- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момичета
Много умно! И аз нямам идеяПървоначално написано от peshost
имам същия проблем само че, с момче
![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Мерси, приятно е да те оценяват положително...Първоначално написано от bubs95
Относно проблема ти, би трябвало сама да разбереш. Ако те харесва ще гледа към теб почти постоянно, ако не е срамежлив ще те заговяра и ще ти се усмихва, а ако не вероятно ще го е срам да говори с теб и ако го заговориш мое се изчерви.
![]()
Ами доста често гледа към менПървоначално написано от peshost
м да веднъж ме заговори една фр си беше донесла фотоапарат и ние се правехме че снимаме една друга фр и всъщност ние снимахме него после като сваршиха часовете той помоли да си види снимката
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
ааамиии да я пита? Ей така просто "харесваш ли ме" и тя ще отговори "ами дададада ама многоооо"..пхах да бе как пък не. Мен каато мен попитаха точно така и направо започнах да овъртам и подметнах леко. Не става така ей хорааа...Първоначално написано от Zarity
Подпитай някви познати твои и нейни и ще разбереш, направо да я питаш не е много добро решение, ще я притесниш.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ами просто започни да флиртуваш, да и обръщаш повече внимание и ако тя отвърне със същото значи трябва да действаш![]()
FullBodyOrgazm
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Само не искам да се притесняваш.))
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
+ me. Ако тя те харесва, със сигурност като я провокираш внимателно, ще имаш шанс да видиш дали поведението и се променя.. и как по точно. Успех : ) .Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
Егати излагането дето е билоПървоначално написано от bubs95
Ако на тва му викаш "заговаряне"!?
![]()
На тва му викам затапка
![]()
![]()
По темата : Такъв като тебе не знам кой би го харесал, тъй че не се коси.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
супер си !!Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()