- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удрял ли ви е вашият партньор?
Удрял ли ви е вашият партньор? Ако да, преглътнали ли сте го, ако не - при такава ситуация бихте ли простили?
И изобщо заслужава ли прошка? Какво смятате за хората, простили подобно деяние? Тяхното оправдание любов ли е, безсилие, падна ли са духом или е глупост?
И що за човек трябва е, за да постъпи така?
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
имах синки по ръцете от бившия ми приятел..Първоначално написано от gia_sena_mono
ама всичко беше на игра между нас ..въпреки че понякога не си знаеше силата.. ама аз пак си го обичах (обичам)
![]()
I don`t care .. ;] ..
не не са ме удряли.....И определено не бих простила подобно не6то.Това според мен е проява на слабост....
Не ме е удрял човек,с когото съм имала връзка.В случай,че беше се случило нещо такова,не мисля,че мога да простя.Веднъж удариш ли,ще се повтаря отново и отново.А защо трябва да се оставя някой да ми се качи на главата?
Не не съм ,но и не бих го преглътнала,няма да търпя подобно поведение.
За да пуснеш подобна тема,явно нещо подобно се е случило с теб -ако да,прошка за такъв човек няма.
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
веднъж ми изви ръката![]()
ЗА щастие -не!Първоначално написано от balu4ka
![]()
![]()
Просто разглеждах друг форум и видях такава тема и реших да пусна същата.
Хм,дали всички сте искрени![]()
Незнам...
Надявам се, да са.
А и да си признаеш не е срамно, защото не си ти човекът, който го е сторил! Трябва да се срамува извършителят, а не жертвата, но винаги е обратното!
Никога не са ме удряли и не бих простила такова нещо
И аз се надявам -но социологическите проучвания показват друго.Дано няма такива които да ги е срам да си признаят защото в това няма нищо срамно,по лошото е да се прикриват насилниците!
Първоначално написано от sasha_90
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Става дума за насилие, не за доброволни садо-мазо изпълнения.
![]()
Оооо!![]()
Хайде по темата,а!
Личните сексуални неразбирателства на 4 очи.
Не, не ме е удрял никога.
Аз лично колкото и да обичам човека до мен, ако направи такова нещо, едва ли бих му простила.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не, никога не ме е удрял. Дано не се и случва.
Определено не смятам, че е нормално. Ако се случи такова нещо, никога не бих го простила, отвратително е, дори и да е било веднъж.
Обичащият мъж може единствено да защитава жената, не и да я удари.
Няма нищо по-жалко от издевателството над по-беззащитен от теб.
Съжалявам жените, които търпят системен бой от боклуци, но и те са си виновни до някаква степен.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Настоящият не ме е удрял.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не, не ме е удрял. Не мога да си представя ситуация, в която това би се случило от негова страна... Надявам се такава да няма.
Има хора, които не прощават такова деяние. Но има и такива, които го правят. В никакъв случай не бих нарекла тази постъпка израз на безсилие. По-скоро те обичат страшно много партниора си и прощават, вярвайки че няма да се повтори.
А що за човек би извършил такова деяние? Онзи, който не уважава половинката си достатъчно и не я цени.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Или онзи, който се е напил зверски и е изревнувал половинката си много?Първоначално написано от mechtaq_za_teb
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Никога не се удря женамъже, които го правят избиват комплекси.Моят приятел НИКОГА не би ми посегнал.Това е въпрос на навици и възпитание
![]()
Иначе да простиш на някой, който те удря не е нормалноНо пък в крайна сметка смятам, че психическата болка е много по-силна от физическата
И все пак жена не се удря
![]()
абе чак никога.. то вярно, че жена не се удря, аз също не съм.. ама да кажеш, че никога няма да те удари - ти каква си, Ванга?Първоначално написано от DevilWish
И това го има...Първоначално написано от LadyDi
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...