- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Vista SP2 vs. Windows 7?
въпроса ми е кое е по-добре за игри - Vista SP2 или Win 7? Доста игри ми правят проблеми... да остана ли със 7, или да мина на виста СП2... трябва ми само за игри, не ме интересува че е бавен и.т.н
компа - Athlon X2 5400+, 3GB RAM, 9600GT
Аз изобщо не бих се замислил над тоя въпрос - много ясно, че 7-цата кърти отвсякъде!!!![]()
П.С. - Ти на където си тръгнал - аз от там се връщам (така да се каже)!!!![]()
И аз мисля като doomkiller. Пич, според мен не е нужно някой като ти каже нещо и да се доверяваш от първа ръка.
На някои игри 7та създава проблеми, но бих избрал нея.В момента съм с Windows 7 Professional edition и работи перфектно.
много игри праят проблем... GTA IV, NFS Shift, undercover...
Има още какво да се желае от Windows 7, поради тази причина ще си го сложа пак пролетта. Нека излезе Service Pack 1.
Аз лично бих сложил Windows Vista SP2.
В крайна сметка доброто старо ХР, ще се окаже, действително най-добрата операционна система на "Microsoft" - поне когато става въпрос за игри...Първоначално написано от txm
П.С. - Е вярно, че не подържа повече от DirectX 9с, но айде това да му е единствения проблем!![]()
ако XP подържаше DX10...Първоначално написано от doomkillerr
обаче
![]()
май ще чакам Sp1 за 7... ако не се оправи ръгам виста СП2...
Windows 95 oR XP but home edition..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
мхм... ще зема да сложа Windows 1.0... поне сички игри ще ми тръгнат...Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
Има Alpha версия на DX10 за Windows XP.
няма DX10 за XP...Първоначално написано от SolusChristus
http://www.techmixer.com/download-di...or-windows-xp/Първоначално написано от LittleDude
Та даже и RC2.
http://www.techmixer.com/install-dir...rc2-pre-fix-3/
10 е писан за ядрото за виста и 7... за XP няма такова нещо
Ти не четеш ли кво пише горе?Първоначално написано от LittleDude
![]()
силно се съмнявам да е истина и да бачка... може да тура едно XP да видя...
да бачка имам предвид някоя игра за DX10 да тръгне на XP... като Crysis на Very High
Изобщо не си прави труда! Аз съм го пробвал този вариант и резултата е...Първоначално написано от LittleDude
![]()
Това, че пише DirectX10 - абсолютно нищо не означава! С малко ръчкане по регистрите туко виж изпише и DirectX 13![]()
![]()
![]()
аз си знаех...Първоначално написано от doomkillerr
Уж пишеше, че пакета е правен за оптимизация от ентусясти, но аз АБСОЛЮТНО НИКАКВА разлика не усетих - преди и след...![]()
Най - добрите уиндоуси на майкрософт са : 98, xp, 7
ако съм на твое място веднага ще си сложа 7 тъй като виста го направиха на лайно тоя уиндоус и не е хубав, съветвам те да сложиш 7 по - бърз е и то много
за игри 7 се осира... на виста вървят по-добре
бавен уиндолс, на който тръгват сички игри или супер бърз уиндоус на който някои от любимите ми игри не тръгват?