.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Проблем с включването на After Effects

Незнам защо стана това но значи преди това теглих шрифтове и други неща и имаше някои шрифтове които не работят и изтрих всички шрифтове които могат да се трият а тези ариел, тахома останаха и забележих, че има някаквви на адобе но то показваше на фотошопа че не работат и ги изтрих та после пускам програмата и ми изписа още при самото включване . А също слагах и плугини но не вярвам да е от тях щото ги махнах и пак сащото ..
    ----------------------
    After Effects
    ---------------------
    After Effects error: can't get Unicode file

( 83 :: 4 )
    ---------------------
    OK
    --------------------

и продалжава да се зарежда останалото ...след това се вклучва програмата и или веднага или след като направа нова композиция и сложа нещо ми изписва това

----------------------
    After Effects
    -----------------------
    After Effects error: failed to parse transmap file

( 83 :: 4 )
    -----------------------
    OK
    -----------------------
    и не се маха трябва да изключа програмата от таскмениджара.

Апък е сега докато пак го пробвах като се включи програмата ... вече нали се показва всичко и ми изписва това

--------------------------
    After Effects
    --------------------------
    Unable to execute script at line 74. After Effects error: failed to parse transmap file

-----------------------------
    OK
    ------------------------------

Надявам се някой да помогне

Аз не можах да разбера какво точно си правил, но бих ти препоръчал да си преинсталираш самата програма...

П.С. - Нека и другите да кажат, ако знаят в какво се изразява проблема!

Ми значи изтеглих си шрифтове и ги сложих кадето трябва но преди това изтрих всички от windolls/fonts и оставих само тези които са си от линдолса
    но там имаше и шрифтове на адобе и ги изтрих може би заради това

за сега гледам да е без преинстал на програмата ..

Цитирай Първоначално написано от vencito
    Ми значи изтеглих си шрифтове и ги сложих кадето трябва но преди това изтрих всички от windolls/fonts и оставих само тези които са си от линдолса
    но там имаше и шрифтове на адобе и ги изтрих може би заради това

за сега гледам да е без преинстал на програмата ..
    Извинявай за "тъпия" въпрос, но как позна кои шрифтове са за Windows-а? Явно си изтрил шрифта, който ползва програмата и за това ти дава тази грешка!

ми то тези ариал тахома са с линдолса тай че...

ми то тези ариал тахома са с линдолса тай че...
    Добре де в папката Fonts, на Windows-а има около 500 шрифта... е ти как успя да ги запомниш всички?!?!

за какво да ги запомням .. виж сега аз изках да изтрия всички но ми показваше че някои не могат да се трият и оставих всички които не могат да се изтрият а това са точно times new roman bolt,italic и още два , след това тахома може би само 2 и ариал ариал болд и останалите за тях ти говора че сам ги оставил

за какво да ги запомням .. виж сега аз изках да изтрия всички но ми показваше че някои не могат да се трият и оставих всички които не могат да се изтрият а това са точно times new roman bolt,italic и още два , след това тахома може би само 2 и ариал ариал болд и останалите за тях ти говора че сам ги оставил
    Точно от това, че си изтрил шрифтовете ни иска да тръгне програмата, а и не се изненадвай ако имаш проблеми и с други програми!

Еми дано е от това.. Ти ме иначе разбра какво искам да ти кажа нали
    Ам ти използваш ли АЕ и ако да би ли качил шрифтовете на адобе те са около 5 мисля, че ...

За съжаление не ползвам програмата...

Хубаво дано някой има който да използва програмата и да пише

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    А от к'ъв зор си изтри шрифтовете???

щот някои не работеха и не ми се занимаваше да гледам кои работат и кои
    не ми напрау си сложих нови

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове