- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблем с любовта ""
Проста и кратка история и се надявам по някакъв начин да ми помогнете![]()
![]()
![]()
![]()
Харесвам едно момче от моя клас и той ме харесва но е много срамежлив ии все още не ми е предложил а моята приятелка която също е от моя клас и е говорила с него и той казал че много искал да станем гаджета ама го било срам да ми предложи![]()
![]()
Ужасно много го харесвам ще се побъркам дайте ми съвет
![]()
Аааа и ти стоиш и чакаш да ти предложи официално?![]()
Една целувка от твоя страна и нещата са оправени![]()
Защо за вас лапетата е най-важно момчето да дойде на бял кон и да ти предложи и още куп глупости. Нали той е срамежливата а ти си по- отраканата.Иди и му предложи примерно да излезете на кафе или нещо ей такова не е казано да отидеш при него и да му кажеш " Ае разбрах че ма харесваш няма ли да ми предложиш вече ко чакаш още"
There is no right or wrong, only fun or boring
целуни го.Не е задължително винаго мом4ето да направи първата кра4ка.
Лапешки истории![]()
Не е задължително той да направи първата крачка. ; )
на 10 или на 11 год сте?
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Предложи му ти ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе стига бе ... бахти съвсем нормални неща са товаАз лично се чудя .. защо вие момичетата си мислите че момчетата са по предлаганията
Мен като ме почнат предложи на тая на оная и напрао ми е през ...
Няма ли да е по добре да направите нещо заедно ... сядате и си поговаряте .. изяснявате си чувствата ->1 целувка и даже от предлагане така да се каже няма да има нужда
![]()
Първоначално написано от Hilary_
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
много сте ми странни..какво да ти предлага?
В детската бяха ония глупости "искаш ли да си станем гаджета"![]()
А за кафе явно сте малки,така че или му предлагай тиили заеби и без тва е гадно да сте в един клас и като скъсате след седмица,защото мерака ви е изчезнал,да се мразите
![]()
Ем направи ти първата крачка. Не е сложно и не боли, честно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
целуни го! и е твойПървоначално написано от bebencetyy
![]()
I don`t care .. ;] ..
Искаш да дойде при теб и да те попита - " Искаш ли да си станем гаджета? " ?
Хихих... на бас, че не сте на повоче от 11 - 12![]()
След училище го повикай при теб, цункай го по бузката и ще си станете гаджета![]()
Трагедията е пълна...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аве ей големите батковци и каки, спрете да се нахвърляте така срещу всеки.. Баси злобарите дет сте честно..
Тва са нормални неща, за определена възраст, повечето сме минали през тва. Е, да вярно е аз като исках да стана гадже на едно от първите си ( в 4-5 клас ),а той беше срамежлив не съм пълнила форумите с въпроси, ама то и времената бяха малко по-други.. Не го одобрявам това за подобни неща да се правят теми,ама бъдете малко по-толерантни.
По темата мисля,че е най-добре да отидеш и да му кажеш какво мислиш, примерно нещо от сорта на: че и ти се срамуваш и ти е ясно,че той също се срамува, но го харесваш и може да излезете извън училище, да се опознаете ии да пробвате.
Не е толкова важно някой момче първо да направи крачка в днешно време или да ти каже: "Искаш ли да станем гаджета?" . Тва са отшумели неща вече. Важното е да си допаднете, да си прекарвате добре заедно и да има цуни - гуни .. и тем подобни.![]()
Оплачи се на класната!![]()
Предложи му ти .. не чакай той да ти предложи щом е доста срамежлив![]()
Сърцето ми Тик - Так For you
Кх ,кх (задавих се)
1.На колко си ,като гледам нямаш 14 даже!?!!?!![]()
2.Абе ти сливи ли имаш в устата си ,отиваш казваш му ,че и ти го харесваш и хоп,туко виж станало нещо.
То не става само с питане,трябва и акъл!!!!!!!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
![]()
![]()
![]()
недей да му предлагаш да "станете гаджета", не си в детската градина (надявам се)
и не чакай него.
предложи му да излезете, целунете се и всичко е ок![]()
Първоначално написано от OldSchoolH8
NICEEEEEEEEE
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Както казаха повечето преди мен просто излезте ако те е срам смисъл просто му заваржи някакъв обикновен разговор и после му кажи ако " Абе може някой път да излезем ако искаш" и толкоз.Като излезете цункай го ако не отвърне значи няма да стане работата ако отване всичко е OK![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Първоначално написано от sunshinepp
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!