- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момичета харесват момчетата?
Здравейте! Според вас момчетата какви момичета харесват? Тоест, ако момчето е умно и хубаво би ли харесало нагримирано момиче,което няма начин на изказ, говори на селски, смее се на висок глас(и то много високо)и почти за всяко нещо, не спира да говори и не дава думата на никой. Моля ви, кажете какво мислите.
Незнам..момчетата са мн долни същества като цяло-поне според мен![]()
не съм момче за да знам какви момичета харесват
![]()
И най-хубавото момиче на света ако ми говори като селянка ще я отсвиря.
Първоначално написано от sunnykristi
Всякви хора има-може и на някого да му хареса такова нещо![]()
Но като цяло едно умно и хубаво момче едва ли би се хванало с такова момиче![]()
Я се стегни малко .Няма да ти се отвори парашута ,като и правиш рекламаПървоначално написано от revolver
![]()
В: Какви момичета харесват момчетата?
О: Голи
Обратното също важи.
По твоя въпрос - не. Ако е хубаво и тъпо момчето, обаче отговора е положителен.
И що решихте да сваляте Ивето?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всички момчета са различи, следователно харесват различни момичета![]()
Трагедията е пълна...
Не е вярно.Почти всички харесват привлекателни и с благ харктер,с изключение на батките,кашоните и разни други утайки.Първоначално написано от Korrnyy
![]()
Ако момчето е умно и симпатично няма да си хване някоя нечистоплътна селянка. Не мога да разбера защо примера беше за това дали момичето ще е гримирано или не?Има много момичета,които не се гримират кой знае колко но са мега сладки и чаровноМомчетата харесват подържани момичета (външен вид) а и да са интелигентни все пак не сме на полето
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
бе ако е добродушно.. що да не става.. а и що пък момичето тряа задължително да носи грим?!Първоначално написано от sunnykristi
![]()
На бас,че с изказването "нагримирани момичета,които говорят по селски и се смеят високо"(или нещо от сорта,де) авторката има точно някой впредвид от ежедневието й..Иначе всеки влак си има пътници,и тези момичета също не страдат от липса на внимание,поне не всички..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Лично аз... харесвам момичета от тип:
.... Ся за външния вид... само да не е някоя разплута и набръчкана кифла... Селенка... до толкова до колкото да не ме е срам от нея... Харесват ми момичетата които умеят да обичат и знаят к'во искат... в никакъв случей лигли... Гримирани... кво му има? ... смеят на висок глас.... е па к'вто ти пука? ...
It's too late...
Едно нещо със сигурност е ясно ! Момчетата не харесват авторката![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Тази тема я има в не знам колко разновидности .. ;x
Относително е, всеки си има различени предпочитания.
Едни харесват големи цици и селски маниери, други по-срамежливи, затворени момичета. Някой харесват такива дето са по-отракани..![]()
общи интереси всичко спада до ОБЩИТЕ ИНТЕРЕСИ
GTA Stunting
тва са интересите на повечето :>Първоначално написано от Davitrov
GTA Stunting
Като сравняваш даденото момиче според твойте очи,себе си ли виждаш![]()
![]()
Виждайки себе си в едно момиче може да означава само едно... ТИ СИ ГЕЙ ПИЧ!!Първоначално написано от Azgalor
GTA Stunting
Ама разбира се, че е ТОЧНО ТАКА! Различните момчета харесват различни стилове музика, филми, книги, имат много и различни хобита, интересуват се от различни неща и както всичко останало си имат в главата определен модел за тайнственото и толкова загадъчно създание наречено "Жена" (момиче).Първоначално написано от prelastenata
Едни ги предпочитат, както каза "prelastenata" с големи Ц*ци, купища грим, изрязани (почти невидими) дрешки, на 10 сантиметрови токове и т.н. На други пък им харесват по-скромни момичета, който също държат на външния си вид (но не го демонстрират по гореописания начин), с който можеш да си говорите на всякакви теми без да ви омръзне и да се чувствате приятно, дори когато спорите съществува ли Бог или как е създадена земята, звездите и т.н.
Различни хора, различни идеали.
Различни хора, различни съдби.
Различни хора, различни мечти...
i az taka si mislqПървоначално написано от SoStarstruck
голи, с отворени крака или на задна. това изчерпва темата!
По мои наблюдения като цяло момчетата харесват хубави момичета с естествено поведение.