- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А дебелите момченца ? хахаха
Много теми нещо за пълни момичета и хранеж и спорове се раздават от всякъде . Момченцата се кефят да показват разни идеални женки и да обесняват , че най-чук мацката е 60-90-60 така ли беше ? хаха Аз пък съм забелязала момчета , не малко , коииито избират момичетата като некви скенери и тн., но те самите саа дебеланковци ахахаха аре са , ясно е че дебелаците не се предпочитат , но сууупер много по-пълни момчета имат ебааати претенциите към момичетата . хаха така си мисля азИии та кво ще кажете момичетата кефят ли се на мъжки тлъстини и паласки аааа хахаха
![]()
Ъъ всякаш е важно женската да е на 6 за да и се обърне внимание , но момчето и да е буре батее не е особено от значение
Или това се отнася само за дебелите момчета с кинти ммм ?
който търси - намира . ^^
Офф!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
кво беее кво бееееееее
Скука ми е пускам тема тоо тука все 1 темите не са повече от тъпи хаха
отчасти е вярно това което казваш
лично аз не харесва пълни момчета,а и ако са потни гледката е ужасна![]()
обичам мускули,плочки,стегнати дупета,поддрържани момчета общо взето.отговорих ли ти на въпроса?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
90/60/90
Нито пълни момчета, нито пълни момичета!
Най-често виждам красиво, издокарано и слабо момче с дебело момиче, което не се е погрижило особено за външния си вид.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
^ винаги е така-красивото момиче с не толкова привлекателно момче-и обратно.аз лично не мога да си го обясня т'ва и съм се чудила не веднъж и два пъти как може примерно той да е с нея и тя с него..ама,противоположност те се привличат![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
мм хубавите круши прасетата ги ядътПървоначално написано от tonie__
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
В прочем аз не съм на мниението че противоположностите се привличат. ;]
Paradox е това за което говори там горе ама е вярно и е тъжно . Ама то като ни е изкривено сичко как да стане ...![]()
Не че искам да кажа че за грозните само грозни се полагат и тн...
Как пък веднъж не се сдушиха две хубави круши или две прасета?![]()
Не мога да разбера как момиче (момче), гледа да се нагласи, доколкото може, грижи се за външния си вид, поддържа се, а другия до нея/него как не се досеща да направи същото? Как не се замисля "Аз как изглеждам до него/нея?".
Примерно той/тя се облякла добре (не говоря за скъпарски дрехи и прочие луксове- просто знае как да се носи), а човекът до нея/него като гамен - исулен, всеки път с едни и същи дрехи, не погрижил се за себе си и к'во? Просто не си подхождат!
Единият ще полага някакви грижи, а другият ще се кефи "Леле какво гадже имам!" -![]()
![]()
Пък той смешник!
Те и дебелаците са противни, ама пък хърбав мъж още повече...
И аз съм забелязала, че момчетата дори да изглеждат отвратително все имат някакви претенции към момичетата. Това не мога да го разбера, чесно. Или пък някви "супер яките" да коментират гаджето на друг, те все едно само с модели са излизали. Абе въобще всички момчета си мислят, че гаджето им трябва да е перфектно, ама накрая съдбата много ги е*ава и тях![]()
харесват ми мъже с брада, черна коса и черни очи, да не пуше и ако може да не пие - > намерила съм го. иначе няма мускули (освен бицепс), няма плочки, гъза му е стегнат, косата е първи номер, тва удовлетворява ли те... - ? не си падам по напомпени, смешни сами, нито по фешънчета с тея коси леле...
Адски си права, един мъж мое да тръгне по анцуг и да не се с бръснал 3 седмици, може да е дебел и смачкан, но не го интересува, обаче някоя жена, ако не си е докарала или нещо такова им дай да яобсъждат и плюят.
Лично аз не понасям дебели момчета, дори пълни, кефя се на адски слаби, но не и ааадски високи, мразя мускулести обаче ;дд и разбира се, траа се облича яко, най-важното да е чист![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
По възможност нито дебел, нито много хилав, нито пък няк'ъв напомпан мускул. Нито да е 2 метра, нито и да е по-нисък от мен.(Колко много претенции и то само за част от външния вид - и после той не бил важен!)
Нормално телосложение с леко изразени мускули![]()
Нещо подобно http://www.istockphoto.com/file_thum...y-man-body.jpg
+1 .Първоначално написано от KissMySass
И се сетих друго .
Пълните момчета никой не ги харесва.
А пълните момичета си харесват само някви КЛЕЧКИ пред тях.
И като дойде един пълен пред тях и викат " Ауу виж го тоА къв е дебел "
А тя ква е ?
Супер дразнещо е тва ,ама изглежда огледалата в тях са прекалено малки.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Какво им е на тежките момчета беее?
Аз като съм 95 кила да не съм по-малко човек, а?
Освен това наднорменото тегло ми отива!
Grumpy old madman
не ме кефят. Аз обичам слабички момченца![]()
Или...с някво нормално телосложение от рода на ... http://joshandjosh.typepad.com/josh_...jared_leto.jpg
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Нямам нищо против дебелите момченца..
Това,че той е малко "по-пълен" не го прави животно,а си е човек..Пък и на някои им отива да са пълнички..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Истинския мъж е мазен потен нерез,който умее да бие гадната си жена!![]()
бахти леко изразените гърдиПървоначално написано от gia_sena_mono
ти ако си мислиш, че всеки без да тренира, ще има подобни гръдни мускули, се лъжеш.
Аам ем не ги удобрявам,обичам момчетата да имат малко дупе стегнато,да не са 2 метра,да са по-дребнички
и да не са некви анаболни мутанти
,аа теа дебелите мъжове съм ги виждала уредени с фешанки,ъъм wtf?
![]()
![]()
![]()
Че кой е казал да не тренира?Първоначално написано от EarthShaker
Да си тренира,ама да не прекалява.