.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

шоколадчетата за разхлабване..

Здравейте! Имам проблем с изхождането и преди малко изядох почти цяло шоколадче за разхлабване..Искам да попитам как и за колко време действа? Мерси!

Различно но до няколко часа предполагам ,че би трябвало да има ефект . Аз бих ти препоръчал Дуфалак има и едни бонбони ссъс слабително действие ,те също са доста ефикасни !

Голям фен Аватара на stelit0
    цяло шоколадче когато бях малка баба ми ги ядеше и ми беше много интересно да ги опитам от едно малко ъгалче се посрах(с извинение) бе човек а ти цяло 3 дена няма да излезеш от тоалетната

Град
    в света на приключенията ..
    по-добре пий топло мляко и не яж суха храна само за да нямаш такива проблеми

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ами да ти кажа яла съм (половин), но не помня ефекта Пий престояла вода с две-три сливи (сини) през ноща .. На сутринта ги изпий и няма да имаш проблеми

Aз до сега съм яла само един път и то беше, защото корема ме болеше и не можех да се изакам и майка ми купи едно, то на опаковчицата му пише да се изяде половин, но аз го изядах цялото ислед няколко часа се изходих, и беше рядко и после си се изхождах нормално...

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Купи си Лаксит.Майка ми го пие понеже има такива проблеми и един път реших да пробвам....определено действа

Голям фен Аватара на daru6a1
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Купи си Лаксит.Майка ми го пие понеже има такива проблеми и един път реших да пробвам....определено действа
    То ако става въпрос мойта майка какво пие лошо ще ви стане Рицинови масла , зехтини

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Тея шоколадчета за разлабване недействат , въй аз за ебавка изядох цели 4 и не ми стана нищо ... ама то зависи от стомаха ....
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Град
    Пазарджик
    Ще ти дам един пример.Веднъж реших да прецакам един пич от моя клас с такова,но трябваше да види че и аз ям от него.Аз хапнах едно малко квадратче а той останалата част.Като се прибрах се осрах отвсякъде а на него нищо му нямаше...
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Мисля че вече е факт...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си