- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Подходящ начин за сваляне на корем?
Здравейте!Проблемът е следния:преди бях много пълен и почнах да спортувам,отслабнах направих мускули,доволен съм,само корема не може да ми се махне.Питах насам-натам и ми казаха ,че мога да пия ел карнитин,като същевременно много спортувам.аз ходя да бягам 3-4 пъти седмично по 5-6 км.,но не виждам голяма полза.Всякакви мнения са добре дошли!![]()
намали количествата храна, които поемаш! Това с умерено движение е достатъчно!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ОК,но се страхувам да не стана клечка,щото всичко си ми е ток сега-раце,крака,гръб,само корема ми прави проблема
Коремни преси. ((:
Иначе съм чувала, че ябълковият оцет помага. И мисля, че се продава под формата на таблетки.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не казвам да гладуваш, а да намалиш количествата. Това ще доведе до намаляване на мастните депа и свиване на корема. Другото се постига с умерено движение. Все пак да попитам за височина и килограми защото за един едно е нормално за друг - друго а иначе казано си има някой норми.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Пектин, прави се от семката на ябълката студена обработка - хиляди пъти по БЕЗВРЕДЕН от каквито и да било "безвредни" фат бърнъри...
И яко коремни преси ама яко... Никакво сладко ... солта в намалено количество и много вода ...
Разнообразявай пресите с различни форми на изпълнение наблегни на долния коремен мускул той се прави по трудно...
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Моят съвет е да спортуваш, прави коремни преси най - вече .
Благодаря за инфото,а относно въпроса на DrSmurph-висок съм 179-180см и тежа 76кг.![]()
Милсля, че си в отлични пропорции, но ако свалиш 3-5 кг ще си просто перфектен!Първоначално написано от gilotinator
А на колко години си?Първоначално написано от gilotinator
ПС: Прави най-вече коремни преси, както казват другите започни от по-малко, но всеки ден да ги увеличаваш и ще видиш как ще свикнеш и коремати ще стане "перфектен" за теб.
Първоначално написано от DrSmurph
Храната е енергия и пише ,че спортува активно.
Ако искаш да смъкнеш корема - има диети за определени килограми и телосожение (задалжително не пий бира)
А също коремни преси да правиш - примерно всяка сутрин 40-50 и преди лягане 100.И трябва да избереш кой вид коремни преси ще правиш (при различните има различно натоварване)И не очаквай бързи резултати!
Не само коремни има още много други които ще ти скъсат корема.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
и аз съм така.. казали са ми че коремната преса най работи и бягането.. но много важно е и яденето.. аа ако пушиш - цигарите 6ти излязат през г**а с тфа бягане![]()
Пич най-доброто и бързо сваляне на корем става със скачане на въже и тичане.Ето ти примерни програми:
1 мин. максимален брой скока,1 минута почивка в повторение от 5-6 серии зависимост от силите ти.
250 скока,почивка малка, 4-8 повторения пак взависимост от способноста ти.
ако неможеш да скачаш не се притесняваи ако имаш желание бързо се учиш,забелязал съм че на които и да покажа а дори и при мен ако за първи път хванеш въже правиш по 60-80 броя и на 5тата серия вече правиш към 110 а като свикнеш може и по 3 в секунда като при мен,резултата е адски добър иии под въже разбирам силиконов или някакъв друг кабел а не важето от простора![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.