- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ за прическа
късия пласт ми е до брадичката.снимка в момента нямам,но може да ми обясниш и такаПървоначално написано от POLLINA
![]()
ами добре щом е до бардичката.
а следващия пласт до къде е??
колко пласта имаш?
ако са два и по късия и е до брадичката ще се получи дорбе.
ама най-добре отиди със снимката, защото не се знае дали ще те разбере
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
да,два саПървоначално написано от POLLINA
.втория пласт е малко под раменете
никой не имитирам. Kiss My Sass е заглавие на песен и от там си измислих името.като не знаеш не се обаждайПървоначално написано от newboy
![]()
Ами прическата която искаш не е толкова лоша и наистина не иска много подръжка !! Само бритона е много голям и не ми харесва .. ако се филира малко ще се получи !!А за поддържането не е сложно с гребенче със ситни зъбци топирай долната част на бритона като сложиш предварително малко лак за коса и пусни върху този кичур и другата част на бритона !! Ако имаш къдрава коса общо взето ще ти е по-трудничко , а ако си с права няма да имаш проблеми !
Надявам се , че мнението ми ще даде малко по - ясни представи как да се подстрижеш ,, айде мацка ти си
Ии като се подстрижеш прати 1 снимчица да те скиваме какво си решила
![]()
![]()
Извинявай, но си топирам косата всеки ден и знам как изглежда топираната коса.....а в прическата която иска авторката няма следа от топиране.....както казах по-горе, за тази прическа нищо не се иска освен хубава преса и правилна подстрижкаПървоначално написано от daru6a1
Мерси за съветаПървоначално написано от milickata
.А само да попитам ако е без топиране как тогава бритона така стърчи напред,защото моя като го изправя едва ли не ми се залепва за челото
![]()
Ти фризьорка ли си че знаеш,или й светиш на онаа с бретона????Първоначално написано от milickata
И моя бретон като го изправя така стои-щото се наелектризира,на бас че нищо не го е правила за да шръкне
![]()
Ее да ама стои ддз понякога ме дразни,то цялата ми коса ПОНЯКОГА се наелектиризрва а па не се изправя докрайПървоначално написано от KissMySass
,иначе прическата кефи ,която си избрала
![]()
Ти фризьорка ли си че знаеш,или й светиш на онаа с бретона????[/quote]
Това не разбрах към мен ли беше насочено....иначе 100% съм сиг, че момичето с въпросната прическа не си е сложило нищо на бретона....а до сплескването (на бретона) то зависи от това как си сушиш косата и до това колко добре си го изправила....просто като изправяш не дърпаш надолу,а леко напред и то щтръква
е бахтии философията..
ами сушиш си нормало бретона надолу, след това дърпаш с пресата под ълъл
аз си падам малко идиотПървоначално написано от POLLINA
какво по-точно означава дърпане под ъгъл (извинявам се за тъпия въпрос
)
ми както ти е челото не дърпаш по негоо ( за да прелепне) амии настрани малко![]()
хоризонтално. Хващаш бретона с пресата и вместо да дърпаш пресата надоло я дърпаш напред дано да си ме разбрала![]()
тва съм го пробвала,ама като го направя много странно,но ми стърчи само дясната част от бритона и то само горните няколко косъмаПървоначално написано от LuniChkaa
![]()
ти пък не се ли пострига вече![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче