да пишем вярно..Първоначално написано от dakata123
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Сега я карай само на чикииПървоначално написано от godji3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нестава бъпрос за вярно писане, а за това, че когато си с любимия човек, не можеш да изречеш 2 думи от притеснение, или не знам от какво . Е това е да си глътнеш граматиката.Първоначално написано от SoStarstruck
По-държанието и по намеците й..
А ако я попиташ - Не я питай директно..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.